Neler Yeni

Akıllı Saat Kullanımı

JUDGEKO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EKREM KARAKOÇ
Bütçe
4000
Herkese hayırlı geceler
Kız kardeşim akıllı saat istiyor ama telefonu yok. Mağazada sorduğum zaman bana saatin yanında telefonda olmalı dediler. Acaba akıllı saat alıp kendi telefonuma bağlasam ama gün içinde farklı yerlerde olsak kardeşim o saati kullanabilirmi eğer olmuyor ise telefon gibi sim kart takabileceğim bir akıllı saat modeli varmıdır acaba?

mplt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert bozkurt
Telefon şart değil ama bazı fonksiyonları kullanamaz. Onlarda bildirimler hava durumu vs

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Herkese hayırlı geceler
Kız kardeşim akıllı saat istiyor ama telefonu yok. Mağazada sorduğum zaman bana saatin yanında telefonda olmalı dediler. Acaba akıllı saat alıp kendi telefonuma bağlasam ama gün içinde farklı yerlerde olsak kardeşim o saati kullanabilirmi eğer olmuyor ise telefon gibi sim kart takabileceğim bir akıllı saat modeli varmıdır acaba?
Benim anlamadığım telefon sahibi değilse akıllı saat ile ne yapacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
kendi saatimden örnek vereyim. samsung watch 5 var. s22 ile kullanmaktayım. saatimi telefonsuz wifili ortamda kullanabiliyorum. arama sms temel işlevler. konum bulma olayı telefondan saati bularak olmakta. saaatten telefonu bulamıyorsun bt ile bağlıysa yakın çevre 10 20m de telefonu öttürerek oluyor.

BabaVoss7

80+ Silver
dedikleri gibi telefon olmazsa saatin pek önemi yok gerçekten. watch 5 var bende de en güzel olayı bildirim. e onuda kullanmayınca saati göstemekten başka pek bişeye yaramıyor. o kadr paraya gerek yok bence.

Top Bottom