Arama sonuçları: *

1. Y

Type C'den usb'ye dönüştürücü

Arkadaşlar type c oyun kulaklığım var, bunu pc de kullanabilmek için usb dönüştürücü önerir misiniz.
  2. Y

Bu sistem alınırımı (performans)

Yükseltmesende olur i3 12. Nesil gayet ideal 3060 için ama belki i5 12 nesil bakabilirsin fiyat güzel
  3. Y

Oyuncu bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Ne yazık ki öyle
  4. Y

Oyuncu bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Valla kardeşim 1 ay oldu ben bu sistemi aldım kesinlikle öneriyorum, 2 k çözünürlükle full ultra ayarlarda pubg oynuyorum 120 150 bandında fps alıyorum, csgo da falan 300 400 fps full ultra 2 k da...
  5. Y

Oyuncu Klavye önerisi

Fps oyunları için 500 ila 1500 TL arası mekanik klavye önerir misiniz?.
  6. Y

i7 13700k & 3070 uyumu

ASUS PRIME B760M-A kullandığım anakart dostum
  7. Y

1k TL'ye kadar mouse tavsiyesi

Dün indirimde çok güzel bi fare vardı keşke indirim bitmeseydi
  8. Y

RTX 2060 Sistem BeamNG Drive düşük fps sorunu

Bendede bi ara anlık fps düşüşleri oluyodu ekranda yırtılmalar oluyodu buradaki adımları izleyerek çözdüm sorunumu
  9. Y

RTX 2060 Sistem BeamNG Drive düşük fps sorunu

Biostan ramların mhzsini yükseğe çekebilirsiniz.
  10. Y

i7 13700k & 3070 uyumu

İşlemcin bu ekran kartına göre biraz yüksek yani ileride daha iyi ekran kartları ile kombinleyebilirsin , sorunsuz şekilde istediğin işi yapmanı sağlar bu sistem için rahat olsun darboğaz vs söz konusu değil
  11. Y

i7 13700k & 3070 uyumu

Bende i5 13400f ve 3070 dual var 1 ay önce aldım istediğin tüm oyunları rahatlıkla full ultra oynatır, 2 k çözünürlük full ultra ayarlarda 140 150 fps alıyorum pubg 👍
  12. Y

Bu sistem alınırımı (performans)

Fiyat nedir
  13. Y

Türktelekom altyapı en kolay nasıl alırım

Türk telekomu aydan aya şikayet ederek süreci hizlandirabilirsin , Türk telekomu arayıp kendine göre bi internet satın aldıktan sonra şikayet et ben böyle çözdüm
  14. Y

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını seçmeliyim? Arada kaldım

25 30 k ya süper hazır sistemler var onlara bi göz gezdirmeni öneririm bu fiyata en az 3070 3080 kartlar bakmalısın
Geri