Oyuncu bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Reaksiyon skoru
3
Merhaba suan kasam var 8gb ram necidir gt730 ekran kartım ve intel i5 core 3470 bulunmakta ve sistemimi yükseltmek istiyorum hangi işlemcileri koyabilirim amd ryzen koyabilirmiyim veya ekran kartı hangisini yapabilirim ram hangisini koyabilirim

Not:32gb ram yapmak istiyorum bilgisayarımı

Pc den çok anlamıyorum yardım eden arkadaşlarıma çok teşekkürlerimi sunuyorum Allah razı olsun diyorum iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
bütçe konusuna gelirsek bütçe yok ne kadarlık olursa olsun biriktirerek alıcam ama sistemimin güçlü olmasını istiyorum baya güçlü olsun oyunlarda süper fps versin bide yayın yapıcam abi

Son düzenleme:
bütçe konusuna gelirsek bütçe yok ne kadarlık olursa olsun biriktirerek alıcam ama sistemimin güçlü olmasını istiyorum baya güçlü olsun oyunlarda süper fps versin bide yayın yapıcam abi
Valla kardeşim 1 ay oldu ben bu sistemi aldım kesinlikle öneriyorum, 2 k çözünürlükle full ultra ayarlarda pubg oynuyorum 120 150 bandında fps alıyorum, csgo da falan 300 400 fps full ultra 2 k da https://www.gaming.gen.tr/urun/2235...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS

kanka bütçen ne kadar? bu arada bu sistemi 32 gb ram ile yine bilgisayar acı çeker.

Bunu yukseltemezsin maalesef ve 32 GB RAM koyman gereksiz olur

Kasam var sadece içindeki sistemi yükseltmek istiyorum kasa önerisi istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,198
Üyeler
185,237
Son üye
Barisonaldo
Geri