Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Laptop Harddiskini Masaüstü Pcye Takma

Dostlar Selamün Aleyküm , Yeni Sistemimde Ssd var Harddisk Yok , Eski Laptopda 1TB harddiskim mevcut , fakat içinde windows kurulu , laptoba ssd aldığımda direk söküp kenara kaldırmıştım , şimdi bu içerisinde windows olan harddiski masaüstüne taksam sıkıntı olur mu? Yada içindeki Windowsu nasıl...
  2. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

O şekilde çözüleceğini bilsem gidip alacağım . Dediğim gibi ekran kartından hdmi ile tvye bağladımdada görüntü alamıyorum . Normal mi bu?
  3. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Başka çözüm yok yani?
  4. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Onuda denedim malesef... Vga hdmi çevirici alıp geleyim desem , hdmi kablom var televizyona bağladığımdada görüntü alamıyorum . Kabloda sıkıntı yok ama laptobu bağlıyorum
  5. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Onuda yaptım
  6. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Öyle yapıyorum hocam zaten , kabloda sıkıntı yok , laptobu bağlıyorum . Ancak kasada ekran kartı hdmi çıkışına taktığımda görüntü yok
  7. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Kabloda sıkıntı yok , laptop + tv arası görüntüyü alıyorum
  8. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Anakart girişine taktım olmadı , monitörümde hdmi yok , o yüzden hdmi ile televizyona bağladım ordada görüntü alamadım 1588075146 Onuda denedim .yine yok
  9. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Asrock 1588074673 Sıkıntı hala devam ediyor malesef...
  10. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Ekran kartı takılı geldi zaten ( rx 580 ) Takılı geldi hocam zaten , çıkartıp taktım hala aynı 1588074432 Ekran kartı fanları çalışıyor
  11. K

PC'den Görüntü Gelmiyor

Selamün Aleyküm , teknobiyotikten sipariş ettiğim kasa bugün elime ulaştı , ancak kasayı monitöre vga ile bağladığımda görüntü gelmedi , hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü yok , ramlari çıkartıp taktım yine görüntü yok . Ne yapmam gerekiyor?
  12. K

Gamepower 27" 144hz 1ms

Dostlar Selamün Aleyküm , https://www.incehesap.com/gamepower-gpf27rgb144-flat-gaming-monitor-fiyati-44002/ Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl sizce? Kullanan varmı? Birde İncehesap'tan kaç günde gelir bilgisi olan varmı? 1587778902 Birde , bazı sitelerde ve Abdullah'ın incelediğinde "GPR"...
  13. K

• Son Karar Aşaması •

yükseltmede Gigabyt B450M-S2H görünüyordu , şuan yok :) tam bir şey yapayım diyorum , bi sıkıntı çıkıyor :D
  14. K

• Son Karar Aşaması •

finansbank hesaplarına göndersem eft geçer zaten haftasonu sıraya alırlarmı kargoyu acaba , pazartesiyimi beklerler :)
  15. K

• Son Karar Aşaması •

Teknobiyotikten kaç günde geliyor kargo maximum?
  16. K

• Son Karar Aşaması •

Ssd değişirim problem yok , elimde hdd mevcut zaten 1tb 1587758157 Ssd değişirim problem yok
  17. K

• Son Karar Aşaması •

Dostlar Selamün Aleyküm , Son Karar Aşamasına Geldim . Bilgili Ve Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var . Teknobiyotikten Hazır Siparişmi Vereyim , İncehesap'tan mı? Aralarındaki Fiyat Farkını Teknobiyotik Zaten Sağolsun Montaj Ücreti + Windows Ücreti + 70₺ Kargo Ücreti Felan Derken...
  18. K

DA-DÜŞÜK BÜTÇELİ SİSTEM

sistem toplayacağım 15-20 gündür bekliyorum :) , bu sistemin ne zaman geleceği az çok belli olsaydı bunuda beklerdik :)
  19. K

Hangi sistemi tercih etmeli

nereden topluyorsun sistemi?
  20. K

Donanım Arşivi V4 ?

zaten bi oraya bi oraya bakıyorum :) sistem içerisinde değişiklik tavsiyen varmı
Top Bottom