Neler Yeni

PC'den Görüntü Gelmiyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Anakart girişine taktım olmadı , monitörümde hdmi yok , o yüzden hdmi ile televizyona bağladım ordada görüntü alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda denedim .yine yok
Dostum televizyona bağlayınca bütün kaynakları kapatıp TV portlarını kapatacaksın. Ondan sonra kaynak olarak HDMI seçip görüntü geliyor mu diye bakacaksın yoksa gelmemesi gayet normal. Güzel bir monitörde deneyin.

Karaelmas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert
Dostum televizyona bağlayınca bütün kaynakları kapatıp TV portlarını kapatacaksın. Ondan sonra kaynak olarak HDMI seçip görüntü geliyor mu diye bakacaksın yoksa gelmemesi gayet normal. Güzel bir monitörde deneyin.
Öyle yapıyorum hocam zaten , kabloda sıkıntı yok , laptobu bağlıyorum . Ancak kasada ekran kartı hdmi çıkışına taktığımda görüntü yok

Excator23cm

80+ Gold
Selamün Aleyküm , teknobiyotikten sipariş ettiğim kasa bugün elime ulaştı , ancak kasayı monitöre vga ile bağladığımda görüntü gelmedi , hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü yok , ramlari çıkartıp taktım yine görüntü yok . Ne yapmam gerekiyor?
bende yeni kasa topladığımda aynı sorunla karşılaştım eğr monitörünün vga girişi varsa ekran kartın yeni olduğu için görüntü gelmeyecektir vga hdmi dönüştürücüleri bilgisayarcılarda satılıyor onlardan al öyle kullan bende öyle yapıyorum

Karaelmas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert
O şekilde çözüleceğini bilsem gidip alacağım .
Dediğim gibi ekran kartından hdmi ile tvye bağladımdada görüntü alamıyorum . Normal mi bu?

Top Bottom