Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben zamanında çok alakasız bir sorunla karşılaştım ama Bios güncelledim düzeldi.

Bir laptop elime geçmişti ne illah yaptım yüklenmeli olan Gpu driver yükleyemedim. Hata veriyordu.

Olmadık bir forum buldum Hintlilerin kullandığı forumlar gibi eğer forum demek doğruysa.
Orada Bios güncelleyip öyle driver kurulumu yapmak mümkün yazılmıştı. Kenardan köşeden zor buldum biosu, yalan yok Hata veren driver kurulumu bana mısın demeden kurulmuştu hiç unutmam.

Bazen beklemediğin andaöyle sorunu çözer ki Bios güncellemesi hiç alakası yok ama dersin.
Evet bios ile alakalıda olabilir önce fiziksel sorun varmı onlara bakalım sırayla gidicez işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu galiyle çalışması lazım yane. Solda minicik bakın.
1736436586095.png
şurası işte derin gibi durmuyor ama dediğim gibi anakarttaki pin oraya tam oraya denk gelip değmiyorsa gelmeyebilir görüntü.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Silgi milgi fayda etmedi. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Ağlayasım var.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Silgi milgi fayda etmedi. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Ağlayasım var.
Başka kart yok mu elinde hiç ? Bios resetle ram çıkar öyle dene bir de imkanın kısıtlı güç kaynağının molexleri muhtemelen sağlam güç gelmese kırmızı ışık yanar 8 pinin orada. Bios güncelle bir şekilde.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Başka kart yok mu elinde hiç ? Bios resetle ram çıkar öyle dene bir de imkanın kısıtlı güç kaynağının molexleri muhtemelen sağlam güç gelmese kırmızı ışık yanar 8 pinin orada. Bios güncelle bir şekilde.
Hocam elimde başka hiçbir kart yok araya zaten hafta sonu girdi. Paramı alayım daha da AMD falan da bulaşmayacağım zaten 1070 olsun nvidia olsun.

Daha ben bu kartı harcayacak mesai harcamam adamı arayacağız 1 saat sonra döneyim iade kabul ederim için rahat olsun diyor. Cinlerimi tepeme attırdı.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam elimde başka hiçbir kart yok araya zaten hafta sonu girdi. Paramı alayım daha da AMD falan da bulaşmayacağım zaten 1070 olsun nvidia.

Daha ben bu kartı harcayacak mesai harcamam adamı arayacağız 1 saat sonra döneyim iade kabul ederim için rahat olsun diyor. Cinlerimi tepeme attırdı.
AMD lik bir durum yok. Elimde şuan bile 5 tane AMD kart var hepsi canavar.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hocam elimde başka hiçbir kart yok araya zaten hafta sonu girdi. Paramı alayım daha da AMD falan da bulaşmayacağım zaten 1070 olsun nvidia olsun.

valla bende bu asya bilgisayarı wp grubundan takip ediyordum böyle bir olayın ceryan etmesini bilmem iyi oldu, ticaret yapmam galiba

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı

@Ckribrahim valla 2 saattir uğraşıyorum. Amd ninde tüm değerlerine sövmek istiyorum. İade edip geçecem bu kartı ben yüksek müsadenle.
Çalışır ondan, silgi ile silin isterseniz o kısmı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
AMD lik bir durum yok. Elimde şuan bile 5 tane AMD kart var hepsi canavar.
18 tane mining ekran kartı aldım. Satıcı süleyman Taşsöz dü. Hiçbirinde sorun yaşamadım ama dallama satıcılara denk gelince böyle oluyor. Direkt iade edeceğim. İçi açılmamış zotac 3060 12 gb var o alınır mı? Onda da aynı sorunu yaşarsam. 😑

Ver iadesini gitsin. Kaça aldın?
5850

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
18 tane mining ekran kartı aldım. Satıcı süleyman Taşsöz dü. Hiçbirinde sorun yaşamadım ama dallama satıcılara denk gelince böyle oluyor. Direkt iade edeceğim. İçi açılmamış zotac 3060 12 gb var o alınır mı? Onda da aynı sorunu yaşarsam. 😑

5850
Pahalıymış.
GPU World Türkiye Face grubu yöneticisinde varsa ondan al.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu

5850
hocam bu yaşadığınız sorun kronik bir sorun değil bu sorunun nihai çözümü ekran kartını test ederek almak, eğer test etmeyerek alacaksanız böyle sorunlara da hazır olmanız gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom