Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.

hocam bu yaşadığınız sorun kronik bir sorun değil bu sorunun nihai çözümü ekran kartını test ederek almak, eğer test etmeyerek alacaksanız böyle sorunlara da hazır olmanız gerek
Dediğim gibi adama bir şey sattım daha önce işleyişte bir sıkıntı yoktu. Alırken böyle bir şey yapması üzdü. Ama benim derdim o falan değil. Gt420 bile taktığımda sıkıntısız görüntü gelen pc ye bu kartı takınca gelmemesi garip. Yarın yeni bir kart alacağım. Fiyatta anlaşmıştık daha öncesinde. Sizce kart mı sorunludur. Benim mallarımda mı kusur vardır?

Ya arka geldim şu an sorunsuz çalışıyor kart ama bende neden çakışmıyor anlamadım. Şimdi 3060 da alsam aynısını yaparsa deli olurum. Benim sistemde sorun me acaba ya.
Haydaaa...
Senin tam sistem ne?

Ryzen 5 5600
Msı a520 m a pro sıfır
8x2 3200 goodram
1 tb m2 kingston
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500w cm psu
Bios güncel mi? Sorunsuz çalışması lazım..

Ryzen 5 5600
Msı a520 m a pro sıfır
8x2 3200 goodram
1 tb m2 kingston

500w cm psu
Kral bişi dicem Rx6600 lerin baktığımda birçoğunda ilanda hdmı arızalı yazıyor çoğu direk çıkışı kullanıyor bı o çıkışı test etme şansın varmı

Kral bişi dicem Rx6600 lerin baktığımda birçoğunda ilanda hdmı arızalı yazıyor çoğu direk çıkışı kullanıyor bı o çıkışı test etme şansın varmı
Hacı arkadaşta direkt hdmı çıkışı vardı zaten. Hdmı denedim bende. Arkadaştada kendimdede

Bide bendeki 6600 değil xt

@Ckribrahim hocam arkadaşın kasada öalıştı benim kasada çalışmıyor. Sence bios update e düzelir mi? Daha önce hiç uğraşmamıştım. İade kabul ederim ama kargoyu sen ödersin diyor adam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri