Ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

Furkan53

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba öncelikle yeni ekran kartı aldım sahibinden üzerinden 2. el olarak RX 6500 XT aldım. Kartı taktım güç 6 pin kablosunuda taktım fanlar dönüyor görüntü yok sistemimi bu şekilde ASRock H81 Pro BTC r2.0 anakartı bu anakart PCI 2.0 olduğu için olabilir diye düşünüyorum işelemcim i7 4790.

bu kart pcı-e 3.0 ve üstünde çalışıyor diye biliyorum kardom

Merhaba öncelikle yeni ekran kartı aldım sahibinden üzerinden 2. el olarak RX 6500 XT aldım. Kartı taktım güç 6 pin kablosunuda taktım fanlar dönüyor görüntü yok sistemimi bu şekilde ASRock H81 Pro BTC r2.0 anakartı bu anakart PCI 2.0 olduğu için olabilir diye düşünüyorum işelemcim i7 4790.
kart bozuk olabilir ama çalışsa bile çok düşük performans alıcan o karttan

bu kart pcı-e 3.0 ve üstünde çalışıyor diye biliyorum kardom
Almadan Önce 2.0 test videoalrı vardı ilerde değiştiririm diye aldım kartı gayet çalışıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart bozuk olabilir ama çalışsa bile çok düşük performans alıcan o karttan
Kart Bozuk Olsa Adam Pg ile göndermezdi bozuk olduğunu düşünmüyorum ddu ile eski ekran kartı sürücümü kaldırmalımıyım hocam

Almadan Önce 2.0 test videoalrı vardı ilerde değiştiririm diye aldım kartı gayet çalışıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart Bozuk Olsa Adam Pg ile göndermezdi bozuk olduğunu düşünmüyorum ddu ile eski ekran kartı sürücümü kaldırmalımıyım hocam
bir deneyim ama o karttan düşük performans alırsınız pcie 2.0 ile yüzde 44 lik bir düşüş var

Arkadaşlar onboard olarak işelmciyi kullandım ekran kartı gözükmüyor sadece ekran kartı fan dönüyor ne yapmam lazım yoksa iade edeceğim

Geri