Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sırayla gidelim. Molex kabloların sağlam çalışıyor mu ? Elinde molex fan falan var mı onunla dene. Kartın yerine tam oturmuş mu onu kontrol et. HDMI kablosunu kontrol et. Rami tek rame düşür. Bunları dene bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının pcie girişini kontrol et çizik kalkık bakır var mı ?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Bunda güç ile alakalı sorun yok gibi. Bu kartın HDMI girişi bozuk olabilir. Adamda zaten HDMİ a bak demiş. Muhtemlen sorunluydu sana iteledi.
Bana yazdığı zaman cumartesi saat 9 gibi kargoya çıktım verdim kargosunu. O da kargoya çıkmadan ibana attıydı paramı.

Ben ından alırkende hızlı gönderdi Asya bilgisayar zaten yıllardır satıyor. Böyle bir şey umarım yapmamılrır. Aynısını benzer bir arkadaşla yaşadık 2 tane kabak kart yollamış bi de nerde sorun dedi burda diyince attı paramıda zamana yazık.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Eski kartını tak Ddu ile driveri sil, PC yi kapat.
Sonra yeni kartı tak aç.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Eski kartını tak Ddu ile driveri sil, PC yi kapat.
Sonra yeni kartı tak aç.
Görüntğ gelmiyor elimde başka kartta yok. + hem rx570 hem gtx1060 hem rx470 driveri aynanda pc deyken kullanıyordum. Ddu yazılım driver cart curt hurafe geliyor bana.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Geçmiş olsun.
Görüntğ gelmiyor elimde başka kartta yok. + hem rx570 hem gtx1060 hem rx470 driveri aynanda pc deyken kullanıyordum. Ddu yazılım driver cart curt hurafe geliyor bana.
Son bir ihtimal, anakartın biosu güncel mi? Yeni donanım diye algılamaya bilir eski bios hani

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
@Ckribrahim pci e de çizik var çöp mü bu kart şimdi.

Geçmiş olsun.

Son bir ihtimal, anakartın biosu güncel mi? Yeni donanım diye algılamaya bilir eski bios hani
Bios güncel değil ama r5 2600 destekler yazan anakartla 5600 ü direkt tanıdı.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli

Ekler

• IMG_2958.jpeg
    IMG_2958.jpeg
    1.1 MB · Hit: 49

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
@Ckribrahim pci e de çizik var çöp mü bu kart şimdi.

Bios güncel değil ama r5 2600 destekler yazan anakartla 5600 ü direkt tanıdı.
Ben zamanında çok alakasız bir sorunla karşılaştım ama Bios güncelledim düzeldi.

Bir laptop elime geçmişti ne illah yaptım yüklenmeli olan Gpu driver yükleyemedim. Hata veriyordu.

Olmadık bir forum buldum Hintlilerin kullandığı forumlar gibi eğer forum demek doğruysa.
Orada Bios güncelleyip öyle driver kurulumu yapmak mümkün yazılmıştı. Kenardan köşeden zor buldum biosu, yalan yok Hata veren driver kurulumu bana mısın demeden kurulmuştu hiç unutmam.

Bazen beklemediğin anda öyle sorunu çözer ki Bios güncellemesi hiç alakası yok ama dersin.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

@Ckribrahim valla 2 saattir uğraşıyorum. Amd ninde tüm değerlerine sövmek istiyorum. İade edip geçecem bu kartı ben yüksek müsadenle.
Çok derin değilse temas eder. Anakart pcie slotundaki yerler oraya denk gelirse değmez buda görüntü vermez. Yada bakırı tam ikiye ayırır anakarttaki pin bağımsız olan yere denk gelir yine temas etmez. O yüzden sordum çok derin mi diye.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Çok derin değilse temas eder. Anakart pcie slotundaki yerler oraya denk gelirse değmez buda görüntü vermez. Yada bakırı tam ikiye ayırır anakarttaki pin bağımsız olan yere denk gelir yine temas etmez. O yüzden sordum çok derin mi diye.
Bu galiyle çalışması lazım yane. Solda minicik bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom