Dönüştürücü yok vga dan vgaDönüştürücü var mı vga kablosuna bağlı?
Hepsini yaptım sadece Ram olayı kaldıKanka ramleri silgiyle sil uc kısımlarını sonra teker teker dene ramleri açılır 4 slot varsa 1 3 veya 2 4. Slotlara tak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediklerim olmazssa ekran kartını sök tak oda olmassa bios pilini çıkart 5 dk bekle o damı olmadı ya kabloda yada ekran kartında sıkıntı var belkide statik elektriklenmeyle donanımları bozdun
Benim ki 2 slot luKanka ramleri silgiyle sil uc kısımlarını sonra teker teker dene ramleri açılır 4 slot varsa 1 3 veya 2 4. Slotlara tak
Dediklerim olmazssa ekran kartını sök tak oda olmassa bios pilini çıkart 5 dk bekle o damı olmadı ya kabloda yada ekran kartında sıkıntı var belkide statik elektriklenmeyle donanımları bozdun
Teşekkür ederim bilgisayar çalıştı ramleri silgiyle sildim çalıştı tekrar teşekkür ederimKanka ramleri silgiyle sil uc kısımlarını sonra teker teker dene ramleri açılır 4 slot varsa 1 3 veya 2 4. Slotlara tak