Arama sonuçları: *

1. semihozden

Black Myth Wukong Satın Alan Varmı?

Arkadaşlar wukong hesabı satın alan varsa aile paylaşımı yapabilirmiyiz. Bendede fazlasıyla pahalı oyun var şuanda tek istediğim çevrimdışı modda Wukong oynayabilmek. Bir oyuna 2000 küsür tl vermek istemiyorum...
  2. semihozden

Yardım Taksitli almama rağmen parayı tek seferde çekti

Hayır kankam parayı kredi kartından keser aylık ödeme olarak taksidini ödersin.
  3. semihozden

Black Myth Wukong satın alan varmı ?

Merhaba arkadaşlar Game satış üzerinden wukong steam hesabı satın aldım fakat denuvo koruması yüzünden giriş yapamıyorum. Black Myth Wukongu satın alan birisi bana ulaşabilirmi. Aile paylaşımı oluşturup oyuna bir kere kendi hesabımdan girdikten sonra Gamesatıştan satın aldığım hesaptan...
  4. semihozden

Yardım Fivemde Sürekli Crash Yiyorum.

Merhaba Arkadaşlar aldığım hata bu. Formatladım bilgisayarı ekran kartı driveri güncel. 20 dakikaya bir oyundan atıyor varmı bunun bir çözümü?
  5. semihozden

Windows 11 e geçilmeli mi

Yaklaşık 1 senedir win11 kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım tercih sizin.
  6. semihozden

The Last Of Us Part 1 Opti̇mi̇zasyon Sorunu Düzeldi̇ Mi̇

Kanka bu oyunla alakalı 3060 şuanda çoğu oyunda yüksek ayarlarda akıcılığını koruyor.
  7. semihozden

The Last Of Us Part 1 Opti̇mi̇zasyon Sorunu Düzeldi̇ Mi̇

Oynatmaz Low-medium ayarlarda 60-70 fps oynatır
  8. semihozden

Ryzen 5 5600X OC valorantta kaç fps

Güzel bi kute tipi soğutma alın öyle yapın overclock.
  9. semihozden

Steam üzerinden bilgisayarıma müdahale !!

Yeni fobi açıldı :oops:
  10. semihozden

logitech g300s işiklari gidip geliyor

Direkt kablosu satılıyormu bilmiyorum ama bozuk ama kablosu sağlam bir g300s alıp kablosunu kullanabilirsin. Benim arkadaşımda vardı mesela sağ tık bozulmuştu yeni mouse aldı onu attı. O tarz bişi deneyebilirsin.
  11. semihozden

logitech g300s işiklari gidip geliyor

Kabloda temassızlık olabilir. Yavaş yavaş el yordamıyla teyit et istersen kablo ağır birşeyin altında kaldımı hiç.
  12. semihozden

Amd ryzen 5 3600 alınır mı?

Hemen hemen aynılar. Bazı yerlerde 3600 geçiyor 1-2 fps. Neden alınmaz dedin brom.
  13. semihozden

ORGAN NAKLİ İÇİN NEREYE BAŞVURMAK GEREKİR?

Merhaba Arkadaşlar işyerinden bir arkadaşımın annesi kalp krizi geçirdi şuan yoğun bakımda. Kalbi %20 çalışıyor ve depremden dolayı çoğu profesör daha işe dönmediği için yönlendirecek kimse yokmuş malesef. Forumda konu açayım belki bir bilene denk gelirim diyerek bu konuyu açıyorum. Kalp nakli...
  14. semihozden

WHATSAPP'I BİLGİSAYARA BAĞLAYAMIYORUM

Denedimde olmadı. Muhtemelen Whatsappla alakalı genel bir hata düzeltirler diye düşünüyorum kanki.
  15. semihozden

Malesef bu şekildede olmadı. Operadan da denedim ondada aynı hata var. 1682513773 Diğer bilgisayarlarda whatsapptan çıkış yapmadığımız için tekrar giriş yapma durumu olmadı. 4 bilgisayarda whatsap'a bağlanamıyoruz suan kanka.
  16. semihozden

Onuda denedim kankam şirketteki 4 telefonda aynı problem var. Belki şirket hattı ile alakalıdır dedim ama şahsi telefonumdada aynı problemi yasadım şimdi.
  17. semihozden

Merhaba Whatsapp web'e veya masaüstü uygulamasına bağlamaya çalıştığımda geçerli Qr kod bulunamadı hatası alıyorum sebebi ne olabilir. Bilgisayardaki ve telefondaki whatsapp'ı sildim tekrar kurdum yinede olmadı
  18. semihozden

Rust a indirim gelirmi

Gelir
  19. semihozden

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Kanka post apocalyptic oyunlara bayılırım. Bu oyunda bir başyapıt oynayış, atmosfer, grafik anlamında çok üst düzel bir oyun. Fakat böyle bir başyapıt oyun için hikaye kabul edilebilir değil benim için. Oyunun yarısını Joel ve Jesse'yi öldüren Dina ve tommy'i az daha öldürecek olan birisiyle...
Top Bottom