Neler Yeni

Steam üzerinden bilgisayarıma müdahale !!

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar steam üzerinden oyun oynarken birden mouse biri aldı oyunu kapattı dosyalarıma girmeye çalıştı o anda interneti kestim virüs v.s tarama yaptım hiç bişey bulamadı sonra pc yeniden başlattım. İlk başta steam kapalı haldeyken her şey normaldi steam açtıktan 2 dk sonra mouse biri kullanmaya başlıyordu. Sonra İnterneti kesip Steam ofline olarak açtım remote play diye bi ayar var orayla ilgili herşeyi kapattım ve devre dışı bıraktım sonra online olduktan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım sizce bu durum nasıl olmuş olabilir.

JackHanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Taha Kaya
Merhaba arkadaşlar steam üzerinden oyun oynarken birden mouse biri aldı oyunu kapattı dosyalarıma girmeye çalıştı o anda interneti kestim virüs v.s tarama yaptım hiç bişey bulamadı sonra pc yeniden başlattım. İlk başta steam kapalı haldeyken her şey normaldi steam açtıktan 2 dk sonra mouse biri kullanmaya başlıyordu. Sonra İnterneti kesip Steam ofline olarak açtım remote play diye bi ayar var orayla ilgili herşeyi kapattım ve devre dışı bıraktım sonra online olduktan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım sizce bu durum nasıl olmuş olabilir.
Hesabı satınmı aldınız acaba veya birinden teminmi ettiniz?

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Selçuk Aslan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam remote play kapattiysan giremezler muhtemelen birdaha

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
Daha Once 20..30 tl ye Hesap satilan Siteler den Almistim Bende ayni durum Basima Gelmisti Sifrelerimin bulundugu Klasoru Acmaya Calismistı Sonra O steam Hesabina Girmedigim surece Bidaha Boyle bi durum Basima gelmedi zaman İcinde Kontrol ettim Diger Hesaplarima Herhangi Bir giris flanda olmadi

Top Bottom