Arama sonuçları: *

1. F

(Fay Teknoloji Rezaleti) Cougar 750W 80+ GOLD PSU 1299TL (Nays ile 1169 TL)

Faturalar e fatura olarak 14 gün içerisinde gönderilmektedir. Alan kişiler aslında maillerini kontrol etseler faturalarına ulaşabilecekler
  2. F

Cevabınıza istinaden, Evet telefonlara normal de o kişi bakmıyor. Ama ayrılacağı gün bütün bunları yapan, biz yok iken size cevap veren bu kişi maalesef. Bu numara ayni zaman da Whatsapp hattı. Siparişler ile ilgili sorular sorulduğu için telefon mecburen ofise bırakılıyor. Çalışanlar arasında...
  3. F

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

Fatih Bey İle görüşüldü. Koşulsuz şartsız iade alınacak diye yazmanız yeterli efendim.
  4. F

Biz durumu size tüm samimiyetimizle izah ettik. Takdir elbette sizindir. Şöyle size kısaca bir örnek vereyim. Dolandırıcı diye itham da bulunan arkadaşlar için, bu ürünleri zaten pazar yerlerinin güvencesi ile alıyorsunuz. Ayrıca size kargo yaparken git gel 95 TL kargo masrafı ödeniyor. Zaten...
  5. F

Merhaba, Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum. Yaşadığınız bu talihsiz durum için sizden firmam, şahsım ve sizin ile görüşme sağlayan personel adına özür diliyorum. Bahsi geçen personel ile tüm ilişiğimiz kesilmiştir. Kendisi maalesef ayrılmadan önce firmamızı zora...
  6. F

Andromeda Teknoloji̇'den Ölüm Tehti̇di̇ Alan Kullanici

Erdem Arslan Merhaba, Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum. Hakkımızda yazmış olduğunuz “ Hakaret içeren, dolandırıcı ve kaçak sahte ürün satıyor “ ithamlarınız için kesinlikle hakkınızda şikayetçi olacağımızı ve yasal yollara başvuracağımızı bilmenizi isteriz. SS ler...
  7. F

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y Merhaba Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum. Yaşamış olduğunuz talihsizliği az önce araştırıp arkadaşlarımdan bilgisini aldım Öncelikle Evet Kulaklık Hijyen açısından riskli bir ürün, Allah muhafaza birisinde hastalık vs olabilir. Bu nedenle kullanılmış bir...
  8. F

Andromeda Teknoloji̇'den Ölüm Tehti̇di̇ Alan Kullanici

Erdem Arslan Merhaba, Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum. Hakkımızda yazmış olduğunuz “ Hakaret içeren, dolandırıcı ve kaçak sahte ürün satıyor “ ithamlarınız için kesinlikle hakkınızda şikayetçi olacağımızı ve yasal yollara başvuracağımızı bilmenizi isteriz. SS ler...
Top Bottom