Neler Yeni

(Fay Teknoloji Rezaleti) Cougar 750W 80+ GOLD PSU 1299TL (Nays ile 1169 TL)

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Arkadaşlar bugün sabah saatlerinde arandım ve satıcının bizi yalancı durumuna düşürmesine rağmen bunu göz ardı edip ürün yanlışsa gönderin değişim yapılsın dediler ben de zaten satıcının baştan iade edip elimde yok deyip yanlış üründen değişimi iptal edip iade edeceğini kendisinin söylediğini söyledim onlarda stok yok deyip iptal edilirse tüm talepleriminde otomatik kapanacağını ve sorunun çözülmüş varsayılacağını söylediler bu yüzden ürünü göndermeyeceğimi ve yasal hakkımı kullanıp sizinde bu satıcıyı nasıl kolladığınızı eklerde belirtip yasal haklarımda göstereceğimi söyledim,tamam deyip kapattılar ve bugün arkadaşımla dilekçe oluşturup dava sürecini başlatacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fay Teknoloji
Arkadaşlar firmayı aradım bu kadar rezillik bu kadar şerefsizlik olamaz adam benle resmen dalga geçiyor.Evet tüm ürünler yanlış gönderilecek bu durumda ne yapacaksınız dedim sen ne yapmamı istersin kardeş dedi :D Ben sana bir yol gösterecem sen de o yolu izlemek zorunda kalacaksın diye posta koydu :D Ürünü iptal edeceksiniz biz de eğer elimizde üründen varsa göndeririz yoksa ürünü iptal ettiğinle kalacaksın deyip dalga geçerek kapattı.Dava açacağım için bir aksiyonda bulunmadım yoksa siz ne tarz bi konuşma gerçekleştireceğimi ve ne tarz sözler sarf edeceğimi tahmin edebilmişsinizdir.Ürünü gelen arkadaşlar sakın iade yapmayın.İade yaparsanız bu adam yaptığıyla kalacak işine devam edecek.
Merhaba,
Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum.

Yaşadığınız bu talihsiz durum için sizden firmam, şahsım ve sizin ile görüşme sağlayan personel adına özür diliyorum.

Bahsi geçen personel ile tüm ilişiğimiz kesilmiştir. Kendisi maalesef ayrılmadan önce firmamızı zora sokacak bu davranışlarda bulunmuştur. Sadece iş değil toplam da 3 Farklı yüksek fiyatlı ürünlerin fiyatını ciddi oranda düşerek satışa açmış, ve gelen siparişlere faklı ürün göndermiştir.

Bu durum için gerçekten çok üzgünüz. Süre sınırı olmaksızın yapacağınız her hangi bir alışverişte mutlaka hatamızı telafi edecek ve kendimizi size affettireceğiz.

Burada tüm sorumluluğu kabul ediyorum. Fay Bilgi teknolojileri yüz binlerce ürün satan ve 10. Binden fazla müşterisi olan bir firmadır. Hiç bir firma böyle bir duruma düşmek istemez. Maalesef bahsi geçen personel yüzünden tüm bu olumsuzluklar yaşanmıştır.

Saygılarımızla

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Beyler mevzu tam olarak nedir 11 sayfa okuyamadım. Çalışan kin besleyip dandik bir ürün mü gönderdi?

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Merhaba,
Bu Mesajı Fay Bilgi Teknolojileri Yetkilisi olarak yazıyorum.

Yaşadığınız bu talihsiz durum için sizden firmam, şahsım ve sizin ile görüşme sağlayan personel adına özür diliyorum.

Bahsi geçen personel ile tüm ilişiğimiz kesilmiştir. Kendisi maalesef ayrılmadan önce firmamızı zora sokacak bu davranışlarda bulunmuştur. Sadece iş değil toplam da 3 Farklı yüksek fiyatlı ürünlerin fiyatını ciddi oranda düşerek satışa açmış, ve gelen siparişlere faklı ürün göndermiştir.

Bu durum için gerçekten çok üzgünüz. Süre sınırı olmaksızın yapacağınız her hangi bir alışverişte mutlaka hatamızı telafi edecek ve kendimizi size affettireceğiz.

Burada tüm sorumluluğu kabul ediyorum. Fay Bilgi teknolojileri yüz binlerce ürün satan ve 10. Binden fazla müşterisi olan bir firmadır. Hiç bir firma böyle bir duruma düşmek istemez. Maalesef bahsi geçen personel yüzünden tüm bu olumsuzluklar yaşanmıştır.

Saygılarımızla
İnandırıcılığınızı yitirdiniz. Bu anlattığınıza kimse inanmaz . telefondaki konuşmalarınız size ait biliyoruz. Hayatımda bu kadar laçka bir firma görmedim. Kısacası yalancının daniskasısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fay Teknoloji
İnandırıcılığınızı yitirdiniz. Bu anlattığınıza kimse inanmaz . telefondaki konuşmalarınız size ait biliyoruz. Hayatımda bu kadar laçka bir firma görmedim. Kısacası yalancının daniskasısınız.
Biz durumu size tüm samimiyetimizle izah ettik. Takdir elbette sizindir.

Şöyle size kısaca bir örnek vereyim. Dolandırıcı diye itham da bulunan arkadaşlar için, bu ürünleri zaten pazar yerlerinin güvencesi ile alıyorsunuz. Ayrıca size kargo yaparken git gel 95 TL kargo masrafı ödeniyor. Zaten paranız iade oluyor. Birde bizim firmamız açısından empati kurarak düşünmenizi rica ediyorum.

Firmamız, affınıza sığınarak işgüzar dengesiz bir personel yüzünden böyle bir ithamla suçlanıyor, üstüne 95 TL zarar ediyor, Mağaza puanımız olumsuz etkileniyor. Ayrıca tüm siparişler için de para iadesi yapılıyor. Sizce burada birisini dolandırmak mümkün mü ?

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Takdir mahkemeye ait dava dilekçemi hazırladım ve hepsiburadadan yarın geri dönüş sağlanacağı söylendiği için bekliyorum gerekli aksiyon alınmazsa dilekçemi mahkemeye sunup davamı açacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Volkan esen
anlattığınız kadar büyük bir firma nasıl tek bir kişi yüzünden bu duruma düşüyor ?bütün satışlar tek elden mi çıkıyor ?denetlenmeden bakılmadan mı gönderiliyor? para iade oluyor diye görmezden mi gelinmesi gerekiyor ? Ayrıca ülkemizde 5 dakika içinde bile para değer kaybederken niye insanlar 1 hafta para iadesi beklesin o iade süresi içerisinde başka indirim kaçırdığında siz 95 lirada zarar ediyorsanız kullanıcının zararı en az 400-500 lira oluyor siz ticari işletmesiniz zarar da kar da bu işin fıtratında var fakat kullanıcı için zarar seçenek değil

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Biz durumu size tüm samimiyetimizle izah ettik. Takdir elbette sizindir.

Şöyle size kısaca bir örnek vereyim. Dolandırıcı diye itham da bulunan arkadaşlar için, bu ürünleri zaten pazar yerlerinin güvencesi ile alıyorsunuz. Ayrıca size kargo yaparken git gel 95 TL kargo masrafı ödeniyor. Zaten paranız iade oluyor. Birde bizim firmamız açısından empati kurarak düşünmenizi rica ediyorum.

Firmamız, affınıza sığınarak işgüzar dengesiz bir personel yüzünden böyle bir ithamla suçlanıyor, üstüne 95 TL zarar ediyor, Mağaza puanımız olumsuz etkileniyor. Ayrıca tüm siparişler için de para iadesi yapılıyor. Sizce burada birisini dolandırmak mümkün mü ?
Anlattığınız tutarlı değil . Firmayı aradığımızda bizle konuşan insanla fiyatları yanlış giren insan aynı mı acaba ? Yani bu kişi hem telefonlara bakıyor hem fiyatlarımı giriyor firmanızda . Peki denetleme işinide bu elemanınıza verdiyseniz firma olarak siz ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum.

Satın alan kişilere. Siparişler iptal edilip para iadesi sunulsaydı emin olun bu konumda olmazdınız. Art niyet aramalarındaki en büyük sorun ücret alınıp yerine başka ürün gönderilmesidir. Alıcıyı ***** yerine koymaktan başka bir şey değil bu durum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fay Teknoloji
Anlattığınız tutarlı değil . Firmayı aradığımızda bizle konuşan insanla fiyatları yanlış giren insan aynı mı acaba ? Yani bu kişi hem telefonlara bakıyor hem fiyatlarımı giriyor firmanızda . Peki denetleme işinide bu elemanınıza verdiyseniz firma olarak siz ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum.

Satın alan kişilere. Siparişler iptal edilip para iadesi sunulsaydı emin olun bu konumda olmazdınız. Art niyet aramalarındaki en büyük sorun ücret alınıp yerine başka ürün gönderilmesidir. Alıcıyı ***** yerine koymaktan başka bir şey değil bu durum.
Cevabınıza istinaden,
Evet telefonlara normal de o kişi bakmıyor. Ama ayrılacağı gün bütün bunları yapan, biz yok iken size cevap veren bu kişi maalesef. Bu numara ayni zaman da Whatsapp hattı. Siparişler ile ilgili sorular sorulduğu için telefon mecburen ofise bırakılıyor. Çalışanlar arasında en kıdemli de kendisi olduğu için telefona o cevap veriyor maalesef.

12 Adet sipariş tespit ettik. Herkesi birer birer aramak isterdik fakat, biz satıcıların telefon yolu ile müşteriler ile birebir temas kurması pazar yerleri tarafından yasaklanmıştır. Bu nedenle kimseyi arıyamıyoruz.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Konuyu ben açtım, birçok arkadaşın mağdur olmasına dolaylı olarak vesile oldum, bende o mağdurlardan biriyim. Aslında bir absürtlük sezdiğim için fiyat yanlış olabilir yazdım, çünkü başımıza bu çok geliyor ama sipariş hemen iptale düşüyor, bu konudaki mağduriyet saçma sapan bir ürün gönderilmesi.

Buradaki açıklamanız bana göre özrü kabahatinden beter durumunu yansıtıyor. 10 binlerce müşterisi olan firmayi nasıl oluyordu "siz yokken" tek başına hem ürün fiyatlarını kafasına göre düşürüyor, hem alakasız ürün kargoluyor, hem de tekefonlara çıkıp mağdur insanlarla dalga geçer gibi konuşuyor. Kusura bakmayında bu sizin yönetici olarak beceriksizliğinizdir en hafif tabirle. Bu noktadan sonra ben satıcı kısmında Fay Teknoloji ismini gördüğüm anda kapatırım sayfayı.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Konuyu ben açtım, birçok arkadaşın mağdur olmasına dolaylı olarak vesile oldum, bende o mağdurlardan biriyim. Aslında bir absürtlük sezdiğim için fiyat yanlış olabilir yazdım, çünkü başımıza bu çok geliyor ama sipariş hemen iptale düşüyor, bu konudaki mağduriyet saçma sapan bir ürün gönderilmesi.

Buradaki açıklamanız bana göre özrü kabahatinden beter durumunu yansıtıyor. 10 binlerce müşterisi olan firmayi nasıl oluyordu "siz yokken" tek başına hem ürün fiyatlarını kafasına göre düşürüyor, hem alakasız ürün kargoluyor, hem de tekefonlara çıkıp mağdur insanlarla dalga geçer gibi konuşuyor. Kusura bakmayında bu sizin yönetici olarak beceriksizliğinizdir en hafif tabirle. Bu noktadan sonra ben satıcı kısmında Fay Teknoloji ismini gördüğüm anda kapatırım sayfayı.
Şöyle ki ben bir firmaya zarar verecek olsam o üründen ucuz fiyata 12 tane satıp sonra satıştan kaldırmam mahvederim o firmayı talan ederim . Yersen.c0m

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Arkadaşlar hepsiburada tarafından yaklaşık 20 dakika önce arandım beklendiği gibi klasik robot cevaplarını verdiler ürün iadesi talebi oluşturalım dediler.Ben de uzlaşmaya gidemeyeceğimizi gördüğüm için dilekçeyi mahkemeye bugün vereceğimi söyleyip aracı firmayla uzlaşma yolunu kapattım.Psu markasının Türkiye ayağı ile iletişime geçmem sonucu markada olayla ilgili bilgi alıp bu firmaya bir daha ürün satışı yapılmayacağını ve açılacak davada gerekli desteği tarafıma sağlayacaklarını söylediler.Dava ile ilgili gelişmeleri buraya yazacağım.İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar hepsiburada tarafından yaklaşık 20 dakika önce arandım beklendiği gibi klasik robot cevaplarını verdiler ürün iadesi talebi oluşturalım dediler.Ben de uzlaşmaya gidemeyeceğimizi gördüğüm için dilekçeyi mahkemeye bugün vereceğimi söyleyip aracı firmayla uzlaşma yolunu kapattım.Psu markasının Türkiye ayağı ile iletişime geçmem sonucu markada olayla ilgili bilgi alıp bu firmaya bir daha ürün satışı yapılmayacağını ve açılacak davada gerekli desteği tarafıma sağlayacaklarını söylediler.Dava ile ilgili gelişmeleri buraya yazacağım.İyi forumlar.
Ek olarak birden fazla usulsüzlük üzerinden davayı açacağım.Fatura oluşturmama,faturada yalan beyan vb birden çok usulsüzlük.Cougar yetkilileride marka adını kirletmek üzerinden işlem yapmak için harekete geçeceklerini bu durumda benimle hareket etmek istediklerini paylaştılar.

Aedcre

80+
Yorum yapmayacaktın fakat dayanamadım. Öncelikle ürünü satın almadığımı belirtmek isterim. Firma açıklaması acınası halde bu açıklamayla belki 15 yaşında çocukları kandırırlar. Öyle bir kişi düşünün ki hem ürün fiyatı değiştirebiliyor, telefonda müşteri ile diyaloğa giriyor, fatura kesiyor, depodan ürün çıkışı yapıyor ve firmada bir kişi bu olayı görmüyor. Oda yetmezmiş gibi firma 10.000 kişilik bir müşteri portföyünden bahsediyor. Böyle bir şeyin anlattığınız gibi kurumsal bir firma da olması imkansız. Çok çözüm odaklıysanız ürünü satın alan arkadaşlara mağdur olmamaları için gönderir konuyu kapatırdınız. Ama öyle bir niyetiniz olmadığı gibi birde insanları ***** yerine koymaya çalışmanız takdire şayan. Ticaret hayatınızda başarılar söz uçar yazı kalır. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom