Neler Yeni

(Fay Teknoloji Rezaleti) Cougar 750W 80+ GOLD PSU 1299TL (Nays ile 1169 TL)

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Kutudan patates çıksa ve elinde hiçbir video yoksa bir şey yapamazsın. Para uçar gider, ürün bozuksa garanti konusunda da satıcı ilgilenmezse ne olacak ?
Konuyu takip ettiğinden emin misin kaç sayfa oldu videoya alın diye burda mesaj yazıyoruz xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
abi izninle videoları indiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka sen bi de adamın pişkin pişkin konuşmalarını duyacaktın adam o kadar rahat ki o kadar alışmış ki bu şekilde davranmaya yani sinirlerime zor hakim oldum haklıyken haksız duruma düşmemek için.Adamların internet sitesini inceledim bu adamlar bu psuyu satacak bir firma değilmiş ve bilin bakalım sitede tıklanmayan tek adres hangisi :D (satış sözleşmesi) sitelerine girip satış sözleşmesi yazan yazıya tıklayamıyorsunuz bile xd
Videolari indir sorun degil ben hb musteri hizmetleri ile gorustum ve sikayet dosyasi actirdim gerekli aciklamalari ve benim gibi cok kisinin magdur oldugunu hem sozlu hemde yazili ilettim dediginiz gibi video yuklenmiyor ama resim yolladim bu videolerinda link lerini ekliyecem insallah gerekenler yapilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdem Yiğit Alp
Yakında sıcak fırsatlar forumunda indirimli ürün değil de düzgün satıcı bulduk diye paylaşım yapacaz. 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Bu arada hb ile gorustugum telefon konusmasinin seskaydi var arkadaslar eger hukuki islem yaptiracak olan varsa iletebilirim bu fay teknolojiyi aslinda arayip ses kaydina alip delil olarak kullanmak lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdem Yiğit Alp
Bu arada hb ile gorustugum telefon konusmasinin seskaydi var arkadaslar eger hukuki islem yaptiracak olan varsa iletebilirim bu fay teknolojiyi aslinda arayip ses kaydina alip delil olarak kullanmak lazim
Gizli ses kaydı delil olmuyor diye biliyorum. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Gizli ses kaydı delil olmuyor diye biliyorum. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir
Dogru habersiz ses kaydi almak suc ilk konusmadan once karsi tarafa kayit aldigini bildirirsen eger suc degil fay ticareti bu sekil arayip kayit aldigini soyleyip sonra konusturup durum hakkinda bilgi almak delil olmazmi acaba

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Ses kaydına alınması işimize yaramaz ve ses kaydına alınacağı zaman bunu karşı tarafa bildirmeniz gerekiyor yani şu an ki konuşmamızı ses kaydına almak istiyorum izniniz var mı delil olarak kullanmak için diye ama adamlar zaten suçlu bunu kabul etmez.Ben de ALO 175 ile görüştüm yapmam gereken şeyin ürün elime geçtiği zaman faturasının bir nüshasını alıp ürünü geri gönderip hatalı ürün geldi deyip parasını ödediğiniz ürünü isteyip veya iade oluşturabilirisiniz dedi ama satıcı ısrarla değişimi kabul etmeyip iade istiyorsa yedekte aldığınız faturanızla birlikte tüketici hakem heyetine başvurup faturadan farklı ürün gönderiminden talep açabilirisiniz dedi.Ek olarak avukat arkadaşım ise faturada psu yazıp gelen ürün farklıysa bu dolandırıcılığa girer eğer satıcı uzlaşma yoluna girmekten kaçınıyorsa.Bakalım neler yaşanacak.

Checkmate

80+ Silver
Konuyu takip ettiğinden emin misin kaç sayfa oldu videoya alın diye burda mesaj yazıyoruz xd
Takip etmek ile alakası yok olayın, herkes video çekmeyecektir bu forumdakiler çeker belki ama forumdan olmayan birisi çekmeyecektir büyük ihtimalle ayriyeten sorduğum soruya da cevap vermedin, ürün bozuksa garanti konusunda da satıcı ilgilenmezse ne olacak ?

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Takip etmek ile alakası yok olayın, herkes video çekmeyecektir bu forumdakiler çeker belki ama forumdan olmayan birisi çekmeyecektir büyük ihtimalle ayriyeten sorduğum soruya da cevap vermedin, ürün bozuksa garanti konusunda da satıcı ilgilenmezse ne olacak ?
Kardeşim zannımca benden yaşça küçüksün diyelim ki ben videoya almayın dedim zaten bu forumda olmayan birisi yazdıklarımı görmemiş olacak münakaşaya girmek için yazdığın çok belli:.Israrla burda ürünü almadan önce videoya alın diyoruz hala diyorsun ki diyelim ürün sağlam çıkmadı.Çıkmadıysa elinde videon var anlamıyorum nasıl bu kadar düz mantık düşünmek varken kafanız farklı çalışıyor :d daha fazla münakaşaya girmeyeceğim bastım engeli gülmekten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Ses kaydına alınması işimize yaramaz ve ses kaydına alınacağı zaman bunu karşı tarafa bildirmeniz gerekiyor yani şu an ki konuşmamızı ses kaydına almak istiyorum izniniz var mı delil olarak kullanmak için diye ama adamlar zaten suçlu bunu kabul etmez.Ben de ALO 175 ile görüştüm yapmam gereken şeyin ürün elime geçtiği zaman faturasının bir nüshasını alıp ürünü geri gönderip hatalı ürün geldi deyip parasını ödediğiniz ürünü isteyip veya iade oluşturabilirisiniz dedi ama satıcı ısrarla değişimi kabul etmeyip iade istiyorsa yedekte aldığınız faturanızla birlikte tüketici hakem heyetine başvurup faturadan farklı ürün gönderiminden talep açabilirisiniz dedi.Ek olarak avukat arkadaşım ise faturada psu yazıp gelen ürün farklıysa bu dolandırıcılığa girer eğer satıcı uzlaşma yoluna girmekten kaçınıyorsa.Bakalım neler yaşanacak.
Bendekide oyle faturada psu yaziyor ama gelen urun psu degil ufak bir malzeme almadan geri gonderdim bu sahtekarlik ama saticiya bir yaptirim olacakmi hb uzerinden bilmiyorum hb ye gerekli bilgileri ve aciklamalari yaptim insallah satici hakkinda bir islem yaparlar

Checkmate

80+ Silver
Kardeşim zannımca benden yaşça küçüksün diyelim ki ben videoya almayın dedim zaten bu forumda olmayan birisi yazdıklarımı görmemiş olacak münakaşaya girmek için yazdığın çok belli:.Israrla burda ürünü almadan önce videoya alın diyoruz hala diyorsun ki diyelim ürün sağlam çıkmadı.Çıkmadıysa elinde videon var anlamıyorum nasıl bu kadar düz mantık düşünmek varken kafanız farklı çalışıyor :d daha fazla münakaşaya girmeyeceğim bastım engeli gülmekten.
:D Anlamayana anlatmaya çalışıyorum benim işim zor aga neyse kendi kendine eğlen sen. Videoda sağlam olmadığını nasıl kanıtlayacaksan artık başarılar :d

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Hamza özel
Bende fotoğrafları koyiyim buraya.Açmadım bile boyutta psu şuan masa üstü bilgisayarlarda :)

Ekler

• IMG20230316122642.jpg
    IMG20230316122642.jpg
    2.5 MB · Hit: 87
  • IMG20230316122755.jpg
    IMG20230316122755.jpg
    2.4 MB · Hit: 86
  • IMG20230316122804.jpg
    IMG20230316122804.jpg
    2.7 MB · Hit: 85
  • IMG20230316122816.jpg
    IMG20230316122816.jpg