Neler Yeni

(Fay Teknoloji Rezaleti) Cougar 750W 80+ GOLD PSU 1299TL (Nays ile 1169 TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdem Yiğit Alp
Fay teknoloji: kuzenim yazmış... 🤣🤣

Bir sürü tutarsız açıklama var. Kötü niyetli biri firmaya zarar vermek istese stokta ne varsa kampanya adı altında 1tl den hepsini satar ve ürünleri hemen kargolar. Firma büyük ama fiyat değiştiren, telefonlara bakan ve kargoları hazırlayan hepsi aynı kişi. :) Tek kişinin çalıştığı patron ceo cto vb. herkesin aynı olduğu holdinglerden sanırım. :)

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Bir sürü tutarsız açıklama var. Kötü niyetli biri firmaya zarar vermek istese stokta ne varsa kampanya adı altında 1tl den hepsini satar ve ürünleri hemen kargolar. Firma büyük ama fiyat değiştiren, telefonlara bakan ve kargoları hazırlayan hepsi aynı kişi. :) Tek kişinin çalıştığı patron ceo cto vb. herkesin aynı olduğu holdinglerden sanırım. :)
+1

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum Facebookda gördüm birçok kişi gametech fortes kasayı aldı bende aldım sorun yaşamadım işlemci alanlar fatura göndermedikleri için şikayet ediyorlardı ama...

fiko61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fiko
Bende fay-teknoloji maduruyum. Bu konudaki aciklamalari tamamen okudum. Özelliklede saticinin...Aciklamalari bana da çok tuyarsiz geldi hatta uydurma bir cevap oldugunu düşünüyorum. Her kim olursa olsun bir cakisan isyerini zarara ugratmak icin basina bircik mahkeme ve tazminat cezalari gelecek oldugunu dusunmemezlik yapmaz sanirim. Yani ben isci olarak patronuma boyle bir sey yapsam birakin calisma tazminatimi yasal haklarimi vs almayi adam beni omur boyu tazminat bircuna mahkum eder bir dava ile

Daha ilginci bu isvereni zarara ugratmis olmadi iadeden kaynakli kargo gonderi ucretlerini saymassak. Adam hepsiburada da haka satis yapmaya devam ediyor. Heosiburada.com bu konuda lakayit ve saticilardan yana tavir almakta. Onceki yasadiklarimdan biliyorum Yani avruoada veya gelismis herhangi bir ulkede bu olay yasansa satici o urunu gercek olarak bizlere vermek zorundaydi. Ama burasi Turkiye ve bur da da ayni kanunlar olmasina ragmen kanunlar etkisiz caydiricisizlar isletilmiyorlarda

Ekler

• Screenshot_2023-03-23-10-54-08-485_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-03-23-10-54-08-485_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    371.9 KB · Hit: 144

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Ali Batmaz
Bunların bir şey satamaması lazım

fiko61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fiko
Cevabınıza istinaden,
Evet telefonlara normal de o kişi bakmıyor. Ama ayrılacağı gün bütün bunları yapan, biz yok iken size cevap veren bu kişi maalesef. Bu numara ayni zaman da Whatsapp hattı. Siparişler ile ilgili sorular sorulduğu için telefon mecburen ofise bırakılıyor. Çalışanlar arasında en kıdemli de kendisi olduğu için telefona o cevap veriyor maalesef.

12 Adet sipariş tespit ettik. Herkesi birer birer aramak isterdik fakat, biz satıcıların telefon yolu ile müşteriler ile birebir temas kurması pazar yerleri tarafından yasaklanmıştır. Bu nedenle kimseyi arıyamıyoruz.

Biz durumu size tüm samimiyetimizle izah ettik. Takdir elbette sizindir.

Şöyle size kısaca bir örnek vereyim. Dolandırıcı diye itham da bulunan arkadaşlar için, bu ürünleri zaten pazar yerlerinin güvencesi ile alıyorsunuz. Ayrıca size kargo yaparken git gel 95 TL kargo masrafı ödeniyor. Zaten paranız iade oluyor. Birde bizim firmamız açısından empati kurarak düşünmenizi rica ediyorum.

Firmamız, affınıza sığınarak işgüzar dengesiz bir personel yüzünden böyle bir ithamla suçlanıyor, üstüne 95 TL zarar ediyor, Mağaza puanımız olumsuz etkileniyor. Ayrıca tüm siparişler için de para iadesi yapılıyor. Sizce burada birisini dolandırmak mümkün mü ?
Benim sormak istedigim hatta merak ettigim bir durum var. Hadi cok marifetli herseyi bilen bir personeliniz bi gun size kin gudmuş sizi zarara ugratmak istemis urun fiyatini baya bir indirio satis yaomis musterilerin taleplerine donus yapmis urunleri faturalandirip kargolamis ve kimse bukada satisi siparisi iadeyi mesajlari vs gormemis. Peki bu anlam veremedigimiz cengaver kisi mahkemelerde ugrasmayi yuklu bir tazminat odemeyi isterindeki yasal haklardan mahrum ve issiz kalmayi goze almasi normalmi. Bunca islerden anlayan kurnaz birisi ama bu belayi gormeden bu ise kalkismasi bana gercekci gelmiyor. Ben size inanmiyorum acikcasi ve hepsiburada da sizin kadar yani fay-teknoloji kadar sucludur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fay Teknoloji
Ben kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum Facebookda gördüm birçok kişi gametech fortes kasayı aldı bende aldım sorun yaşamadım işlemci alanlar fatura göndermedikleri için şikayet ediyorlardı ama...
Faturalar e fatura olarak 14 gün içerisinde gönderilmektedir. Alan kişiler aslında maillerini kontrol etseler faturalarına ulaşabilecekler

Top Bottom