Neler Yeni

(Fay Teknoloji Rezaleti) Cougar 750W 80+ GOLD PSU 1299TL (Nays ile 1169 TL)

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Arkadaslar bende siparis gevmistim su an dagitimda gelmesini bekliyorum gelince yanlis urun ise kargodan aliyimmi almayip iademi olusturayim nasil bir islem yapiyim
Dostum bana sorarsan kargocu teslim ederken videoya çek kargocuya dolandırılma ihtimali olduğu için yanınızda açmam gerek de ürünü orda aç videoya kaydet yanlış ürünse bana yanlış ürün gelmiş deyip tutanak tut kaydı kapat.Ürün yanlış deyip alma hepsiburadadan şikayet oluştur.Ama ben öyle yapmayacağım ürünü teslim etmeyeceğim dava açacağım için.Sizden istediim sadece ürün öylece iptal etmemeniz.Şikayet oluşturun ve ürünü kayda alırken faturasını gösterin videoda burda paylaşın delil olsun elimizde bu kadar kişiyi enayi yerine koyup yanlış kargolama yapıldı denip bu uslupla konuşamazlar.

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Dostum bana sorarsan kargocu teslim ederken videoya çek kargocuya dolandırılma ihtimali olduğu için yanınızda açmam gerek de ürünü orda aç videoya kaydet yanlış ürünse bana yanlış ürün gelmiş deyip tutanak tut kaydı kapat.Ürün yanlış deyip alma hepsiburadadan şikayet oluştur.Ama ben öyle yapmayacağım ürünü teslim etmeyeceğim dava açacağım için.Sizden istediim sadece ürün öylece iptal etmemeniz.Şikayet oluşturun ve ürünü kayda alırken faturasını gösterin videoda burda paylaşın delil olsun elimizde bu kadar kişiyi enayi yerine koyup yanlış kargolama yapıldı denip bu uslupla konuşamazlar.
Tutanak tutup teslim almayip kargocuya iade edicem sonrasinda hepsiburadaya sikayet olusturup cektigim videoyu falanda gerekirse geri gondericem burdan sizede bilgi veririm tabii ki yardiminiz icin tesekkur ederim

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Tutanak tutup teslim almayip kargocuya iade edicem sonrasinda hepsiburadaya sikayet olusturup cektigim videoyu falanda gerekirse geri gondericem burdan sizede bilgi veririm tabii ki yardiminiz icin tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim.Kargosu eline geçen diğer arkadaşlarda aynı hassasiyeti gösterirse sevinirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdem Yiğit Alp
Arkadaşın ihtiyacı vardı. Ben de indirimde diye ona önermiştim, sipariş geçmiş. Dolandırıcıların eline düşürttük adamı iyi mi 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Kargom geldi banaylda kulaklik yada baska birsey gelmis acmadan almadan geri gonderdim video cektim geri sikayette bulunacagim videoyu nasil buraya yukleyecegim bulamadim

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Kargom geldi banaylda kulaklik yada baska birsey gelmis acmadan almadan geri gonderdim video cektim geri sikayette bulunacagim videoyu nasil buraya yukleyecegim bulamadim
googledan videoyu urlye çevirip mesaj yazarken üstteki seçeneklerden medyaya tıklayıp urlyi oraya ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
urunun kargosunu youtube hesabina yukledim umarim burdan gozukur.
Screenshot_2023-03-15-17-07-01-346_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Can...

80+ Platinum

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
urunun kargosunu youtube hesabina yukledim umarim burdan gozukur. Alıntıyı görüntüle
abi izninle videoları indiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu nasıl bu kadar rahat yapıyor bunlar
kanka sen bi de adamın pişkin pişkin konuşmalarını duyacaktın adam o kadar rahat ki o kadar alışmış ki bu şekilde davranmaya yani sinirlerime zor hakim oldum haklıyken haksız duruma düşmemek için.Adamların internet sitesini inceledim bu adamlar bu psuyu satacak bir firma değilmiş ve bilin bakalım sitede tıklanmayan tek adres hangisi :D (satış sözleşmesi) sitelerine girip satış sözleşmesi yazan yazıya tıklayamıyorsunuz bile xd

Can...

80+ Platinum
abi izninle videoları indiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka sen bi de adamın pişkin pişkin konuşmalarını duyacaktın adam o kadar rahat ki o kadar alışmış ki bu şekilde davranmaya yani sinirlerime zor hakim oldum haklıyken haksız duruma düşmemek için.Adamların internet sitesini inceledim bu adamlar bu psuyu satacak bir firma değilmiş ve bilin bakalım sitede tıklanmayan tek adres hangisi :D (satış sözleşmesi) sitelerine girip satış sözleşmesi yazan yazıya tıklayamıyorsunuz bile xd
bunlar normalde trendyoldaydılar acaba fake mi açtılar ürün göndermeme gibi bir şey yaşamadım bu firmadan trend yoldan almıştım ve garanti için yazdığımda gayet nazıktiler ama yardımcı olmadılar sadece ürün muhtemelen teşhir veya iadeydi birde distirbitor olmaayn firmaya yönlendirmişlerdi onlarda bıraktık demişlerdi zaten hizmetleri yi değil di de yani ticaretini riske atacak hareket kimse yapmaz kolay kolay dolandırıcı da olsa anlam veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdem Yiğit Alp
Hepsiburada mh ile durum hakkında konuştuk. Ürün henüz elimize ulaşmadı ama sosyal medya üzerinden gördüğümüz kadarıyla ürünü alanlara farklı ürün gönderiliyor dedik. Cevaben iade edebileceğimizi söylediler. Yalnız sistemlerinde videolu kanıt yükleyebilecekleri bir olanak olmadığını, bunun yerine fotoğraf ve kargonun desisi ile hatalı ürün geldiğini ispatlayabileceğimiz söylendi. Son olarak da kendilerine satıcının halihazırda 9.4 puan gibi bir memnuniyet puanının olduğunu, böyle bir iğrenç aksiyona giren bir satıcının nasıl böyle bir puana sahip olduğunu ve herhangi bir yaptırım yapılıp yapılmayacağını sorduk. İncelemelerin sonucunda yaptırım uygulanacağını söylediler. Ayriyeten baktıklarında satıcıya olumsuz yorum yapılmadığını söylediler. Alan arkadaşlar yorum yapabiliyorsa özellikle satıcı için yorumlarını belirtsin. Mhye şikayet haricinde satıcı yorumu da önemli.

Checkmate

80+ Silver
Dostum zaten gibe gibe almak zorundalar paraya çökme olamaz söylemek istediğim şey herkes şikayet talebi oluştursun.Tamam ben iade ettim oldu bittiye gelmesin bu durum.Benim yerime arayıp görüşen arkadaşlar duyduklarımı duysalardı eminim yaşları küçük olan kardeşlerimiz hariç bi şey olmamış gibi ürünü iade edip oturmazlardı.Adamların zaten amacı şu ürünü iade edeceksin sonrasında bi şey olmamış gibi olay kapansın.Ve konuşurken böyle olacağını bile bile adam gülerek küçümsemeye çalışıp olacak olan bu zaten kardeş diyor.yani karşılığı bu olamaz.
Kutudan patates çıksa ve elinde hiçbir video yoksa bir şey yapamazsın. Para uçar gider, ürün bozuksa garanti konusunda da satıcı ilgilenmezse ne olacak ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,244
Üyeler
169,094
Son üye
theslenderman
Top Bottom