Arama sonuçları: *

1. notrust

HyperX Cloud III Ses/Mikrofon Ayarları

Bulabildijiz mi?
  2. notrust

Hyperx Cloud III kablolu.

Bu modelden satın aldım fakat ses kartı diye yollanılan üründe artık eskisi gibi 7.1 tuşu ya da herhangi bir tuş göremedim seside biraz az geliyor kendi driverini yükledim internet sitesşnden biraz arttırabildim fakat bu normal mi ürüjü iade mi etmeliyim birisi söyleyebilir mi
  3. notrust

Gigabyte Secure Boot açılmıyor

problem çözüldü hesabımda bir buglanma mevcutmuş başka hesaplarda sorun yaşamadan giriş sağlıyorum
  4. notrust

https://media.discordapp.net/attachments/1225144531918524556/1237164097599180901/IMG_8529.jpg?ex=663aa65a&is=663954da&hm=9093088ed4db1bc36a3a1c65d5a9902634de6d3b4abc6144d6c1aab06fdfa81d&=&format=webp&width=506&height=675...
  5. notrust

buna nasıl bakacağım baskan?
  6. notrust

Gigabyte b550 bios sorunu

naptın başkan
  7. notrust

r7 5800x var, ekran kartıda 3060ti bilginiz varsa ona göre deneyeyim başkan. 1715032917 şimdi gider ekran falan delirriim ben :D B550M-DS3H gigabyte anakart bu arada 1715033002 birde valorantı açarken sadece secure boost hatası veriyor
  8. notrust

Yardım Hem Tpm hem de secure boot açık olmasına rağmen valorant açılmıyor.

ben de problem win 10 da başladı anlamadıgım bir şekilde
  9. notrust

bunu bilgisayarcıya götürsem ve ona yaptırsam sorumluluk kabul edeler mi?
  10. notrust

Valorant icin secure boost açıyorum csm supportu kapatıp fakat masaüstüne döndüğümde ayarlarımı kaydetmemiş oluyor bu durumu nasıl çözeceğmi bilmiyorum ne yaptıysam kaç video izlediysem olmadı çözümünü bilen lütfen ulaşsın.
  11. notrust

Klasörde teknik problem

Merhaba C bölümünde bir dosya sabitledim klasörlere ve ona bastıgımda tekrardan c bölgesindeki konumunu açıyor bir anda böyle oldu bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. https://streamable.com/37h6sy
  12. notrust

RAM HAKKINDA BİLGİLİLER LÜTFEN.

Merhaba öncelikle elimde şu an GoodRam 16GB(8x2) IRDM RGB 3600mhz CL18 DDR4 Ram (IRG-36D4L18S-16GDC) bu model bir ram var ve ben yeni bir ram almak istiyorum o yüzden aşşağıdaki rami buldum bunu goodramin yerine alsam problem olur mu? bir sorun çıkartır mı? alabilir miyim alttakini acaba...
  13. notrust

Asetto corsa penaltı sorunu

Sunucuların bazılarında böyle problemler var farklı bir sunucuya giriş sağlayın.
  14. notrust

Windows güvenlik Duvarı Hk.

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim lütfen kusura bakmayın yakın zamanda bilgisayarıma lol skin changer yükledim. DLL injector mantığıyla oyuna entegre ediliyor ve sonrasında bunu sildim bilgisayarımdan fakat aşşağıda belirttiğim gibi hatalar oluştu ve bunları güvenlik...
  15. notrust

Yardım ekran kartı kullanımı bir anda %5 %0 a düşüyor

sorunu çözdüm arkadaşlar, kusura bakmayın buraya ulaşamamıştım. Arkadaşlar öncelikle anakartım tasarruf modlu bir anakartmış sinerjiden almıştım bilgisayarımı oraya götürdüğümde bir sorun olmadığını söylemişlerdi başta fakat sonrasında uzun testler yaptırdık ve onlarda farketti problemi anakartı...
  16. notrust

MPRT AÇILMALI MIDIR?

KONU HALA AKTİF ARKADASLAR
  17. notrust

MPRT AÇILMALI MIDIR?

gamepower ıntense x40 27 240hz monitörüm
  18. notrust

MPRT AÇILMALI MIDIR?

Bu model bir monitörüm var tıpa tıp aynısı zaten ama bir sorunum var ben bunda mprt açmalı mıyım oyunlarda? Konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim.
  19. notrust

PC AÇILIRKEN 60 HZ AÇILIYOR.

bir sorunu etkiliyor mu? pc 60hz mi oluyor acaba? önemli olan o
  20. notrust

PC AÇILIRKEN 60 HZ AÇILIYOR.

GamePower Intense X40 27″ 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör Model monitörümde sabahları pcyi açarken 60hz yazısı ile açılıyor nvdia ayarlarından baktığımda 240hz gösteriyor monitörün arka tarafında ki tuşlu ayarlarında da 240hz gösteriyor pek anlamam bu işlerden...
Geri