Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit 🔥

access ilk alışverişe 200 tl indirim kampanyası ile 9 taksit 1099 tl geldi teşekkürler :hoba:
  2. F

Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

kesinlikle alınır
  3. F

🔥İndirim Columbia.com.tr de 2.000 TL üzeri 500tl kod

Yakın vakitte gürcistana gidip geldik iş sebebi ile Türkiye'de 9000 e aldığımız tablet orada 12000 civarındaydı yurtdışından alışveriş yapmak her durumda mantıklı değil.
  4. F

🗣️ÖĞRENCİLERE 15 AY ÜCRETSİZ GEMİNİ PRO🚨

biride çıkıp şu sorunun çözümü budur demiyor arkadaş 😂😂
  5. F

❌İndirim Bitti! MSİ 27" 2K 100HZ IPS MONİTOR 🔥4.649 TL

tedair edilemiyor a düştü
  6. F

❌İndirim Bitti! MSİ 27" 2K 100HZ IPS MONİTOR 🔥4.649 TL

Ürünleriniz seçtiğiniz satıcılardan tedarik edilemiyor. Önerilen satıcılar ile satın alabilirsiniz.
  7. F

Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms (Hdmı+Dp) Freesync Adaptive Sync Full Hd Fast IPS 2800tl

ikinci monitör olarak neden düşünülmesinki 3 ölü pixel olduğunu yazmışlar bir yorumda diğeride epey övmüş bir fırsat verilebilir bütçe meselesi.
  8. F

Yazılımcı bulmak istiyoruz

proje hakkında detaylı bilgi verirseniz yardımcı oluruz.
  9. F

🔥İndirim Elgato HD60 X Harici Video Yakalama Kartı 4K60 HDR10 4.665'TL

oyun konsollarında ekran kaydı almak için kullanılıyor.
  10. F

Razer DeathAdder V2 Pro 1.099 TL

Bu mouse'a cidden ağırmı diyorsunuz siz ? Şu an kullanıyorum efsane. ve Mouse olayında ağırlık nasıl bir kriter sizin için kullanırken kaldırıp kaldırıp masaya vurmuyorsan kıyasladıklarınızla arasındaki 10 15 gr fark çok etkilemez diye düşünüyorum sürüklerken..
  11. F

Yardım Ryzen 7 5800x Undervolt nasıl yaparım?

soğutucunun montajında yada pompada vs sıkıntı yok ise kasa hava akışının, macunun sürülme şeklinin vs de incelenmesi gerekir. ryzen 9 5950x ve dark freezer x128 %100 yük altında 68° max. undervolt işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum. ama böyle bir video var yardımcı olabilir.
  12. F

Yardım Ryzen 7 5800x Undervolt nasıl yaparım?

soğutucu ne kullanıyorsunuz 70 derece çok yüksek bir sıcaklık değil fps oyununda yük altında gayet normal bir değer.
  13. F

a320m bazooka anakartıma rtx 3060 takabilir miyim?

darboğaz olur oyunlarda drop yersin işlemci ekran kartını yeterli seviyede besleyemez vs vs. ekran kartı seçiminin anakart ile doğrudan bir bağlantısı yoktur o yüzden..
Geri