Archillect
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Uzun uğraşlar sonucu bende hallettim. abone oldum sanal kartımı ödeme yöntemlerinden kaldırsam veya aboneliği iptal et desem 2026 hazirandamı kapanır hemen mi acaba
aile üyesinin tam olarak faydası noluyor hocam?AİLE PAYLAŞIM YAPAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM
Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.
bu özelliklerin hepsini 5 kişiyle paylaşıyorsunaile üyesinin tam olarak faydası noluyor hocam?
PC'den kaç dakikadır olmamıştı, telefondan Urban VPN ile tekte yaptım. TeşekkürlerYapamayanlar telden abd vpn ile şu adımları yapıp denesin %100 sonuç.
Nası yani hocam edusuz mu yaptınızedu mail , numara bile girmeden tek tıkla oldu bende![]()
Evet get offer a bastım direk oldu şaşırdım bende ( vpnlr gizli sekmeden yeni hesap açıp denedim belki ondan )Nası yani hocam edusuz mu yaptınız
Hocam ben de askıya alındım ama ihlal diyor sizde durum neAİLE PAYLAŞIM YAPAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM
Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.
Kimlik doğrulama yapınca açılıyor askı durumuBenim hesabım patladı sizde durum ne amerika teliyle girmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben de askıya alındım ama ihlal diyor sizde durum ne