🗣️ÖĞRENCİLERE 15 AY ÜCRETSİZ GEMİNİ PRO🚨

Uzun uğraşlar sonucu bende hallettim. abone oldum sanal kartımı ödeme yöntemlerinden kaldırsam veya aboneliği iptal et desem 2026 hazirandamı kapanır hemen mi acaba

bu 1000 kredi aylık yenileniyor mu

AİLE PAYLAŞIM YAPAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM

Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.

Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.
aile üyesinin tam olarak faydası noluyor hocam?

Benim hesabım patladı sizde durum ne amerika teliyle girmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de askıya alındım ama ihlal diyor sizde durum ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri