Migi
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Onu nasıl alıyoruz hocam ?Öğrencilere 15 ay bedava zaten
Onu nasıl alıyoruz hocam ?Öğrencilere 15 ay bedava zaten
Nasıl alıyoruz peki benim hesaba vermedi ülke falan birşeyler diyor.Öğrencilere 15 ay bedava zaten
Amerika vpni lazımNasıl alıyoruz peki benim hesaba vermedi ülke falan birşeyler diyor.
nasıl bedavaÖğrencilere 15 ay bedava zaten
kanka ben yaptım sonra hata verdi ogrenci mailimi daha kullandırmıyorAmerika vpni lazım
ÖĞRENCİLERE 15 AY ÜCRETSİZ GEMİNİ PRO!
Google, final dönemi için öğrencilere yaklaşık olarak 15 ay boyunca Gemini Pro + NotebookLM + Whisk ve de 2TB dosyalama alanı veriyor!
Yararlanabilmeniz için:
- 18 yaşından büyük olmanız.
- .edu / .edu.tr uzantılı bir mail adresine sahip olmanız.
- Amerika lokasyon VPN sahibi olmanız.
- Sanal/Fiziksel kart sahibi olmanız.
- Hiç Google One abonesi ya da deneme üyeliği almamış olmanız.
gerekiyor.
Adım 0: US lokasyon bir VPN kullanın.
-----
Adım 1: gemini.google/students/ adresine gidin.
-----
Adım 2: Sayfada karşınıza çıkan "Get offer" butonuna...
- 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
- Cevaplar: 87
- Forum: Genel Yazılım
O nasıl oluyor kısa bir şekilde anlatma imkanının varsaÖğrencilere 15 ay bedava zaten
limitli şekilde kullanmana izin veriyor hocam veo3son baktığımda pro da veo2 ultrada veo3 vardı pro da veo3 olduğuna emin misiniz
Evet hocam parayla bile alsan gene sınırı vardı yanlış bilmiyorsam, öyle olursa eğer 1 hesap daha açıp oradan da alabilirsiniz proyu2-3 video yapabildim. Bir kaç tanesinde hata verdi. Türkçe yap diyorum ısrarla yazdıklarımı İngilizce seslendiriyor. Sonrasında hakkınız bitti dedi. Parayla ürün nasıl sınırlı hakkımız mi var? (Normal şartlar altında parayla alsaydım yani)
yıllık planımı bozdu paramı geri verdi 1aylık bu pakete geçti eger yıllık paket kullanıyorsanız hic almayınGoogle one aboneliğiniz varsa üstüne yükseltme yapıyor haberiniz olsun
Baya saçmaymış. Bunu bilsem konuya yazardım.yıllık planımı bozdu paramı geri verdi 1aylık bu pakete geçti eger yıllık paket kullanıyorsanız hic almayın
Eski plana dönebiliyorsunyıllık planımı bozdu paramı geri verdi 1aylık bu pakete geçti eger yıllık paket kullanıyorsanız hic almayın