Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim MSİ PRO X870-P ATX ANAKART 9855TL

7237.06 tlden aldım. N11'den almıştım ürün kaydı yapığ yorum yaptım gerekli belgeleri yükledim. Kod geldi. 10 dolarlık 2 tane kod geliyor.
  2. E

🔥İndirim MSİ PRO X870-P ATX ANAKART 9855TL

evet geçen hafta kod geldi bana, uğraştırıyor biraz süreçler
  3. E

Amd ryzen 7 9800x3d için anakart tavsiyesi verirmisiniz

b650m gaming plus wifi
  4. E

Sistemim Ne Kadar Eder?

2 tb hdd var ama hddlerin hızları o kadar düşük ki video fotoğraf gibi dosyalar haricinde artık kullanılamaz halde. SSD'nin hızını gören biri artık oyun vs. koyamaz oluyor hdd'ye. Hal böyle olunca hdd depolama olarak değerlendirilmese yeri var. Geriye kalıyor 500gb o da yetersiz bir boyut...
  5. E

25 k 27k monitörsüz ekran kartsız sistem

Bendeki parçaları ve aldiğim fiyatları yazayım. Benim de ilk etapta amacım böyleydi çünkü ekran kartı fiyatı sistemin diğer parçalarının fiyatıyla kafa kafaya genelde. 7600X 5k 2. el 2060 SUPER 5k 2. el B650 TOMAHAWK 7.237 TL (konusunu açmıştım) Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 3.400 elektronik...
  6. E

İlk masaüstü bilgisayarım için yardım bekliyorum :)

Hazır sistem almak bazen avantajlı olabiliyor ama avantajlıysa herlese avantajlı bu yüzden stok kalmıyor. Performans açısından oyun için AMD, iş, render üreticiler için İntel ve İnvidia. Fiyatların makul olduğu direkt bir site yok, ürün bazında bakmak gerekiyor. Hiçbir satıcı dostumuz değil. 2...
  7. E

Amd nin hem iş hem oyun için en iyi işlemcisi hangisi

Bütçe önemli, sorunun ucu çok açık. Amd'nin iş işlemcisi denildiğin de Threadripper derim oyun da oynatır. Oyun işlemcisi dendiğinde x3d serisi ön planda. Peki bu ikisinden birisiyse platform ne, hangi seri bütçe ne?
  8. E

Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

Millenicom bayiliği olan bir ablam var, Vodafone var şu anda hızlarım epey düşük taahhüt bitmek üzere. Abla yapıyor muyuz bana bir internet dedim, hayır sakın bulaşma dedi kendisi bayi bak. Aslında şunu söyleyebiliriz hiçbir market, internet sağlayıcı gıda firması neyse konuyu dağıtmayalım bizi...
  9. E

YUI M30 Airfryer 1399 Bende mi sorun var yoksa bu fiyat gerçek mi?

O fiyatları hiç bilmiyorum dip değil dibin dibi, gerçekten muazzam. Daha bu sabah dondurulmuş börek yaptım. Son haftalarda kaç kg patates yapmışımdır Allah bilir.
  10. E

2500TL Airfryer Önerisi

M50 modelini ben aldığım sıralarda gördüğümü hatırlamıyorum, fotoğraflarına baktım da detaylı şeyler yok. Arasında görünüş, hacim ve mod sayısı dışında bir farklılık yok. Bu farklardan dış görünüş ve mod sayısı bence önemsiz kullanıcı olarak söylüyorum. 8 litre de cazip gibi ama bu fiyat farkına...
  11. E

YUI M30 Airfryer 1399 Bende mi sorun var yoksa bu fiyat gerçek mi?

https://www.hepsiburada.com/yui-m30-maxifry-dokunmatik-ekran-6-5-lt-smart-airfryer-yagsiz-fritoz-1800w-yui-turkiye-garantili-p-HBCV000037HZ7M?magaza=Hepsiburada En son baktığımda 2700 lerdeydi ben 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım. Bakar mısınız sizde de 1399TL mi? Sepette ek...
  12. E

2500TL Airfryer Önerisi

https://www.hepsiburada.com/yui-m30-maxifry-dokunmatik-ekran-6-5-lt-smart-airfryer-yagsiz-fritoz-1800w-yui-turkiye-garantili-p-HBCV000037HZ7M?magaza=Hepsiburada 1731795572 Fiyatının nasıl bu kadare düştüğü hakkında hiçbir fikrim yok. 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım inidirmden...
  13. E

7800x3D PBO ayarlarınızı paylaşır misiniz?

R23 vb testlerde sistem kapanmıyorsa iyi, kaliteli silikona sahip işlemciye denk gelmişsiniz denebilir. Boost clock'da artmışsa tadından yenmez. 1731795355 Olması lazım, yeni gelen bir şey değil bu ayar. BIOS'ta kurcalayınca buluyorum da tam hatırlayamadım yerini. O.C bölgesinde ama amd...
  14. E

Yardım Matkaptan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Şarjlı matkapta evet kullanabilirsin. Biz küçük hiltiye matkap büyüğüne hilti-kırıcı elektriklilere şarjlı diyoruz da. :D Tereddüte düştüm bir an hangisi kast ediliyor diye.
  15. E

ASUS TUF GAMING GT301 RGB 2.999₺

İşte kişiden kişiye göre değişiyor be hocam. Ben üst düzey sistem toplasam (ufaktan topluyorum da denebilir aslında) sıvı soğutma kasama sokmam. Bence estetik, performans ve sorunsuzluk açısından kule tipi soğutucu candır.
  16. E

Hangi parçayı yukseltmeliyim

İkisi de aynı şey denebilir, farklı olsa dahi hiçbir farklılıkları olmaz kullanımda. Hangisi bitmek üzereyse sür gitsin.
  17. E

15K bütçe ile DDR5 parça önerisi

Öyle denebilir, şu anda bu özelliklerde alınabilecek en uygun ram 3.500 civarlarında bunlar.
  18. E

Amd Ryzen 7 9700x'i soğutmak için hangi hava soğutma veya sıvı soğutma

Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için çok ısınıyor. Evet Frost Commander throttle olmadan bu işin altından kalkar hatta rahatlıkla kalkar diyeyim. O.C yapmak için bir alanın dahi...
  19. E

Taşıyamayacağı işlemci yok da, gen5 ssd soketi yok. :D handikapı o. 6ghz evet optimum çalışıyor, en gecikmesizi cl 30 değil 28 var yanlış hatırlamıyorsam daha aşağısı da vardı zaar. Ama yine de tomahawk fazla ben hala pro wifi diyorum. 1731789440 benim 7600x'i gönderem, anlaşmalı kargo var. :D
  20. E

Performans farkı olmaz, güçlü bir işlemci takıldığı zaman ısınma ve beslememe sorunu olur, giriş seviye parçalarda sıkıntı yok. Ram olarak Patriot'ta sorun yok bilindik bir markanın cl değeri düşük rami almak iyi olur. 15k bütçe deyince ben nakit vardır diye düşündüm o zaman dediğim iş yatar...
Top Bottom