Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Tek renk basıp boyamak en optimum sonucu veriyor diyebiliriz. Eğer baskının farklı kısımları farklı renklerde olacaksa baskı durdurularak filament değişimi de yapılabilir. Combo işi gerçekten girilmeyecek bir iş. Anca anahtarlık yapıp satmalık olur, ona da değer mi???
  2. E

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

bende her şey böyle kurulu olduğu için yaşamadım öyle bir durum. Karşılaşmadığım için bilmiyorum, anlamadım da o bahsettiğin sekmeleri.
  3. E

Yardım EDİFİER R1700BTs 66W 2.0 Raf Tipi Hoparlör

Arkadaşlar Edifier R1700BTs modelini aldım pek zaman olmadı. Aşırı memnunum, kafama takılan bir konu var ilgisi ve bilgisi olanlara danışmak istiyorum: HyperX Cloud III oyuncu kulaklığı mevcut ve bu kulaklığın usb to 3.5mm jak kablosu var, bildiğim kadarıyla jakın takıldığı kısımda ses kartı var...
  4. E

Sistem Dizeceğim Yardımcı Olabilir Misiniz?

Sıfır takıntısı olmadan, elimizdeki fazla ürünlerle ortaya bir şey çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Xilence 550w ve zerotherm nirvana nv120 mevcut elimde, ücret istemez. Bursa'dayım İstanbul'a gidip geliyorum.
  5. E

Sistem Dizeceğim Yardımcı Olabilir Misiniz?

Hangi şehirdesin? Elindeki parçalarla yardımcı olmak isteyenler çıkabilir.
  6. E

Kesinlikle yok, kablo, bt, dongle her şekilde kullandım. Her ürünün kusuru vardır sayacak olursak: bilgisayardan 3m falan uzaklaşıp araya nesneler sokunca dongle ile bağlantısı yarım yamalak çekiyor. Tuşlara çok sert ve aynı anda basınca birbirlerine değiyorlar. Onun harici bir şey yok gibi...
  7. E

Raito uygulamasında sağ üstte farklı renklerde barlar var. Çift tıkla, istediğine 50-26000 arasında değer verebiliyorsun.
  8. E

Yardım Ryzen 5 5600'ü Soğutamıyorum

Valla durum ilginç, işlemci bozulacak da, bu bozulma sıcaklık artışına sebep olacak daaaa... Güncelleme ayarlarla oynama vs. yapılıp işlemcinin voltajı artmış olmasın? Farklı taraflardan ele almaya çalışıyorum saçma olsa bile. Fiziksel hasar nasıl alacak yaa, kardeş düşürdü mü ki acaba?
  9. E

8GB VRAM Ne Kadar Götürür?

Laptop kısmına karşı olduğum için ( gerçekten taşınabilir bilgisayar ihtiyacı olan durumlar hariç) laptopların performansının da masaüstü versiyonuna göre performansının düşük olduğunu göz önüne getirecek olursak 5-6 sene götürmesi, hele hele güncel oyunlar vs. çıktıkça oynanıyorsa imkansız...
  10. E

Yardım Ryzen 5 5600'ü Soğutamıyorum

Yani farklı macunlar, farklı soğutucu vs. takılarak denenmiş. Ortada gözden kaçan garip bir durum olmalı. Tecrübesizlik de diyemem kesinlikle. Biz buradan daha az fikir sahibiyiz, görmüyoruz etmiyoruz. Diyebileceğim soğutucu yukarda mı kalıyor acaba vidalar uzun vs ise eğer. Onun harici benim de...
  11. E

Millenicom iyi midir?

Vallahi o kısımdan haberim yok, takip etmiyorum da. Yaşadığım bir olayı aktardım sadece. 430 TL 200mbps kullanıyorum... Hattım Vodafone ama modem altyapıdan dolayı superonline.
  12. E

Millenicom iyi midir?

Millenicom bayisi tanıdığım var, taahhütüm bitmek üzereyken beni de Millenicom'lu yap dedim. Zinhar yapmadı, uzak dur dedi. Hala Vodafone kullanıyorum Superonline altyapısıyla.
  13. E

Sistem Önerisi 65k bütçe

Biz de şu anda 60k bandında monitör dahil sistem toplama peşindeyiz. Bazı ürünler için birkaç kişiyle anlaşıldı. Fikir edinme açısından sohbeti takipteyim...
  14. E

🔥İndirim Soundcore by Anker Boom 2 Bluetooth Hoparlör 3999TL

Aynı şekil durum, jak takılıyken çıt pıt sesler de geliyor. Serviste şimdi bakalım, Mediamarkt çalışanı da ilk kez karşılaştığını söylüyor. Teşhirdeki üründe de var, gidince baktım. Fark edememiş oradaki. Uygulamadan kıs pcden aç yapıyordum ben de dipsesi en aza indirmek için de arkadaş ben bu...
  15. E

🔥İndirim Soundcore by Anker Boom 2 Bluetooth Hoparlör 3999TL

Soundcore Motion + aldım 16 gün önce 5000 TL'den. Dipses, jak ile daha da artıyor ve çatlama patlama mevcut. Anker de sorunu kabul ediyor ama ürünün orijinal hali sorunla beraber üretiliyor deyip sorundan saymıyor garip. İade ile uğraşıyorum, bakalım... Enayı gibi hissediyorum kendimi gerçekten...
  16. E

İnternetim bitince Vodafone'un Hepsiburada üzerinden alışveriş yapana 10 GB internet kampanyası sebebiyle ne alsam ne alsam diye düşünürken elimdeki Rampage SMX-R9 mouseun orta tıkından dolayı çizim yaparken zorluk çıkarttığı için karşıma çıktı hoşuma gitti bunu aldım. 1224'e geldi vergisini de...
  17. E

🔥İndirim MAG B650 TOMAHAWK 9199 TL (HEPSIBURADA)

7234 TL'ye almıştım hatırladığım kadarıyla, konusunu açmıştım aldığım vakitlerde. Bu fiyat olsa almazdım ama aldığım fiyata göre değerlendirecek olursak arkadaşların dediklerine kesinlikle katılmakla beraber daha da fazlası olduğunu söyleyebilirim. Eksiği yok mu, var tabii ki gen 5 ssd yuvası...
  18. E

Öneri BenQ EX3203R Monitör Ederi Nedir?

Selam arkadaşlar, bir tanıdığımda BenQ EX3203R Monitör var, stokta ve/veya 2. el satışında mevcut olmadığı için piyasasını bilmiyoruz bu sebeple anlaşamadık. Bu monitörün fiyatı, ve bu fiyatta daha mantıklı bir monitör varsa onun hakkında fikirlerinizi bekliyorum...
  19. E

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

Arkadaş sistemini satıyor, yükseltmeye karar verirseniz anakartı da mevcut, ilanlarına bakayım dedim sizin düşündüğünüz işlemciyi de (2700x) satıyormuş. 1738887607 İşlemci konusunu bence şu şekilde netleştirebiliriz. Takıp takılamadığından emin olmadığınız işlemcinin çıkış tarihiyle BIOS...
  20. E

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

Tamam illa ki fark olur ama bu belki zahmete etmeye bile değmeyebilir. 3000'e işlemci bulunsa anakart da 1500 bişi. Bence değecek bir hareket olur. Arada iyi fark var çünkü. He ille de 2700x ise bu arkadaşta varmış. (Anakartına bakıyordum)...
Geri