Millenicom iyi midir?

Mood28X

80+
Reaksiyon skoru
2
Gençler şuan Vodafone kullanıyorum berbat. Yakında millenicom'a geçmeyi düşünüyorum tek istediğim şey hız ve istikrar ikide bir giden internet kesintilerine dayanamıyorum artık ayrıca millenicom bayağı ucuz sizce güzel mi aranızda kullanan var mı?

İlk 3 aydan sonra yine fiyati yukseliyor. Yaklasik 6 ay belkide daha fazla olmustur bir sorununu gormedim. Gecmeye dusunursen arkadasini cagir koduni vereyim kullanirsin istersen 3FDABB57 .
Eyvallah hocam ip bloğu aralığı olarak hangi sayıyı veriyor ping falan iyi mi mersinde yaşıyorum.

Eyvallah hocam ip bloğu aralığı olarak hangi sayıyı veriyor ping falan iyi mi mersinde yaşıyorum.
SEhirden sehire , port nesafesinden ve daha bircok seyden etkilendigi icin tam birsey diyemem. 130m port mesafesi , cat 5 kablo olmasina ragmen 100 mbit hizdan 80 mbit alabiliyorum( maks 75 demislerdi bana). Millenicom biraz daha guvenilir (turknet , netspeed kadar guvenebilirsin). Ama bulundugun sehirde nasil olur onu gecince bilebilirsin.

SEhirden sehire , port nesafesinden ve daha bircok seyden etkilendigi icin tam birsey diyemem. 130m port mesafesi , cat 5 kablo olmasina ragmen 100 mbit hizdan 80 mbit alabiliyorum( maks 75 demislerdi bana). Millenicom biraz daha guvenilir (turknet , netspeed kadar guvenebilirsin). Ama bulundugun sehirde nasil olur onu gecince bilebilirsin.
Eyvallah hocam değerli cevabınız için teşekkürler ederim

4 yıldır falan aktif kullanıyorum 1 kere düzgün sorun yaşadım. İstanbulda ping güzel, Lol de 2ms alıyorum.

Millenicom bayisi tanıdığım var, taahhütüm bitmek üzereyken beni de Millenicom'lu yap dedim. Zinhar yapmadı, uzak dur dedi. Hala Vodafone kullanıyorum Superonline altyapısıyla.

Ya şimdi birde millenicom alabarkaya satılmış
Vallahi o kısımdan haberim yok, takip etmiyorum da. Yaşadığım bir olayı aktardım sadece. 430 TL 200mbps kullanıyorum... Hattım Vodafone ama modem altyapıdan dolayı superonline.

şu aralar popüler şans verilebilinir

3 senedir falan kullandım fiyat olarak rakiplerinden çok daha iyiydi ama sürekli zam geçirmelerinden dolayı neredeyse hepsiyle aynı yere geldi en sonunda türknete geçtim. Çok sorun yaşadığım da söylenemez arada bir bakıma giriyordu o kadar.

şu aralar popüler şans verilebilinir
Hangi modemi veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 senedir falan kullandım fiyat olarak rakiplerinden çok daha iyiydi ama sürekli zam geçirmelerinden dolayı neredeyse hepsiyle aynı yere geldi en sonunda türknete geçtim. Çok sorun yaşadığım da söylenemez arada bir bakıma giriyordu o kadar.
Hangi modemi veriyorlar?

Hatay dörtyolda kullandım daha önce aynı hatta (fiber) türknet ve kablonet kullandım performans kaybı yaşamadım ama millenicom çok fazla performans kaybı yaşadı bence türktelekom kullanabilirsiniz 1000 mbpsde benzer fiyata sahip turktelekom altyapısında en hızlı uploadı millenicom ve Türk telekom veriyordu millencom veremedi tabi gigafiber varsa onu kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri