Arama sonuçları: *

1. Armanc

Ali Expressten Bişey Alsam Gelmeme Veya İada Edilmeme İhtimali Var Mı?

ben Android 8.1'e sahpi bir MP4 sipariş etmiştim. Kutudan hıyar çıkmadı ve bazen o cihaz ile forumda yazabiliyorum.
  2. Armanc

Hp Victus 16-R1015NT Alınır mı?

@TİTAN. hoca da yapar bütçeye 50K mi demişti hocamız? :D 1719939780 O zaman 32GB RAM önerilir
  3. Armanc

Hp Victus 16-R1015NT Alınır mı?

46K ya HP kesinlikle alınmaz. Sadece bütçe kısıtlıysa o da şartlı tavsiye. Kesinlikle Acer derdim de ısınma sorunu mu vardı acer nitro 16 da @Sivofent hocam
  4. Armanc

İki Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop Arasında Kaldım. Hangisini önerirsiniz ?

Bütçenizi belirtin bence daha iyileri bulunur belki
  5. Armanc

Samsung Note 10+'da Programlı Açma

Şimdi farkettim kimse bu durum hakkında başka bir konu açmamış :/
  6. Armanc

Bunun için 3. Parti bir uygulama var mıdır @DeH$et
  7. Armanc

Bir şey çıkmıyor. Samsung Members uygulamasında (Samsungun kendi müşteri hizmetleri uygulaması ve forum gibi) Çoğu cihazda yok ve Note 10+'da olduğunu duyunca sevindim ama hiçbir Note 10+ kullanıcısı bundan yaralanmamış herhalde (Ben hariç çünkü yaralanmayı planlıyorum) :D 1719929641 @DeH$et...
  8. Armanc

Duyduğuma göre başlıkta yazdığım (Şuan kullandığım) modelde de var ama şu şartlar ile çalışacağını söylüyor: -Ekran Kapalı (Hangi anlamda) -Telefon kullanılamıyor (Anlamadım) -Pil yüzde 30'un üstünde (Sıkıntı yok) -SIM kartı kilidi kapalı (Bu da tamam) 1719929323 Çoğu Huawei telefonda da vardı...
  9. Armanc

Evet aynen bu :) 1719928794 Kullandığınız Xiaomi'nin modeli nedir @DeH$et hocam?
  10. Armanc

Evet ama hata değil de herhangi bir sebep yüzünden (telefonun parçalanması gibi absürt sebepler değil) sistemin kapatılmasından belli bir süre sonra bir de :) 1719840244 Peki nokia e10 da çalışır mı? Ve ya bunun bir benzerini samsung telefon ile 3. parti bir program ile yapmak mümkün müdür?
  11. Armanc

Merhaba hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi android bir cep telefonun güç tuşuna basılı tutup elrana çıkan kapat bölümüne bastıktan belli bir süre sonra (örneğin 15 dakika) sanki güç tuşuna tekrar basılmış gibi açılmasını ve ana ekrana atmasını sağlamayı istiyorum. Ana ekrana atma işini...
  12. Armanc

Gaming Laptop önerisi bütçe 45k

Throttle işte benim dediğim gibi değil mi? Yukarıdaki bir hocam da HP nin soğumasını övüyor :D
  13. Armanc

Gaming Laptop önerisi bütçe 45k

Ekran kartı ve işlemcide watt kısıtlaması var. Alt bütçe olsa bir şey demezdim ama üst bütçe için HP almak saçma olur değil mi @TİTAN.
  14. Armanc

3500 TL İyi Ses Veren Kulaklık

Bir de ANC si varmış diye duydum da o da var :)
  15. Armanc

Yukarıda yazdığım :) 1716566307 BlackShark V2 SE ve Kraken V3 Hypersense 1716566380 Bazı inceleme sitelerine bakınca V2 bin nötr seste HS80 den daha iyi olduğunu gördüm de ondan :D 1716566438 Rtings den bakmıştım o sitenin incelemeleri sizce güvenilir mi?
  16. Armanc

Bende iyiyim sağolun ve aklım Razerlarda kaldı kurtarın beni :D
  17. Armanc

Bilemiyorum boom mikrofonu yok ve mikrofonun gürültü engellemesinin iyi olduğunu zannetmiyorum :( 1716566016 @UmutG48 hocam başka öneri olarak Razer Black shark V2 Special Edition'u ve Kraken V3 Hypersense'i düşünüyorum. Bu kulaklıklar alınır mı sizce?
  18. Armanc

🔥İndirim 16.300 TL----Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense

Umarım sanal karttan bahsediyorsunuzdur :D
  19. Armanc

Dip ses sorunu olduğunu söyleyenler varda :) Dip sesin ne olduğunu açıklayabilir misiniz hocam? (Bir de mikrofonunun çıkmaması ciddi bir dezavantaj olmaz değil mi?) 1716564017 @Necromancerr hocam nasılsınız ve sizin öneriniz nedir?
  20. Armanc

Merhaba hocalarım ne önerirsiniz? Fps oyunlarıyla aram yok ama hikaye, simülasyon ve dövüş oyunları oynarım. Pasif ses kalitesi de iyi olmalı.
Top Bottom