YD Xiaomi 14t Pro alınır mı ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
409
Server kayıtlı 25k 512/12 sıfır 14t pro alınır mı sizce ? Normali 39k

Server kayıtlı 25k 512/12 sıfır 14t pro alınır mı sizce ? Normali 39k
abim kullanıyor oyun performansı çok iyi , ısınmıyor fazla 30-40 derece arasında hatay - diyebileceğim tek sorunu işletim sistemi bir tık kanser edebilir ama çok takılmayacaksanız tatmin eder.

abim kullanıyor oyun performansı çok iyi , ısınmıyor fazla 30-40 derece arasında hatay - diyebileceğim tek sorunu işletim sistemi bir tık kanser edebilir ama çok takılmayacaksanız tatmin eder.
şuanda note 13 pro 4g kullanıyorum işletim sistemi bence çok güzel mesela oyun oynarken game turbo ile yandan video izliyorum yeri geliyo mesajlaşıyorum,aklımdaki tek soru işlemci güçlü olduğu için şarj hızlı bitiyor mu ? Evdeyken sorun olmaz ama dışarıda hızlı şarj yerse sıkıntı

şuanda note 13 pro 4g kullanıyorum işletim sistemi bence çok güzel mesela oyun oynarken game turbo ile yandan video izliyorum yeri geliyo mesajlaşıyorum,aklımdaki tek soru işlemci güçlü olduğu için şarj hızlı bitiyor mu ? Evdeyken sorun olmaz ama dışarıda hızlı şarj yerse sıkıntı
bataryası fena değil zaten çok hızlı şarj oluyor yüksek w şarj aletiniz varsa 30dk içinde 20 den 100 e çıkabiliyor , işlemcisi güçlü fakat dediğim gibi çok ısınmadığı için şarjı sömürmüyor.

Ben de 14T aldım ve fiyatı 15 bin tl idi. Hayırlısıyla bugün bana ulaşacak ve @mucel 1000tl yollar mısın? (dediğin telefonu aldım)

İkinci el S24 Fe , Poco F7 server kayıtlı varken 14T Pro almak için mantıklı bir sebep yok. Çok pahalı bence fiyatı.

İkinci el S24 Fe , Poco F7 server kayıtlı varken 14T Pro almak için mantıklı bir sebep yok. Çok pahalı bence fiyatı.
s24 fe de hak veriyorum ama f7 kamera konusunda biraz geride (2 kamera bazısına yetebilir yeterse niye olmasın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 25k değil ben 20k ye bulmuştum bütçem yetseydi pro yu 20k ye alabilirdim.

s24 fe den daha iyi epey karşılaştırmasında da belli oluyor benim için kamera da önemli o yüzden 14t pro yu tercih ettim yoksa f7 de çok iyi cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 25k değil ben 20k ye bulmuştum bütçem yetseydi pro yu 20k ye alabilirdim.
yaşadığım şehirde en uygun güvenilir 25k ya buldum başka şehirdekilere güvenemiyorum malesef

Geri