Arama sonuçları: *

1. A

The Crew Motorfest'in hangi versiyonu alınmalı?

hm hocam ben gold ve ultimate arasında kaldım yalnız gold pack te ki m4 comp normaldede alınıyormu onu merak ettim.
  2. A

The Crew Motorfest'in hangi versiyonu alınmalı?

Arkadaşlar iyi forumlar Bir Forza oyuncusu olarak farklı tarzlar denemek istedim. Hazır indirime girmişken Crew motorfesti denemek istiyorum fakat. Standart sürümü mü alsam, yoksa ek özellikleri içeren Deluxe, Gold'ya da Ultimate mi? Sizce fazladan vermek değer mi bu sürümlere?
  3. A

Lenovo loq bilgisayarım kapandı

Doğrudur hocam da ge force exp de gpu 70 dereceleri geçmiyordu forzada grafikleri de ultra ekstrem karışık idi ama neyse sağ olun
  4. A

Hocam gpu çipi yanmamıştır değil mi öyle forumlar okudum ama onlar sürekli çökmüş siyah ekran vermiş.Ama sanırım haklısınız çünkü açtığımda cihaz bu arada adaptöre bağlıyken batarya 38 derecede görünüyordu.şimdi eve geldim hocam dışarı çıktığımdan beri kapalıydı yemekten sonra açıp bakacağım...
  5. A

Arkadaşlar iyi forumlar. Ailemle Alanya'da bir yazlık tatil sitesine tatile geldik. Tatilde evde durduğum sıralarda akşam vakitlerinde vs vakit öldürmek adına laptopumu da yanıma almıştım(Lenovo LOQ15 irh8 RTX 4060 i713620H), konuya geçeyim Forza Horizon5 oyununu oynuyordum sonra cihaz aniden...
  6. A

Intel işlemciler sorunlu mu?

Hocam teşekkürler anlık atıyorum arka planda gamepass de oyun iniyor onun dışında discord steam klavye mouse app leri birde gamepass app açık durum bu şekilde.oyundada sıcaklıklar iyi genel olarak bence.
  7. A

Hocam şöyle,modern warfare 3 hikaye modunda işlemci (adana sıcağındayım bu arada) genel olarak 80-85-90 bazen 95 e çıkıyor hiç 100 dereceleri görmedim çok şükür nazar değmesin de emin olamıyorum sorun varmı yokmu diyelim ki var ne tür önlemler alabilirim? Laptop bu arada
  8. A

İyi forumlar arkadaşlar. Son günlerde Intel'in işlemcilerinin bozuk olduğu ile ilgili haberlere denk geldim bu haberlerden önce örnek vermek gerekirse Jedi survivor oyununu oynarken oyun durduk yere crash vermişti, anlam veremedim o zaman. Ama şimdi haberleri görünce bir önlem almayı...
  9. A

Universal device client device kod 31 hatası

Universal Device Client Device windows aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden,bu aygıt düzgün olarak çalışamıyor(Kod 31) işlem başarısız istenen işlem, başarısız oldu. Şeklinde bir hata ile karşılaştım önerilerinizi bekliyorum Lenovo LOQ 15 i713620h rtx 4060 16gb 512 gb
  10. A

Lenovo LOQ laptop’da pil sıcaklığı nasıl düşürülür?

bu laptopu yanılmıyorsam 8 nisan da falan aldım.Yani 2 ayda böyle durumlarla uğraşacağımı pek düşünmedim.Sorun şu ki:dün lenovo vantage üzerinden laptop pil sıcaklığının sürekli olarak yükseldiğini farkettim 40 dereceyi gördü. Önceden de böylemiydi emin değilim sıksık bakmazdım. Ama önceden...
  11. A

MSI after burner nasıl kullanılır?

arkadaşlar ayarlarımı nasıl aşağıdaki gibi yapılandırabilirim?
  12. A

4060-4070 gaming laptop önerisi

kendime uzun süre kullanacağım iyi bir gaming laptop arıyorum. bir kaç model buldum. sizce hangisi veya hangilerini tercih etmeliyim? https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g15-5530-13-nesil-core-i7-13650hx-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html...
  13. A

World Of warships hangi ülke en iyi muhriplerde en iyi ülke hangisi

Arkadaşlar World Of warships’e yeni başladım. Amerikan ilerliyorum ama hiç doğru düzgün muhribim yok. hangi ülkenin muhripleri iyidir?
  14. A

transformers revenge of the fallen grafikler bozuluyor

1689076683 İlk resimde bariz belli oluyor minecraft dokuları gibi garip bi doku var 1689077247 Hocam yardımınızı bekliyorum
  15. A

Çekiyorum şimdi hocam
  16. A

eskiden xbox 360 konsolumda oynadığım transformers revenge of the fallen isimli oyunu bilgisayarıma indirdim fakat oyunda bazız yerlerde grafiksel bozulmalar oluyordu oyuna çık gir yapayım dedim düzelmedi aynı oyunu başka bi blgisayara kurduğumda sorunsuz bir biçimde görüntü gayet iyiydi fikri...
  17. A

laptop için ram önerisi

ASUS D509DA EJ887 1686686861 hocam laptop apu işlemcili benm bunu dual channel yapmam şart
  18. A

laptop için ram önerisi

Laptopumda 4 GB RAM var. Yükseltmek istiyorum. Ama konuya pek hakim değilim. Bilen birileri yardımcı olabilir mi?
  19. A

Radeon Software Kurmama Gerek Var mı?

laptobuma dün format attım ardından windows otomatik olarak microsoft store dan amd radeon software uygulamasını kurdu bu ilk aldığımdada olmuştu sorun bu değil sorun şu ki uygulamaya tıkladığımda bu tarz bir uyarı alıyorum fakat aygıt yöneticisinden ekran kartına baktığımda bir ünlem işareti...
  20. A

format sonrası güncellemeler

Anladım teşekkürler.
Geri