format sonrası güncellemeler

alestaaD

80+
Reaksiyon skoru
4
laptobuma dün format attım ve windows update kısmına bir kaç tane yeni güncelleştirme geldi bilgisayarım amd temelli ekran kartı işlemciye gömülü ve harici bi ekran kartı yok bilginize ayrıca aşağıya bir ss bıraktım hangilerini güncellemem şart yardımcı olursanız sevinirim.

1681892079151.png

laptobuma dün format attım ve windows update kısmına bir kaç tane yeni güncelleştirme geldi bilgisayarım amd temelli ekran kartı işlemciye gömülü ve harici bi ekran kartı yok bilginize ayrıca aşağıya bir ss bıraktım hangilerini güncellemem şart yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Hepsini güncelle. Laptobunun marka modeli nedir?

asus D509DA ej887 vivobook serisi ryen 3 3250 u with radeon graphics 256 ssd 4gb RAM

Alıntıyı görüntüle
Buradan dahili grafik biriminin sürücüsünü yükleyebilirsin. https://www.amd.com/en/support/apu/...-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-3-3250u
Ek olarak laptobunda 4 GB gömülü bir bellek ve 1 tane boş RAM slotu olacak. Boş slota 8 GB bir bellek almanı kesinlikle tavsiye ederim. CPU-Z adlı program yüklü ise Memory ve SPD kısmının fotoğrafını atar mısın?

Yalnız windowsu lisanslı olarak satın almadım bilgisayarım freedos herhangi bir problem çıkarmı sizce?

Yalnız windowsu lisanslı olarak satın almadım bilgisayarım freedos herhangi bir problem çıkarmı sizce?
Bilgisayarı kullanabilmen için Windows işletim sistemi kurman gerekiyordu. Bir sorun yok. FreeDOS olan tüm bilgisayarlara genellikle Windows kuruluyor.

Bilgisayarı kullanabilmen için Windows işletim sistemi kurman gerekiyordu. Bir sorun yok. FreeDOS olan tüm bilgisayarlara genellikle Windows kuruluyor.
evet kurulumu bizzat kendim yaptım iso dosyasını kendim buldum indirdim.Ardından etkinleştirme anahtarıyla aktıifleştirdim.şimdi yğkle seçeneğini kullanacağım fakat bir sorum var bu güncelleştirmeleri yapmadan kullansam sorun olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufak bi harf hatası olmuş kusura bakmayın.

evet kurulumu bizzat kendim yaptım iso dosyasını kendim buldum indirdim.Ardından etkinleştirme anahtarıyla aktıifleştirdim.şimdi yğkle seçeneğini kullanacağım fakat bir sorum var bu güncelleştirmeleri yapmadan kullansam sorun olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufak bi harf hatası olmuş kusura bakmayın.
Bu güncelleştirmeleri yapmazsan laptobunda performans sorunları gibi şeyler çıkabilir. İlk attığın fotoğrafın en altındaki sürücüler chipset sürücüleridir ve kesinlikle güncellenmesinden yanayım.

Geri