Arama sonuçları: *

1. K

IPHONE 17 VS SAMSUNG S25 ULTRA

kardeşimde iphone 17 var ilk çıktığında aldı hocam yapay zeka yeni geldi TR ye malum yani en basit bir fotoğraftaki nesneyi de düzgün silsin isterim açıkçası. evet samsung google la anlaşması sonucu bir yapay zeka entegre durumu var fakat günün sonunda android cihazlarda yapay zeka kullanımı...
  2. K

bende de tablet olarak galaxy tab s10fe var ders için aldım memnunum bayağa 1763925393 evet onu gördüm hala üzülüyorum kaçırdığıma ne yazıkki para ancak elime geçti :(
  3. K

@heloguys @ayranli_tuz @furkangorur teşekkürler dostlar aciliyeti olmasa s26u yu beklerdim muhtemelen. s25 ultranında 5 sene beni rahat götüreceğini düşünüyorum. iphoneda aklıma takılan en büyük mevzu yapay zekanın geri kalmışlığıydı. sanırım s25u yı alacağım gönlüm rahat şekilde. ekstra...
  4. K

Ne yazıkkı şubata kadar pek bekleme fırsatım yok s23 ü babama vermek durumundayım kendi telefonu pert oldu. Bu hafta alacağım telefonu. Ama tavsiyen için teşekkür ederim duruma göre ileri zamanda s26 ultranın fiyatına bağlı bi değişim düşünebilirim.
  5. K

İki telefonda aynı fiyat bandında. Şuan güncel olarak s23 kullanıyorum. Telefonda pek oyun oynayan birisi değilim gündelik kullanım insaniyım diyebilirim.kamerası da güzel olsun isterim.78 bin tl gibi bi para verdikten sonra min 5 sene telefonu kullanmak istiyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım...
  6. K

Öneri max 500tl mouse - mousepad önerisi

1680707292 kanka rival 3 alabilirsin mouse olarak cs de supremim valo da immo işini görecektir.
  7. K

İkinci el mouse önerisi

kanka eğer bütçe sınırını aşabiliyorsan arkadaşın önerdiği asus mouse daha iyi duruyor ama rival 3 her türlü işini görecektir.
  8. K

İkinci el mouse önerisi

kanka ben steelseries rival 3 kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. kesinlikle öneririm . 2. el mouse almak yerine sıfır alman senin için daha iyi olacaktır. şuan n11 de 462 ye var diğer yerlerde teknosa mediamarkt tarzı yerlerde tam 500 TL'ye bulabilirsin
Geri