İkinci el mouse önerisi

fruko.gzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
Bütçe
500
Arkadaşlar mouse arıyorum sıfırlar pahalı olduğu için ikinci ellere yönelmeye karar verdim max 500 tl önerebileceğiniz ikinci el mouse var mıdır?

Steelseries rival 3
razer deathadder
bunlar sıfır fiyatı senin bütçene uygun fareler bi bakmanı öneririm

Ben şahsen 2. El tercih etmenizi önermem. Mouseye nasıl davrandığını bilemezsiniz. Bayramda fln indirim olursa o fiyata illa sizi tatmin edecek mouse olur. Olurda ben şimdi istiyorum dersen Steel series rival 3 sizi memnun eder.

Razer Deathadder V2

Razer Deathadder V2 sorunsuz temizini bulabilirsen, ben de kullanıyorum öneririm de.

Ben şahsen 2. El tercih etmenizi önermem. Mouseye nasıl davrandığını bilemezsiniz. Bayramda fln indirim olursa o fiyata illa sizi tatmin edecek mouse olur. Olurda ben şimdi istiyorum dersen Steel series rival 3 sizi memnun eder.
bunların sıfırları benim bütçemdeymiş zaten razer mi yoksa rival 3 mü ayrıyetten benim sistem asus komple bozmak istemediğim için ikinci el asus bakıyordum aslında asus rog strix keris buldum 500 TL'ye şuan bu üçü arasındayım ilan linki:
sizce hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar mouse arıyorum sıfırlar pahalı olduğu için ikinci ellere yönelmeye karar verdim max 500 TL önerebileceğiniz ikinci el mouse var mıdır?
önermemek ben, defintiy

Rog keris zaten 599 tlydi. Rival ve razer iyidir. Eğer seçim yapıcak olsam bütün ekipmanlarım ve kalitesine güvendiğim İçin razer seçerdim. Dediğim gibi bekleme şansınız varsa bayramda veya itopyada bu iftardan sonraki indirimi bekle. Her pazartesi salı çarşamba indirim yapıyor.

kanka ben steelseries rival 3 kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. kesinlikle öneririm . 2. el mouse almak yerine sıfır alman senin için daha iyi olacaktır.
şuan n11 de 462 ye var diğer yerlerde teknosa mediamarkt tarzı yerlerde tam 500 TL'ye bulabilirsin

kanka ben steelseries rival 3 kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. kesinlikle öneririm . 2. el mouse almak yerine sıfır alman senin için daha iyi olacaktır.
şuan n11 de 462 ye var diğer yerlerde teknosa mediamarkt tarzı yerlerde tam 500 TL'ye bulabilirsin
Rog keris zaten 599 tlydi. Rival ve razer iyidir. Eğer seçim yapıcak olsam bütün ekipmanlarım ve kalitesine güvendiğim İçin razer seçerdim. Dediğim gibi bekleme şansınız varsa bayramda veya itopyada bu iftardan sonraki indirimi bekle. Her pazartesi salı çarşamba indirim yapıyor.

Geri