Arama sonuçları: *

1. The_Duck

IOS Iphone Aramalarda Fotoğraf Gözükmesii

Karşı tarafında ayarlarına sadece rehberindeki kişiler görebilir şeklinde ayarlı fakat yinede gözükmüyor ama birkaç farklı arkadaşında gözüküyor acaba belli bir zaman içinde olan bir durum olabilir mi
  2. The_Duck

IOS Iphone Aramalarda Fotoğraf Gözükmesii

Merhaba arkadaşlar Yeni Iphone kullanıcısıyım ve kullananlarda bir şey fark ettim Rehberde ekli olan kişilerin bazıları sizi aradığında fotoğrafları çıkıyor ve aynı zamanda sizin kendi fotoğrafınız da onlarda çıkıyor bunu siz o kişiye kendi rehberinizden fotoğraf koymasanız dahi oluyor muş...
  3. The_Duck

Yardım The Witcher 3'de Ekipmanların(Renklerinin) en düşükten en yükseğe nasıldır acaba

wikiye baktımda pek bişey bulamadım oynayan biri daha iyi bilir diye düşündüm
  4. The_Duck

Yardım The Witcher 3'de Ekipmanların(Renklerinin) en düşükten en yükseğe nasıldır acaba

Merhaba oyuna yeni başladım oyunda birçok zırh görüyorum alıyorum vs 12 levelim elimde oyunun bedava verdiğin "Eski Eser "diye verdiği kahverengi zırh ve kılıçlar bulunmakta oyunda görüğüm kadarıyla Mavi: (Ustaca eşya ) Sarı: ( Büyülü eşya) Yeşil : (bunu görmedim daha ) vs çeşitleri var...
  5. The_Duck

Max 15k Orta Sekment Laptop Önerisi ?

https://www.incehesap.com/lenovo-v15-g3-82tv004mtx-15-6-r7-5825u-16gb-512gb-ssd-fhd-dos-notebook-fiyati-63903/ başkan buna ne diyorsun sence ?
  6. The_Duck

Max 15k Orta Sekment Laptop Önerisi ?

Merhaba 15k bütcem var yazılım dersleri genel okul işleri vs için ihtiyaç duyuyorum laptoplar hakkında bilgisi vs olan birşeyler önerebilir mi
  7. The_Duck

Yardım Asus Tuf Gaming GT301 kasa Fan Çalışmıyor

Merhaba bir arkadaşım yaklaşık 2 ay kadar önce yeni bir sistem topladı sistemin kasası asus taf gaming gt301 kasanın fanlarının hiç çalışmadığını söyledi herhangi bir kontrolcü kumanda vs gelmemiş kasanın yanında nasıl çalıştırılıcağı konusunda bilgisi olan varya acil yardım edebilir mi acaba ...
  8. The_Duck

Yeni Mouse Almayı Düşünüyorum Öneriler

Çok iyi ve pahalı bir şey aramıyorum fiyat aralığı max 600 civarı bişey almayı düşünüyorum daha Fiyat Performans açısından güzel Mouse bilen varsa yazabilir mi
  9. The_Duck

Yardım Resident Evil 7 ye Türkçe yama arıyorum

güncel çalışan bir yama bilen varmı acaba
  10. The_Duck

Yardım Win7 hdd nin içindikelere bişey olmadan Win 10 da Kullanabilirmiyim ?

eski pc de içinde eski fotoğraflar videoların olduğu bir hdd vardı şimdi yeni bir pc aldım ve o hdd yi yeni pc ye takmak istiyorum ama eski pc win 7 idi şimdiki win10 herhangi bir sorun olur mu acaba videolar da veya fotoğraflar da bilgisi olan
  11. The_Duck

Yardım İnternet 2 ve 5 dakika aralarla sürekli 5 saniye lik bir kopma olup duruyor

Merhaba yeni bilgisayar almadan önce internetim de herhangi bir sorun yoktu fakat bilgisayar aldıktan sonra böyle bir sorunlar karşılaşmaya başladım konunun bilgisayarlar bir alakası olduğunu düşünmüyorum müşteri hizmetlerini aradım reset attılar vs ama hala aynı sorun devam ediyor vodafone...
  12. The_Duck

Çözüldü✓ Monitör Aldım ve Monitörden gelen sesi nasıl kapatırım acaba

kulaklık gözükmüyor şuan 1683823509 tamamdır hallettim teşekkürler
  13. The_Duck

Çözüldü✓ Monitör Aldım ve Monitörden gelen sesi nasıl kapatırım acaba

Merhaba yeni bir monitör aldım ve monitörün kendi hoparlöründen gelen sesi kapatıp tüm sesleri kulaklığa almak istiyorum ama bunu kulaklığı monütöre bağlamadan nasıl yapıcam bilen varmı acaba ?
  14. The_Duck

Monitör Alıcam N11'den ama Güvenilir mi acaba ?

2 side güzel gayet sence hangisi peki ?
  15. The_Duck

bütcem max 5000 aradığım özellikler 144hz- 165hz / 1ms / Ips panel olursa oky ama fiyata göre Va da olur / 27'inc / curved olursa güzel olur olmazsa 'da olur / bunların dışındakileri gene klasik iyi bir monitörde olması gerekenler diyebilirim bu n11 den almamın sebebi fiyatı en uygun şuan...
  16. The_Duck

Merhaba Samsung Odyssey G5 oyun monitörü almayı düşünüyorum fakat N11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ne kadar güvenilir ve sağlam iş yaptıklarını bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan tavsiye verebilir mi ?
  17. The_Duck

Yardım Yeni Pc ye Eski pc den HDD takıcam ama ??

peki yapmanın bir yolu yok mu eski pc yi de win10 fln yapıp alsam hdd yi
  18. The_Duck

Yardım Yeni Pc ye Eski pc den HDD takıcam ama ??

Merhaba yakın zamanda PC topladım ve oyun oynamayı seven biriyimdir de Oyunların hepsi şuan M.2 SDD de depolanmakta fakat işim gereği eski pc deki hdd 'de doslara vs kaldı Şimdi Sorum şu: Eski Pc deki Hdd yi yeni Pc ye taksam ama oyunları vs HDD ye atsam herhangi bir zararı eksisi olur mu HDD de...
  19. The_Duck

Pc Topladım Bazı Parçaların Garanti Belgesi İçinden Çıkmadı

Merhaba yaklaşık 1 hafta kadar önce İnce Hesaptan bir pc topladım elime ulaştı herhangi bir sorun yok lakin Kutuları açtığımda içlerinden sadece Anakartın garanti belgesi çıktı diğer ekran kartı , ram , işlemci vs onların herhangi bir garanti belgesi çıkmadı . Elimde FATURAM var fatura garanti...
  20. The_Duck

Gamepower Ace A20 Monitör Alınır mı ?

24 de olabilir uzun zamandır 19 inc monitör kullanıyorum arkadaşımda 27 inc bir monitör var ve gözüme baya hoş gözükmüştü 24 inc monitör daha önce rastlamadım büyüklük açısından ne durumda tam bilemiyorum ama 24 ile 27 arasında çok bir fark varmı ki
Geri