Monitör Alıcam N11'den ama Güvenilir mi acaba ?

The_Duck

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Samsung Odyssey G5 oyun monitörü almayı düşünüyorum fakat N11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ne kadar güvenilir ve sağlam iş yaptıklarını bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan tavsiye verebilir mi ?

Merhaba Samsung Odyssey G5 oyun monitörü almayı düşünüyorum fakat N11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ne kadar güvenilir ve sağlam iş yaptıklarını bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan tavsiye verebilir mi ?
Amazondan almanı tavsiye ederim n11 berbat

Monitör için bütçeniz ve aradığınız özellikler nelerdir ?

Monitör için bütçeniz ve aradığınız özellikler nelerdir ?
bütcem max 5000 aradığım özellikler 144hz- 165hz / 1ms / Ips panel olursa oky ama fiyata göre Va da olur / 27'inc / curved olursa güzel olur olmazsa 'da olur / bunların dışındakileri gene klasik iyi bir monitörde olması gerekenler diyebilirim
bu n11 den almamın sebebi fiyatı en uygun şuan orası olması

bütcem max 5000 aradığım özellikler 144hz- 165hz / 1ms / Ips panel olursa oky ama fiyata göre Va da olur / 27'inc / curved olursa güzel olur olmazsa 'da olur / bunların dışındakileri gene klasik iyi bir monitörde olması gerekenler diyebilirim
bu n11 den almamın sebebi fiyatı en uygun şuan orası olması

bu ikisine kesinlikle bakmalısın

bu ikisine kesinlikle bakmalısın
2 side güzel gayet sence hangisi peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,865
Üyeler
183,481
Son üye