Amazondan almanı tavsiye ederim n11 berbatMerhaba Samsung Odyssey G5 oyun monitörü almayı düşünüyorum fakat N11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ne kadar güvenilir ve sağlam iş yaptıklarını bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan tavsiye verebilir mi ?
Monitör için bütçeniz ve aradığınız özellikler nelerdir ?Merhaba Samsung Odyssey G5 oyun monitörü almayı düşünüyorum fakat N11 den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ne kadar güvenilir ve sağlam iş yaptıklarını bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan tavsiye verebilir mi ?
bütcem max 5000 aradığım özellikler 144hz- 165hz / 1ms / Ips panel olursa oky ama fiyata göre Va da olur / 27'inc / curved olursa güzel olur olmazsa 'da olur / bunların dışındakileri gene klasik iyi bir monitörde olması gerekenler diyebilirimMonitör için bütçeniz ve aradığınız özellikler nelerdir ?
bütcem max 5000 aradığım özellikler 144hz- 165hz / 1ms / Ips panel olursa oky ama fiyata göre Va da olur / 27'inc / curved olursa güzel olur olmazsa 'da olur / bunların dışındakileri gene klasik iyi bir monitörde olması gerekenler diyebilirim
bu n11 den almamın sebebi fiyatı en uygun şuan orası olması
2 side güzel gayet sence hangisi peki ?![]()
Aoc 27" 27G2SPU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Aoc 27" 27G2SPU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
bu ikisine kesinlikle bakmalısın
aoc aynı modelin 24inç olanı aldım on numara dell den daha iyi bence ama ikiside alınabilir2 side güzel gayet sence hangisi peki ?