Arama sonuçları: *

• Users: Mfile
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim HyperX Cloud III S Oyuncu Kulaklığı - 4.999 TL - 1 Adet

Hocam git linke bak emperor diye mağaza satıyor ürünü ben niye sahibi olayım ben zaten geçen mediamarkt fırsatından aldım arada 700 tl fark var çok arayan varsa alsın diye açtım silin gitsin konuyu çok önemli değil :D outlet oldugunu paylaştıktan sonra öğrendim bi arkadaş yazmış
  2. M

Aynen geçenki mediamarkt fiyatı efsaneydi kuponlar taksitlerle felan tadından yenmedi :D
  3. M

Geçenki mediamarkt fırsatından sonra almak isteyen varsa belki işlerini görür diye açıyorum konuyu - sıcak fırsat değildir - ürün outlet ikinci elmiş. - güncelleme https://www.banayeni.com/hyperx-cloud-iii-s-a59z0aa-siyah-kirmizi-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-by-54982545
  4. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Valla varsa bot üye olalım bizexe at tg de reklamı yapılan ne kadar kanal varsa girdiğimde yok olmuş oluyor
  5. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tg kanalları alıp atıyor gibi geliyor artık
  6. M

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

daha önceden cloud 3 alıp denemiştim bahsettiğiniz sorunlardan dolayı iade etmiştim denemediğim eq ayarı veya program kalmamıştı ama adam soldayken ses sağdan felan geliyordu ters ceviriyordum ayarlardan yine aynı saçmalıklar devam edince iade etmiştim. abi ayrıca bir kulaklık alıp üstüne 5...
  7. M

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Ben kulaklığı dün mağazadan teslim aldım daha açmadım. Bu kulaklık için program yükleyip ekstra ayarmı yapacağız?? Daha önce cloud 2 kablolu kullanıyordum kablosuza geçmek için aldım umarım pişman olmam
  8. M

🔥İndirim Plaj Şemsiyesi 500TL

valla sahibinden veya diğer uygulamalara bakıp alabilirsin boyutu 200 cm felan olsun yeter zaten bu ilanlardaki 180 cm her türlü iş görür.
  9. M

Valla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesi :D onun haricinde dediğin gibi sağlam bir ürün alman senin yararına Dediğin gibi senede 1-2 kere tatile gidiyorum koçtaş şemsiyesiyle rezil olmuştum sonra orada yerel bir satıcıdan 1.500'e bayağı iyi bir ürün aldım halen kullanıyorum. Bu ürünü...
  10. M

Geçen sene 999 tl'ye almıştım 2 hafta sonra çıktığım tatilde beni rezil etmişti. İlk çıkan rüzgarda incecik telleri kırılmıştı alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun. Tabi koçtaş 2 ay sonra yardımcı olmuştu 999 tl'lik iadeyi hediye çeki olarak yapmıştı bu sezon kampanyalı şezlonglarından aldım...
  11. M

15 Bin tl'ye kadar laptop önerisi.

Merhaba günlük ofis kullanımı için word excel yoğun chrome sekmeleri için bilgisayar almayı düşünüyorum aynı zamanda şık ve kibar durmasından kaynaklı aşağıdaki bilgisayar nasıldır? Normalde 9.990 tl'ye bu modelin i3 ve 8GB ram'li olanı vardı ama 2-3 lira verip şunu almak mantıklı mı ...
  12. M

❌İndirim Bitti! 2 Dolar Altındaki Oyunlar 20 Marta Kadar

EA indirimleri devam ediyor mu bilgisi olan var mı şu an erişemiyorum BF1 var ancak diğerlerini alacaktım steam indirimlerini kaçırdım ea giremiyorum şu an
  13. M

Mcdodo OT-6550 Turuncu Type-C To USB A 3.0 Çevirici

eski bir konu ancak bunu araca bağladıgımızda carplay calısır mı acaba ?
  14. M

Banayeni.com Alışveriş yapan var mı ?

banayeni.com'dan en son alışveriş yapan oldu mu ? diğer açılan konular çok eski gibi. aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum gayet net fotoğraflar felanda çekmişler satıcı sanırım kendileri ama insan bir acaba diyor. tecrübesi olan var mı ? kendilerince banayeni iade garantisi gibi bir durum...
  15. M

🔥İndirim Next Start 4K Media Player 1499TL!!

3 tane aldım 2 tanesini sorunsuz kullanıyorum 1 tanesi bir gün mavi ekran verdi kaldı öylece duruyor bir ara amazonla görüşeceğim.
  16. M

Glorious Model O2 kullanan ?

https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o2-rgb-kablosuz-mouse-26-000dpi-p-HBCV00004G0AW5 bu mouse nasıldır kullanan var mı ? arkadaşımdan 1.500 tl gibi bir rakama alacağım, sıfır kullanılmamış. bu kadar para vermeye gerek var mı ? hali hazırda sensei ten kullanıyorum tamam kıyaslanmaz ama...
  17. M

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI KABLO 219 TL

denedinizmi hocam ? takılma vs geçti mi
  18. M

LS2 FF353 KASK %58 İndirim

site 4 gün önce açılmış ama 2024'den yorumları felan var direkt dolandırıcı. sizin için ödeme sayfasına kadar gittim bir kişinin iban ve isim soyismi çıkıyor oraya havale eft istiyorlar muhtemelen kiralık hesap.
  19. M

4070Ti’li Sistem ve Test nasıl yapılır?

ilk kez böyle bir sisteme geçicem alırken kontrol etmem test etmem gereken bir şey var mı?
  20. M

Asus 4070Ti Super ? Yorumun çok önemli

Kaç civarına alsak iyidir ? Dediğim gibi bilgisayarda cok oyun oynayan biride değilim yıllar sonra yeni bir sistem alacağım Farklı bir sistem öneriniz olur mu
Geri