🔥İndirim Plaj Şemsiyesi 500TL

Normalde ne kadarki bunlar

100 lira kupon verdi 400'e alacam diye seviniyordum tam :D geri aldı sonra 500'e aldım

Geçen sene 999 tl'ye almıştım 2 hafta sonra çıktığım tatilde beni rezil etmişti.
İlk çıkan rüzgarda incecik telleri kırılmıştı alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.
Tabi koçtaş 2 ay sonra yardımcı olmuştu 999 tl'lik iadeyi hediye çeki olarak yapmıştı bu sezon kampanyalı şezlonglarından aldım alacak olanların bilgisine.

Geçen sene 999 tl'ye almıştım 2 hafta sonra çıktığım tatilde beni rezil etmişti.
İlk çıkan rüzgarda incecik telleri kırılmıştı alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.
Tabi koçtaş 2 ay sonra yardımcı olmuştu 999 tl'lik iadeyi hediye çeki olarak yapmıştı bu sezon kampanyalı şezlonglarından aldım alacak olanların bilgisine.
Hocam Alırken kaliteli bişey almak daha mantıklı değil mi bundan çok emin olamadım yilda 2 kez tatile gidiyoruz toplam 1 ay

Hocam Alırken kaliteli bişey almak daha mantıklı değil mi bundan çok emin olamadım yilda 2 kez tatile gidiyoruz toplam 1 ay
Valla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesi :D
onun haricinde dediğin gibi sağlam bir ürün alman senin yararına
Dediğin gibi senede 1-2 kere tatile gidiyorum koçtaş şemsiyesiyle rezil olmuştum sonra orada yerel bir satıcıdan 1.500'e bayağı iyi bir ürün aldım halen kullanıyorum.
Bu ürünü alacaksanızda gerçekten gidip bi gözünüzle bu ürüne bir de başka ürüne bakın.

Valla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesi :D
onun haricinde dediğin gibi sağlam bir ürün alman senin yararına
Dediğin gibi senede 1-2 kere tatile gidiyorum koçtaş şemsiyesiyle rezil olmuştum sonra orada yerel bir satıcıdan 1.500'e bayağı iyi bir ürün aldım halen kullanıyorum.
Bu ürünü alacaksanızda gerçekten gidip bi gözünüzle bu ürüne bir de başka ürüne bakın.
Algida şemsiyenin fotosunu atabilir misiniz bide çap ve yüksekliğini söyler misiniz

Bunu almayın yukarıda arkadaşın belirttiği gibi bir rüzgarda ters dönüyor telleri yamulur hemen aynısı var. Ben yine idare ediyorum 3-4 ayrı köşesine ip bağlayıp diğer ucunu da taşa bağlayıp falan ama uğraşırım diyene.

Algida şemsiyesi alın geçin en rahatı o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Algida şemsiyesi alın geçin en rahatı o
Yani bunuda çok pahalıya satıyolarmış ben bakkal kapanıyodu ordan 100 e almıştım

Algida şemsiyenin fotosunu atabilir misiniz bide çap ve yüksekliğini söyler misiniz
valla sahibinden veya diğer uygulamalara bakıp alabilirsin boyutu 200 cm felan olsun yeter zaten bu ilanlardaki 180 cm her türlü iş görür.

Geri