Plaj Şemsiyesi Sabit 180 cm
Bahçe Şemsiyesi kategorisindeki Plaj Şemsiyesi Sabit 180 cm ürüne göz atın | Koçtaş
kalitesine göre değişiyor. 600-2000 arasıNormalde ne kadarki bunlar
Kiralamak bile 300 en ucuz plajdaNormalde ne kadarki bunlar
Hocam Alırken kaliteli bişey almak daha mantıklı değil mi bundan çok emin olamadım yilda 2 kez tatile gidiyoruz toplam 1 ayGeçen sene 999 tl'ye almıştım 2 hafta sonra çıktığım tatilde beni rezil etmişti.
İlk çıkan rüzgarda incecik telleri kırılmıştı alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.
Tabi koçtaş 2 ay sonra yardımcı olmuştu 999 tl'lik iadeyi hediye çeki olarak yapmıştı bu sezon kampanyalı şezlonglarından aldım alacak olanların bilgisine.
Valla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesiHocam Alırken kaliteli bişey almak daha mantıklı değil mi bundan çok emin olamadım yilda 2 kez tatile gidiyoruz toplam 1 ay
Algida şemsiyenin fotosunu atabilir misiniz bide çap ve yüksekliğini söyler misinizValla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesi
onun haricinde dediğin gibi sağlam bir ürün alman senin yararına
Dediğin gibi senede 1-2 kere tatile gidiyorum koçtaş şemsiyesiyle rezil olmuştum sonra orada yerel bir satıcıdan 1.500'e bayağı iyi bir ürün aldım halen kullanıyorum.
Bu ürünü alacaksanızda gerçekten gidip bi gözünüzle bu ürüne bir de başka ürüne bakın.
Yani bunuda çok pahalıya satıyolarmış ben bakkal kapanıyodu ordan 100 e almıştımAlgida şemsiyesi alın geçin en rahatı o
valla sahibinden veya diğer uygulamalara bakıp alabilirsin boyutu 200 cm felan olsun yeter zaten bu ilanlardaki 180 cm her türlü iş görür.Algida şemsiyenin fotosunu atabilir misiniz bide çap ve yüksekliğini söyler misiniz