Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Yardım İkisinden hangisi ?

Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si ekrandır. Gereksiz maliyet.
  2. Kangalll

IPad mi Honor mu alınır?

Ben 3 yıldır huawei kullanıyorum, genelde yazı yazma ve pdf için kullanıyorum. Bence bu işler için mükemmel bir cihaz. Ipad almanın mantıklı olacağı yer çizim yapma olabilir, android'de de yaparsın ama pro çizim uygulamalarının çoğu ipad'te. Telefonla entegre ederim uyumlu olur diyorsan...
  3. Kangalll

ENERMAX 240mm Vs Thermalright Phantom Spirit

pc hocası gg15 sistemini aldım, enermax'ın sıvı soğutucu var, normalde daha kaliteli sıvı soğutucu koyardım ama bütçe kalmadı. Soğutma performansı beni gerçekten şaşırttı. Normal kullanımda 35 gibi bir derece, oyunlarda da maximum 60 civarı bir şey gördüm sanırım. İşlemci 9700x.
  4. Kangalll

Anormal olaylar Help

cs'den atması oyunla alakalı olabilir. Geçen ben de basit eğlence oynarken vac hesabınızı doğrulayamadı gibi bir hata verip oyundan attı, pc'yi yeniden başlatınca düzeldi.
  5. Kangalll

Superonline 1000mpbs indirme sorunu

Hız testinde 950 mbps gibi bir hız alıyordum; steam, epic gibi platformlarda da 300 mbps gibi bir hız alıyordum. İnternetteki ayar videolarıyla 400'e kadar yükselttim ama daha fazla çıkamadım. Bilgisayar değiştirdim şimdi steam'de 1000 mbps'in üstüne çıktığım bile oluyor, sebebi neydi çözemedim.
  6. Kangalll

Xiaomi 15t pro için şarj aleti önerisi

Bulursan orijinal xiaomi 67w veya 120w şarj aletini al. Her şarj aleti watt değeri yüksek olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor.
  7. Kangalll

Mousepad'i nasıl temizleyebilirim ?

Yaklaşık 3 senedir bu şekilde yapıyorum, tozlandıysa genelde elektrikli süpürgenin fırça kısmıyla süpürüyorum, kirlendiyse de bu şekilde temizliyorum.
  8. Kangalll

ben herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım, sonuçta temizleme işini de mousepade zarar verecek bir şeyle yapmadım, biraz şampuanla beraber elimle hafifçe ovdum, tertemiz oldu.
  9. Kangalll

Ben şampuanla yıkıyorum. Arkası kauçuk, ıslatınca fayansa yapışıyor, duvara yapıştırıp yıkıyorum.
  10. Kangalll

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

blackshark v2 pro 2023
  11. Kangalll

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Ben 2 senedir kullanıyorum, kenarındaki plastik parça 1 sene sonunda kendi kendine yere düştü, amazona gönderdim sıfır kulaklık gönderdiler. Onun dışında sıkıntısız kullanıyorum güzel kulaklık.
  12. Kangalll

Ehliyet çıkarmak için gerekli belgeler ?

Kurstan kayıt belgelerini alıyorsun, ehliyet için harç ücretini yatırıp kurstan aldığın belgelerle beraber nüfusa gidiyorsun.
  13. Kangalll

Kablosuz hoparlör aldım. PC ile bağlıyamıyorum. Bluetooth yok.

Bluetooth hoparlör aldınız ama bilgisayarda bluetooth yok, siz de bluetooth olmadan bluetooth hoparlörü bağlamak istiyorsunuz, ben yanlış anlıyorum herhalde. Aux girişi varsa aux kullanın.
  14. Kangalll

Mondial zs 180 alınır mı?

Hocam ilk başta başka bir şey al diyecektim de 17 bine başka ne bulabileceksin ki?
  15. Kangalll

Kablosuz hoparlör aldım. PC ile bağlıyamıyorum. Bluetooth yok.

https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu ürünü alabilirsin, bağlantı kopması gibi bir sorun yok, sıkıntısız çalışıyor.
  16. Kangalll

Hazır sistem mi daha iyi toplama sistemmi

Hocam dediğim gibi hazır sistemlerin parçalarını tek tek toplayıp gerçekten ucuz mu diye bakabilirsin. Veya istediğin gibi kendin konfigüre et.
  17. Kangalll

Hazır sistem mi daha iyi toplama sistemmi

Biri daha iyi diye bir şey diyemeyiz. Bazı hazır sistemleri tek tek toplayınca daha ucuza geliyor, bazı hazır sistemlerde de gerçekten fiyat avantajı oluyor.
  18. Kangalll

3 Bin tl ye masa önerisi

Memnunum, onun üstüne 1 tane de 120 cm uzunluğunda olandan aldım. Bir arkadaşım da 160 cm modelinden aldı ve memnun. Bir sıkıntı çıkmadı.
  19. Kangalll

2k oled mi 4k va mı hangisi daha iyi görüntü verir

Ben 2k oled kullanıyorum, aralıksız 10 saat oynadığım oluyor ama ne gözüm kızarıyor ne de ağrıyor. Ondan öncesinde ips kullanıyordum gözlerim yanıyordu, ışık sızması vardı, siyahlar kötü görünüyordu. Oledlerde yanma oluyor diyenler vardı ama sıkıntı yok, hatta garantili ürün olduğu için panel...
  20. Kangalll

Android Xiaomi telefon, kulaklık kullanıyorum hangi saati almalıyım?

Ben xiaomi telefonla huawei watch gt5 kullanıyorum, uyum konusunda bir sıkıntı yok.
Geri