Ben msi olan modeli aldım kullanıyorum, paran varsa alınır. Fps için ayrı, hikayeli oyun için ayrı monitör alacaktım, en sonunda ikisini tek monitörle almış oldum. Panel güzel, ışık gözü yormuyor, film izlemesi bile ayrı bir keyif.
Şunu 2 hafta önce bilgisayar için aldım, sallanma falan olmuyor memnunum.
https://www.trendyol.com/reflekta/calisma-masasi-60x160-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-cok-amacli-buyuk-boy-masa-p-868921431?boutiqueId=61&merchantId=883044
arçelik ve beko'da yapı krediye faizsiz 7 taksit, diğer kartlara 5 taksit vardı, kampanya bitmediyse düşünebilirsiniz. Ben servisleri iyi olduğu için arçelik ve beko'dan yanayım. Ocak önerisi olarak da tek önerim cam ocak almayın, her şey leke yapıyor, su lekesi rahat rahat geçmiyor.
Normalde öyle olması lazım, benim de saniyede 100mb indirme almam lazım ama alamıyorum, dün 20-30 arası aldım, indirme bölgesini Türkiye dışında bir ülke seçince 40lara kadar çıktı.
kardeşim ben köydeki eve başvuru yaptım, her ay mesaj geliyordu çalışmalar devam ediyor diye. Köyüm ilçeye 40 km uzakta ve ilçenin dışında hiçbir yerde internet yok.
1080ti halen çok güçlü kart, ben olsam onu alırdım ama kimseye güven olmaz. Gidip alabilme imkanınız varsa alın, facebook'da sayfalar üzerinden çok dolandırma oluyor, güvenmemek lazım.
Ben de ileriye dönük düşünüyorum, işlemciyi kesin 9800x3d alacağım, ekran kartı için yeni amd ve nvidia kartlarının piyasaya sürülmesini bekliyorum, anakartı da msi x870e carbon düşünüyorum ama pek bilgili olmadığım için acaba abartıyor muyum diye şüpheye düştüm.
Arkadaşlar kusura bakmayın hiç bilmediğim için soruyorum. 20 yıldır laptop kullanıyorum, hiç masaüstü kullanmadım, yavaştan sistem toplayacağım veya alacağım ama hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d+4070ti sistem kurmuşlar ama anakart a620m. Anakartın burada önemi nedir? ben sadece oyun oyun...
Sizce tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı? Genel olarak sistemde ekrean kartları avrupaya kıyasla pahalı oluyor, diğerlerinde pek fark olmuyor. Bazı kampanyalı sistemlerde de ekran kartı uyguna geliyor, ekran kartsız sistem mi toplamaya başlayıp ekran kartını sonra mı alayım...
Güzel sistem olmuş şimdiden hayırlı olsun. Ben de benzer sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım, sanırım 1-2 ay daha yeni ekran kartlarının çıkmasını bekleyeceğim.