Arama sonuçları: *

1. E

Bu ekran kartı nasildir

8e sıfır Satan buldum ama satıcı güvenilir mi tek sıkıntı o 1684785752 1080p 5700x almayı planliyom
  2. E

Bu ekran kartı nasildir

Yeni ekran kartı alıp eskisini satıp yeni işlemci alcam o yöntemle darboğaz yaşamamalı planlıyor psu 700watt fsp nin yetmesi lazim 1684785613 Bi göz atarim
  3. E

Bu ekran kartı nasildir

8e temiz 6800 bulursam da alabilirim şimdi bi dusununce
  4. E

Bu ekran kartı nasildir

Arastiririm
  5. E

Bu ekran kartı nasildir

Xfx bunlardan iyi diyorsun yani
  6. E

Bu ekran kartı nasildir

Biri sıfır 8.5 biri 2.el temiz 8k
  7. E

Bu ekran kartı nasildir

Fiat i boş ver özellik olarak
  8. E

Bu ekran kartı nasildir

Ekran kartı alcamda bu iyi bi kartmidir yada bunun yerine saphire markasını alirim
  9. E

İşlemci hava soğutucu onerisi

R7 5700x için güzel f/p hava soğutma önerir misiniz? 1684673285 Noctua NH-U12S redux, NF-P12 redux-1700 PWM 120 mm fanlı Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu (Gri) https://amzn.eu/d/6Ef3rsT Cooler Master Hyper H410R RGB CPU Soğutucusu https://amzn.eu/d/eb4SOij Söyle 2 tane buldum
  10. E

Ryzen 7 5700x kule tipi soğutucu onerisi

Yeni işlemci alcamda onunla beraber bide soğutucu alayım diyorum Noctua NH-U12S redux, NF-P12 redux-1700 PWM 120 mm fanlı Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu (Gri) https://amzn.eu/d/ibVaXcy Böyle Bi soğutucu buldum olurmu daha iyileri varsa onerirmisiniz Bütçe 1200 civarı
  11. E

R7 5700x hangi ekran kartlarına kadar 1080p darboğa yapmaz?

Yeni bi işlemci alcamda bu r7 5700x max hangi ekran kartına kadar darboğaz yapmaz nvdia ve AMD deki kartlarda
  12. E

Çözüldü✓ bilgisayar eski ssdmi gormuyor

Şimdi gordumde aynen dedigin gibidi sata 1 den sata 2 ye taktim duzeldi
  13. E

Ani fps düşme sorunu

Oyun oyun oynarken armory creat den mesaj geldi ne yazdiğinada hic bakmadim dediği şeye bi tikladim fpsim 60 sabitken surekli bi anda 52 ye düşmeye başladı armory creat i filan sifirladim duzelmedi nasil duzelticem yardimci olucak varmı
  14. E

Etti Ettim sadice m2yi goruyor
  15. E

Sata ssd kullaniyordum yenibir m2 ssd aldim taktim pc sata ssd yi gormuyor m2yi cikaripdenedim gordude m2 takinca gormuyor
  16. E

Rx6600 Görüntü sorunu

Keskinlik ayarlarinida kurcaladim
  17. E

Rx6600 Görüntü sorunu

500 wat anakrtda değiştim gene düzelmedi anakart b550 asus rog strix
  18. E

Rx6600 Görüntü sorunu

eski gtx 1650 varkende böyleydi düzelmiyo diye değiştim gene düzelmedi az çok kurcalıyınca baya bidüzelmiştide gene bozuldu
  19. E

Rx6600 Görüntü sorunu

Oyunlar a girdiğimde hatta masaustundeken dokuların yazıların kenarları tırkıklı pc yi ilk aldığımdada tırtıklıdı nasıl olduysa 1 2 ay once nerdeyse baya düzeltmiştim pcye format atmak zorunda kaldım attıktan sonra oyunlara girdiğimde gene eski sorunla karşılaştım biraz monitör ve amd adrenaline...
Top Bottom