Neler Yeni

Rx6600 Görüntü sorunu

Efekanckr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efekan Palabıyık
Oyunlar a girdiğimde hatta masaustundeken dokuların yazıların kenarları tırkıklı pc yi ilk aldığımdada tırtıklıdı nasıl olduysa 1 2 ay once nerdeyse baya düzeltmiştim pcye format atmak zorunda kaldım attıktan sonra oyunlara girdiğimde gene eski sorunla karşılaştım biraz monitör ve amd adrenaline ayarlarını kurcalayım dedim daha berbat ettim heralde sorun monitör ayarlarındada düzeltemedim bi çözüm yolu yada önerisi varsa söylüye bilirmisiniz amd ayarları olsun monitör ayarları filan
Ekrankartım:Rx6600
Monitör:Asus Vg248Qg

QWuiet

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Oyunlar a girdiğimde hatta masaustundeken dokuların yazıların kenarları tırkıklı pc yi ilk aldığımdada tırtıklıdı nasıl olduysa 1 2 ay once nerdeyse baya düzeltmiştim pcye format atmak zorunda kaldım attıktan sonra oyunlara girdiğimde gene eski sorunla karşılaştım biraz monitör ve amd adrenaline ayarlarını kurcalayım dedim daha berbat ettim heralde sorun monitör ayarlarındada düzeltemedim bi çözüm yolu yada önerisi varsa söylüye bilirmisiniz amd ayarları olsun monitör ayarları filan
Wattman işte

QWuiet

80+ Bronze

NespaY

80+ Silver
Wattman ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitöründe problem olabilir mi?

Coolpanda

80+ Silver
Monitörün osd ayarlarını kurcala süper keskinlik tarzı ayar varsa kapat.

QWuiet

80+ Bronze
wattman dediğin şey ekranın 10-15 dk içinde oyun oynarken siyaha dönmesi veya sürücülerin orantısız çalışması gibi bişey
Anladım teşekkür ederim bu hata wattman değil 👍🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,028
Üyeler
160,335
Son üye
Rogas
Top Bottom