Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Marşa basınca motosikletin karbüratörunden duman geliyor ve çalışmıyor

Öncelikle merhaba dostlar. Yardımıniza ihtiyacım var. Yamaha YBR 125 ESD kasa bir motorum var bu yandı bildiğiniz alev aldı yani ve her şey kül oldu tabi ama blok ve şase nispeten sağlam benden bunu bir şekilde değerlendirmek istiyorum aklımda motoru cafe racera çevirme fikri var bu yüzden...
  2. A

4bin TL bandında Mikrofon önerisi istiyorum

Genel olarak içerik üretmek amacıyla kullanacak. 4 bin lira civarı ses kalitesi güzel olan mikrofon önerilerinizi bekliyorum. Sepetimde hyperx quadcast 2 var sizce FP olarak ve kalitesi iyi midir...
  3. A

14bin TL altı laptop lazım

Teşekkürler ama bütçe bana fazla geliyor. 70 80 FPS bile benim için makul çünkü düşük bütçeli bir laptop istiyorum
  4. A

14bin TL altı laptop lazım

Üniversite sınavına hazırlanıyorum ders yapmak için bı laptopa ihtiyacım var. Ara sıra da arkadaşlarla valorant CS fln oynamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Bütçem max 14
  5. A

Stardew valley müzik için telif atar mı?

Anladım teşekkür ederim
  6. A

Senden benden iyi biliyor valla 1714429060 Teşekkür ederim <3 1714429170 Kk ne demek istiyor yani ?
  7. A

Hepinize iyi günler ben bir şey soracaktım internette baya bı araştırdım ve bir cevap bulamadım bilen biri çıkarsa iyi olur neyse sormak istediğim şey şu ben YouTube videosu çekiyorum ve bu videolarimda arka plan müziği olarak stardew valley in müziklerini kullanmak istiyorum ama telif yermiyim...
  8. A

Casper Notebook Alınır mı?

tek sorun fan sesi şuan ben kullanıyorum pc almadan önce çok araştırma yapmıştım sonunda sizin baktığınız modelinin aynısını aldım ve fan sesi haricinde beğenmediğim hiçbir nokta yok yani kasanın altında yeterli boşluk bırakırsan sıcaklık max 85 dereceyi görüyor sonra hemen geri düşüyor oda...
  9. A

Yardım laptobum açılırken kendini kendine kapanıp açılıyor yardım

arkadaşlar Lenovo g7080 model laptobumu açarken kendi kendine açılıp kapanıyor aşağıda nasıl olduğu görünüyor sorun hakkında en ufak bir fikrim bile yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
  10. A

Yazılım öğrenmek istiyorum.

benim de pek bir bilgim yok ama btk akademi diye bir site var galiba devletin orada yazılım dersleri ücretsiz bir şekilde veriyorlar ve dersi bitirdikten sonra sertifika veriyorlar ama ne kadar işe yarar pek bilgim yok siteye bir bakmani öneririm
  11. A

Çözüldü✓ casper excalibur g870 rtx4060

şarja tak😃
  12. A

Excalibur G870 sıcaklık ve batarya değerleri

ediyor 1686508189 yüksek performans modunda aşırı bir gürültü veriyor fanlar. kardeşimle uyuyorum oyun oynarken kardeşim bilgisayarı kapatmamı istiyor yani o kadar sesli Tabi ofis moduna alınca fan sesi daha kabul edilebilir seviyeye iniyor tabi öyle de performanstan feragat etmiş oluyorsun...
  13. A

Excalibur rdr2 performansı

wasd hiç sıcaklık olmuyor laptopun sol bölümü buz gibi ama sağ taraf yanıyor resmen şaşırtıcı ama böyle oluyor drop yaşamıyorum gayet iyi oynatıyor fan için de 4 puan veriyorum yük altında her ne kadar uçak motoru gibi ses çıkarsa da mükemmel soğutuyor. normal kullanımda da gayet iyi bence 1...
  14. A

oyuna girince öyle normalde ofis modunda iyi bence
  15. A

dostlar excalibur g870 i5 12450h rtx 4060 100w laptopu yeni aldım rdr2 indirdim test ediyorum performansı fotoda göründüğü gibi soru sorabilirsiniz ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. sizce performansı nasıl benim pek bi deneyimim yok yardımcı olursanız sevinirim<3 1683404254 1.30 saatlik...
  16. A

Yardım MSI MI EXCALİBUR MU?

geldi 1683403987 rdr2 ultra performansı böyle memnunum baya iyi soğutuyor ama fan baya sesli çalışıyor
  17. A

Excalibur G870 FurMark testi

ofis modunda açık unutmuşum o fotoda 1683319393 şimdi 5 dklik performans modunda yaptım 1683319414 genel olarak 76 derece civarında geziyordu
  18. A

hocam durum bu şekilde 1683318884 @ImToretto
  19. A

cuma günü eve gidince yaparım yurtta kalıyorum
  20. A

75lerde geziyor işlemci ultrada pubg oynuyordum 1683015970 @Hayatımızolmuşteknoloji
Geri