Casper Notebook Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar, bugün Media Markt'ta böyle bir kampanya gördüm. Sizce aşağıdaki Laptop alınır mı?

6 Taksit İmkanı varmış...
soba istiyorsanız alınır.

soba istiyorsanız alınır.
Hocam merhaba, internetten incelemelerine baktım, özellikle de RDR2 oyunundaki değerlere ama çok sıcak değerli yoktu.

Evet Casper bazı modellerinde var o sıkıntı ama bu model için de gecerli mi dediğiniz şey?

Hocam merhaba, internetten incelemelerine baktım, özellikle de RDR2 oyunundaki değerlere ama çok sıcak değerli yoktu.

Evet Casper bazı modellerinde var o sıkıntı ama bu model için de gecerli mi dediğiniz şey?
evet geçerli ayrıca casperın kompanent kaliteside kötü serviside kötü hiç bir iyi yanı yok almak için önermiyorum ama alırsanız 2 3 aya foruma geldirtir bu notebook haberiniz olsun

Arkadaşlar merhabalar, bugün Media Markt'ta böyle bir kampanya gördüm. Sizce aşağıdaki Laptop alınır mı?

6 Taksit İmkanı varmış...
Bunun yerine hp victus al casperdan iyidir

tek sorun fan sesi
şuan ben kullanıyorum pc almadan önce çok araştırma yapmıştım sonunda sizin baktığınız modelinin aynısını aldım ve fan sesi haricinde beğenmediğim hiçbir nokta yok yani kasanın altında yeterli boşluk bırakırsan sıcaklık max 85 dereceyi görüyor sonra hemen geri düşüyor oda ben rdr2 oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soracağın bişey olursa cevaplamaya çalışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri