Casper Excalibur G870 alınır mı?

Alinmaz Victus 14700 4060 43500 amazonda.

Son düzenleme:
Yukarıdaki şahsı ciddiye almanızı önermem G870 hakkında bir şey bilmiyor. PTM 7950 kullanırsanız laptop gayet serin ve şu ana kadar 2 3 kişiye bu modeli aldırdım ben. Ama yine de tercih sizin her modeli f/p olmuyor ona dikkat etmek lazım.

Yukarıdaki şahsı ciddiye almanızı önermem G870 hakkında bir şey bilmiyor. PTM 7950 kullanırsanız laptop gayet serin ve şu ana kadar 2 3 kişiye bu modeli aldırdım ben. Ama yine de tercih sizin her modeli f/p olmuyor ona dikkat etmek lazım.
Peki parça kalitesi nasıldır hocam inasanlar iyi olduğunu söylüyor ama bilemedim. En azından 9 ay kesin orada kalacağım için beni üzmemesi lazım. Almalı mıyım yani

Peki parça kalitesi nasıldır hocam inasanlar iyi olduğunu söylüyor ama bilemedim. En azından 9 ay kesin orada kalacağım için beni üzmemesi lazım. Almalı mıyım yani
Victus 15'in overclocku hali gibi düşün. Victus 15'in sıkıntılı limitlerini kaldırmışlar ve Hall sensör sorunu yok. Kasa daha kaliteli ama. Soğutması Victus 15 ile aynı PTM 7950 sürerseniz ısınmaz.

Teşekkür ediyorum hocam peki sence almalı mıyım? Bir de içinde m2 mi var acaba
İçinde m2 var hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batarya performansından bir şey beklemeyin beklentiniz yüksek değilse iş görür model.

İçinde m2 var hocam.

Batarya performansından bir şey beklemeyin beklentiniz yüksek değilse iş görür model.
Anladım hocam çok sağ olun satın aldım. Batarya olarak zaten çoğu laptop iyi değil o yüzden bi beklentim yok. Yardımınız için teşekkürler tekrardan

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Anladım hocam çok sağ olun satın aldım. Batarya olarak zaten çoğu laptop iyi değil o yüzden bi beklentim yok. Yardımınız için teşekkürler tekrardan
Modelle ilgili sorun olduğunda buraya yaz bakarım. Benim elimde de var ikisini karşılaştırabiliriz. Hayırlı olsun şimdiden sağlıklı ve iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

Benimki i5 12450H senin işlemcin daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,539
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri