Dx Muum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 95
- Bütçe
- 35000
arkadaşlar bu laptop iş görür mü yapacağım max şey fifa oynamak olacak.
Hocam çıkabileceğim max limit bu + hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyoBütçeyi biraz daha yükseltip bunu al;
![]()
HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 120W 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA - Fiyatı, Yorumları
HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 120W 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Attığın model alınmaz,paranı ziyan etmiş olursun.Taksit düşünüyorsan buna da bakabilirsin;Hocam çıkabileceğim max limit bu + hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyo
hocam ben size bir soru soracağım bu core ultra ile ryzen ai ler yeni nesil laptop işlemcileri değil mi ayrıca bende laptop alacağım benimde bütçem asus rog 5060 i7 versiyona yetiyor ama bunun amd li versiyonu var 8940hx var sizce hangisi alayım ama amd çok zorluyor bütçemi.AMD 8 nesil işlemci li laptop alırsan daha sağlıklı ve ileri yönelik bir laptop almış olursun Intel tarafi malesef enerji tüketimi tarafında aşırı verimsiz ultra serisi hariç
1-2 yıl götürsün sonra daha iyisini alırım dersen bütçene yeten bir model alabilirsin ama uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorsan Ya işlemciyi amd seçeceksin marka model çok önemli değil yada İntel 13-14 nesil yöneleceksen Asus rog strix gibi tepe model almak zorundasın aksi taktirde Yüksek sıcaklık kaynaklı fps droplar gibi problemler ile karşı karşıya kalabilirsin.hocam ben size bir soru soracağım bu core ultra ile ryzen ai ler yeni nesil laptop işlemcileri değil mi ayrıca bende laptop alacağım benimde bütçem asus rog 5060 i7 versiyona yetiyor ama bunun amd li versiyonu var 8940hx var sizce hangisi alayım ama amd çok zorluyor bütçemi.
birde bazı insanlarla konuştuğumda asus rogun gereksiz olduğunu bilindik bilinmedik başka markalara çekiyorlar aklım çok çelindi ve karar mekanizmam kırıldı yani ben kendim pc sistemi dizdiğimde bu kadar zorlanmadım ayrıca sizin dediğiniz gibi ilk amd almaya çalışacağım eğer ki kısmet olmazsa yapacak bir şey yok intel alacağım ayrıca asus rog ayarında öneriniz olur mu yoksa topyekün rog mu alayım ve içimden zaten rog almak geçiyor ne dersiniz hiç bozmadan rog mu alsam?1-2 yıl götürsün sonra daha iyisini alırım dersen bütçene yeten bir model alabilirsin ama uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorsan Ya işlemciyi amd seçeceksin marka model çok önemli değil yada İntel 13-14 nesil yöneleceksen Asus rog strix gibi tepe model almak zorundasın aksi taktirde Yüksek sıcaklık kaynaklı fps droplar gibi problemler ile karşı karşıya kalabilirsin.
RTX 5000 serisi gereksiz pahalı tavsiye etmiyorum. 2.el 2-3 aylık yada max 6 aylık tepe modellerde rtx 4070 veya 4080li laptop alman daha mantıklı şuanda İlla sıfır istiyorsanda Tepe modellerde malesef bu yüksek fiyatları vermek zorundasın .
Ryzen 8000-9000 serisi ile İntel ultra serisi Yeni nesil işlemciler Ancak TDP sıcaklık konusunda AMD ile yarışacak henüz rakip yok zaten Laptoplarda Soğutma çok büyük bir problem olduğu için (alan yetersiz) İntel gibi Yüksek TDP çeken işlemcileri verimli kullanmak için Rog strix gibi Soğutma blokları büyük hava akışı güçlü modeller seçmek zorundayız.
AMD nin En güçlü mobil işlemcisi İntelin i5 14 nesilinden %30-40 daha az enerji tüketiyor
Tabi bu sadece Sıcaklık sorunu olmaktan öte bişey oluyor
Batarya süresi
Batarya boyutu
Büyük Şarj aleti gibi handikaplarda var.
Bir problem çıktığında batarya fiyatı yada şarj aleti fiyatları çok aşırı pahalı ( İNTEL TARAFINDA)
Aynen Rog alın geçin derim Kafanız rahat olsun alınca deneyiminizide paylaşırsanız Farklı bir konu açarak en azından sizin gibi kafası karışan arkadaşlara bilgi niteliğinde olurbirde bazı insanlarla konuştuğumda asus rogun gereksiz olduğunu bilindik bilinmedik başka markalara çekiyorlar aklım çok çelindi ve karar mekanizmam kırıldı yani ben kendim pc sistemi dizdiğimde bu kadar zorlanmadım ayrıca sizin dediğiniz gibi ilk amd almaya çalışacağım eğer ki kısmet olmazsa yapacak bir şey yok intel alacağım ayrıca asus rog ayarında öneriniz olur mu yoksa topyekün rog mu alayım ve içimden zaten rog almak geçiyor ne dersiniz hiç bozmadan rog mu alsam?
Aga benim aga 4050 i7 12. Nesil aldı servisten çıkmadı cihaz LOL harici oyun da oynamadı ekran kartını görmüyo cihaz değişim de yapmadılar kaç defa gitti
Tamamdır teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için.Aynen Rog alın geçin derim Kafanız rahat olsun alınca deneyiminizide paylaşırsanız Farklı bir konu açarak en azından sizin gibi kafası karışan arkadaşlara bilgi niteliğinde olur