Arama sonuçları: *

1. Yavuzclk

Amd İşlemci Nvidia Ekran Kartı Laptop Ayarları

Merhabalar iyi forumlar herkese, Laptop sistemimde Amd İşlemci ve Nvidia ekran kartı mevcut. Amd işlemci içindeki dahili ekran kartını iptal etmek sadece harici ekran kartını kullanmak istiyorum. Msı için bios ayarlarında yardımcı olabilecek var mı ?
  2. Yavuzclk

2 farklı versiyon Java hakkında

Merhaba Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi kullandığım programlardan ötürü javanın iki farklı versiyonunu kullanmak zorundayım fakat, 1.4 yüklü iken 8.3 kurunca 1.4 kullanan program açılmıyor 8.3 kullanan program açılıyor. Menüde 1.4 versiyonunu system tarafında atayamıyorum bunu yapabilirsem...
  3. Yavuzclk

İşlemci Sıcaklığı anormal dereceler

arkadaşlar çözümü termal macun değiştirerek buldum fakat çok eskimemişti termal macun
  4. Yavuzclk

Silver Stone pf 240 1647555834 Sıvı soğutma 1,5 yıllık yeni değil ama diğer cihazlar yeni macun 4 aylık 1647556638
  5. Yavuzclk

Arkadaşlar, 3 aydır intel 11700k onboard şekinde kullanıyordum sıvı soğutma ile boştayken 70-80 derecelerde geziyordu oyunlarda 95 derecedeydi, bugün ekran kartı aldım işlemci sıcaklıklarına bakıyorum sıvı soğutma takılı boşta 70 derecelerde bu normal değil herhalde ?
  6. Yavuzclk

Ekran kartı PSu bağlantısı

Elimde bir ucu 10 pin olan diğer ucu 8+8 pin olan bir kablo var, ekran kartımda 8+8 pin bu bağlantıyı yaptım psu ful modüler 1 Sokete de 10 pin olan kablonun diğer ucunu taktım bir sorun yok fakat sorum şu ekran kartından psu ya ayrı ayrı 2 kablo mu çekmeliydim yoksa bu yeterli mi olacaktır
  7. Yavuzclk

Anakart ve Psu girişleri hakkında Yardım

Arkadaşlar Merhaba, yeni bir sistem topluyorum anakartım msı z490 carbon gaming x işlemci 11700k psu gigabyte 850+ gold modeli anakartın üstünde cpu güç girişi olarak 8+4 pin var fakat psu da böyle bir giriş yok ne yapmam lazım
  8. Yavuzclk

Ekran Kartı Sıcaklığı hakkında

sıcaklık değerlerini uzun bir süre boşta 36-37 derece görüdüğüm için kafama takıldı birde vram saat hızının bu kadar yüksek olması normal mi ?
  9. Yavuzclk

Ekran Kartı Sıcaklığı hakkında

Her ay düzenli olarak sistem sıcaklıklarını kontrol ederim fakat 2 gündür ekran kartının boş durumda sıcaklığı 55-56 derecelerde 9 aylık 5700 xt sapphire + s.e. kullanıyorum normalde boşta sıcaklık değerlerim 35-36 derecelerde olurdu hep geçmezdi bir sorun olduğunu düşünüyorum fakat sorunu...
  10. Yavuzclk

12v 4 pin girişine 5v Argb bağlasam bir sorun olur mu ?

Onların hepsi dolu maalesef
  11. Yavuzclk

12v 4 pin girişine 5v Argb bağlasam bir sorun olur mu ?

Arkadaşlar egzoz fanı aldım PC ye takmak için gigabyte b450 gaming x anakartım var anakarttaki led pinleri 12v fakat egzoz ledi 5v oraya bağlasam bir sorun olur mu
  12. Yavuzclk

İşlemci sıcaklıklığı sorunu

Ben ryzenmaster ve hwmonıtor ile ölçüyorum
  13. Yavuzclk

Bu kontrol bios üzerinden mi gerçekleştiriliyor
  14. Yavuzclk

Şunu merak ediyorum izlediğim incelemelerde sıvı soğutucu kullanılan sistemlerde boşta 25-35 derece arasında sıcaklık değerleri gözüküyor 40-50 derece fazla gibi mi ?
  15. Yavuzclk

Ryzen 5 3600
  16. Yavuzclk

Sistemim şu şekilde cooler master td500 mesh high power 750w 80+ işlemci r53600 Sıvı soğutucu silverstone pf240 sıcaklık değerlerim boşta 40-50 derece arasında oyunlarda 50-60 derece arasında kasa içi sıcaklık en fazla 35-40 derece ekran kartıda bu seviyelerde ama ben işlemciyi soğutamıyorum...
  17. Yavuzclk

RTX 2070S mi RX 5700XT mi?

3 aydır 5700 xt se kullanıcıyım sıcaklık ve performans değerleri üst seviye bir ekran kartı.
  18. Yavuzclk

Ses kartı kulaklık uyumsuzluğu

Arkadaşlar sound blaster x-fi harici ses kartım var iPhone ve Samsung kulaklıklarını tam takınca ses bozuluyor yarım takınca çok güzel ses alıyorum bunun sebebi nedir acaba driver yüklü ve güncel. 1590496711 Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek 1590496729 +
  19. Yavuzclk

MSI vs sapphire kıyaslama

Amd ekran kartlarında sapphire markasını kullanıcaksan mutlaka nitro serilerini tercih et kafan rahat olur.
  20. Yavuzclk

R5 3600 İçin Anakart Lazım

Gigabyte b450 gaming x
Geri