MSI vs sapphire kıyaslama

Tamam? :D

MSI Armor öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mech GP Modelinde ısınma sorunu giderildi.

Isınma sorunu biraz geniş bir kavram, aslında RX 570 Armor serisinin 78 derece olması bir ısınma sorunu değil sadece diğer modellere kıyasla daha çok ısınıyor, asıl ısınma sorunu olarak eski TUF serisi örnek gösterilebilir eski TUF serisinde sadece GPU ısınması değil Bellek ısınması çok büyük sorundu. Bizlerin ısınma sorunu biraz farklı bir açıdan :D.

öneriye açığım

Sapphire nitro+ (uygun fiyatlı olursa), Asus Dual veya Rog Strix (RX 570 de Rog Strix 2 fanlıdır o yüzden uygun fiyatlı olabiliyor soğtması çok iyi), Gigabyte ın 2 fanlı olan tüm modelleri. Bir ihtimalde MSI "Gaming X" bulabilirsen alınır.

peki ya başka kart öneriniz varmıdır asus falan

Amd ekran kartlarında sapphire markasını kullanıcaksan mutlaka nitro serilerini tercih et kafan rahat olur.

bu kadar para vermişken 1650 super alırdım doğrusu ama alabilirsin bunları

bu kadar para vermişken 1650 super alırdım doğrusu ama alabilirsin bunları

Power Color Çinin bir markasımıydı ?

Asus Rog alabilirsen veya Dual tercihimdir. Ama Armor seriside çok ısınmıyor.

Armor serisi diye diye yaşlandın be :D.

nitro serisi ryzen 3 2200g de darboğaz yaratırmı

nitro serisi ryzen 3 2200g de darboğaz yaratırmı

Bütün RX 570 ler bir miktar darboğaz yapabilir 2200G ye, grafikleri olabildiğince yüksek tutarsan sorun olmaz, aslında çok feci bir darboğazda olmaz ucu ucuna falan besler.

Bütün RX 570 ler bir miktar darboğaz yapabilir 2200G ye, grafikleri olabildiğince yüksek tutarsan sorun olmaz, aslında çok feci bir darboğazda olmaz ucu ucuna falan besler.
ben csgo oyuncusuyum ayarları hep düşükte tutuyorum

o zaman gtx 1650ye mi yönelmem gerekir

Düz 1650 almak zarar, 1650 Super almak mantıklı ama RX 570 den daha güçlü bir kart 1650 Super yinede darboğaz olmayabilir ama GTX 1650 Super alabiliyorsanız alın derim.

Düz 1650 almak zarar, 1650 Super almak mantıklı ama RX 570 den daha güçlü bir kart 1650 Super yinede darboğaz olmayabilir ama GTX 1650 Super alabiliyorsanız alın derim.
gtx 1650 super alınca ryzen 3 2200g nasıl beslicek

Geri