$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,482
AMD alınacaksa ne model olursa olsun marka sapphire olmalı. 1 numaradır
Onca dediğim şeyi umursamadan bunu yazman üzücü oldu dostum
AMD alınacaksa ne model olursa olsun marka sapphire olmalı. 1 numaradır
Tamam canım kardeşim sen haklısın sen biliyorsun.En kaliteli kartları Supphire üretmez. Ve forumdan birinin ısınmıyordu.
MSI.şimdi MSI mı sapphire mi
Pulse serisi ucuz evet ama nitro+ serisi soğutma ve kalite olarak öndedir. Kaldıki msi da mech serisini daha ucuz yapıyor ama kötü üretici demiyoruzOnca dediğim şeyi umursamadan bunu yazman üzücü oldu dostum. 1 numara falan değil Sapphire sadece ucuz o yüzden alınıyor.
şimdi MSI mı sapphire mi
Mavi ekran yiyorum demiş adam? @$ilentXpulse neden alınmaz
Pulse serisi ucuz evet ama nitro+ serisi soğutma ve kalite olarak öndedir. Kaldıki MSI da mech serisini daha ucuz yapıyor ama kötü üretici demiyoruz
Tamam?görmemişim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır ozaman rx 570 armor alıcam
Mech GP Modelinde ısınma sorunu giderildi.Bak dostum burda kullanılan kompanentler önemli, MSI Mech modelinin ucuz olma sebebi soğutması zayıf tutulmasından ama ekran kartı sadece soğutmadan ibaret değil, tüm kartların soğutmaları GPU su için yeterlidir fakat daha üst seviye soğutmalar daha srein tutmasından biraz daha uzun ömür sağlar ama temelde biz kullanıcılar sevmiyoruz yüksek sıcaklıkları o yüzden bu modeller böyle, Kompanent kalitesinden Sapphire kötü Nitro+ da dahil en üst seviyeside dahil kötü.
görmemişim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır ozaman rx 570 armor alıcam
öneriye açığımPeki neden sadec MSI armor ve Sapphire pulse seçenekleri var, başka bir model alamazmısın ?