MSI vs sapphire kıyaslama

AMD alınacaksa ne model olursa olsun marka sapphire olmalı. 1 numaradır

Onca dediğim şeyi umursamadan bunu yazman üzücü oldu dostum :). 1 numara falan değil Sapphire sadece ucuz o yüzden alınıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
şimdi msi mı sapphire mi

Onca dediğim şeyi umursamadan bunu yazman üzücü oldu dostum :). 1 numara falan değil Sapphire sadece ucuz o yüzden alınıyor.
Pulse serisi ucuz evet ama nitro+ serisi soğutma ve kalite olarak öndedir. Kaldıki msi da mech serisini daha ucuz yapıyor ama kötü üretici demiyoruz

şimdi MSI mı sapphire mi

MSI Armor RX 570 78 dereceye kadar çıkabiliyor, RX 570 ler arasında tek fanlı Sapphire i saymassak en çok ısınan model oluyor, ama Sapphire Pulse modelini tavsiye etmiyorum, Sapphire Nitro+ alabilir isen o iyidir. MSI Gaming X bulamassın ama bi ihtimal bulursan oda alınır.

pulse neden alınmaz

Pulse serisi ucuz evet ama nitro+ serisi soğutma ve kalite olarak öndedir. Kaldıki MSI da mech serisini daha ucuz yapıyor ama kötü üretici demiyoruz

Bak dostum burda kullanılan kompanentler önemli, MSI Mech modelinin ucuz olma sebebi soğutması zayıf tutulmasından ama ekran kartı sadece soğutmadan ibaret değil, tüm kartların soğutmaları GPU su için yeterlidir fakat daha üst seviye soğutmalar daha srein tutmasından biraz daha uzun ömür sağlar ama temelde biz kullanıcılar sevmiyoruz yüksek sıcaklıkları o yüzden bu modeller böyle :), Kompanent kalitesinden Sapphire kötü Nitro+ da dahil en üst seviyeside dahil kötü.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
görmemişim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır ozaman rx 570 armor alıcam
Tamam? :D

MSI Armor öneririm.

Bak dostum burda kullanılan kompanentler önemli, MSI Mech modelinin ucuz olma sebebi soğutması zayıf tutulmasından ama ekran kartı sadece soğutmadan ibaret değil, tüm kartların soğutmaları GPU su için yeterlidir fakat daha üst seviye soğutmalar daha srein tutmasından biraz daha uzun ömür sağlar ama temelde biz kullanıcılar sevmiyoruz yüksek sıcaklıkları o yüzden bu modeller böyle :), Kompanent kalitesinden Sapphire kötü Nitro+ da dahil en üst seviyeside dahil kötü.
Mech GP Modelinde ısınma sorunu giderildi.

görmemişim?

tamamdır ozaman rx 570 armor alıcam

Peki neden sadec MSI armor ve Sapphire pulse seçenekleri var, başka bir model alamazmısın ?

Geri