MSI vs sapphire kıyaslama

En fazla AMD'nin kendi sorunları haricinde sorun yaşatan marka sapphire yani mavi ekran filan.

technopattan bakabilirsiniz AMD pişmanlıkmıdır gibi konularda hemen hemen herkes sapphireden şiakyetçi

Sapphire Pulse modeli için konusucam, Arka plakası metal değil sert plastik tarzı bir malzeme, bileşen kalitesini pek iyi olduğunu hissettirmiyor tek kalite olan şey fanları gerisi iyi değil, kart kocaman ama sadece kalın plastikten dolayı kocaman, soğutma bloğu çok küçük o yüzden RX 580 kartım oyularda hep 75 derece, kol gibi plastik dış yapıcaklarına plastiği biraz daha ince tutup daha kalın veya daha büyük soğutma bloğu olabilirdi. Bide bunun üstüne AMD nin sorunlu driverları eklenince... Kart üzerinde fetiş testi uygulamamak için kendimi zor tutuyorum malum ucuz bir şey değil lazım :).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En fazla AMD'nin kendi sorunları haricinde sorun yaşatan marka sapphire yani mavi ekran filan.

technopattan bakabilirsiniz AMD pişmanlıkmıdır gibi konularda hemen hemen herkes sapphireden şiakyetçi

Evet bak bu doğru, arkadaşım MSI armor RX 580 kullanıyor ikimizde güncel sürücediyiz onda oyunda mavi ekran olmuyorken ben oynarken mavi ekranlar selamun aleyküm diyor. (RAM, işlemci, anakart tüm parçaları en ince ayrıntısına kadar kontrol edip ağır testlere soktum sorun ekran kartında)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
peki öneriniz nedir?

Alakası yok. En büyük AMD Üreticisi diye iyi olmuyor. Şu huydan vazgeçin artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RX570 Armor ısınmıyor.
Em büyük demedimki en eski ve en kaliteli kartları üretir sapphire. Bnce sen huyundan vazgeç milletin 99unun ısınıyor dediği karta ısınmaz diyosun.

aralarındaki tek fark sanırsam ısınma problemi

RX 570 için MSI Armor almanı tavsiye etmiyorum, Sapphire Pulse modeli birebir bendeki RX 580 ile aynı kalitesi düşük yani, Asus Dual modelinin soğutması çokta iyi değil diye biliyorum ama alınabilir sorunsuzdur, RX 570 için Sapphire de sadece Nitro+ öneririm oda soğutma performansı çok iyi olduğundan. MSI Gaming X RX 570 bulman neredeyse imkansız ama bulabilirsen alabilirsin iyidir, Gigabyte gaming modellerinden alabilirsin Gigabyte iyidir. XFX i sevmediğim için yorum yapmiyacağım yoksa taraf tutmuş gibi olurum :).

Em büyük demedimki en eski ve en kaliteli kartları üretir sapphire. Bnce sen huyundan vazgeç milletin 99unun ısınıyor dediği karta ısınmaz diyosun.
En kaliteli kartları Supphire üretmez. Ve forumdan birinin ısınmıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,564
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri