Yok hocam hyperspeed bakmıyorum. Gözlükte kullanıyorum pc başında. Ama Cloud 3 S'e uygun düzgün pad göremedim piyasada. O biraz sıkıntılı bir durum gibi geldi.
Beyaz yok gözüküyor.
Bugün bir bakmak için medimarkt'a gittim öyle bir şikayet gelmedi ama evet kırılıyor dediler. Hatta Arctis Nova 5 içinde aynısını...
V3 biraz daha ağır sanırım ben biraz daha ses kalitesiyle birlikte konfora yönelik bir tane kulaklık arıyorum hocam. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Şu...
İnceleyeceğim.
Valla hocam incehesap'tan aldığım için oraya bir ticket açtım dönüş bekliyorum. Sordum bende kırılma durumunda ne oluyor diye.
1777133599...
Biraz şansa galiba. Böyle şeylerde genelde olumsuzu beni buluyor maalesef.
Müzik, film veya hikayeli oyunlarda çok tatmin etmez deniyor genelde Cloud 3 S...
Çok cazip gelmedi hocam :)
Bununla ROG Pelta arasında kaldım. ROG Pelta daha rahat diyorlar. Hard FPS'çi değilsen Hyperx'den ziyade ROG Pelta daha iyi diye...
Sanırım iptal edeceğim teşekkürler.
1777122886
Çok fazla menteşe sorunu yaşayan var sanırım ya. %25'lik kısımdan falan böyle bir sorun geliyormuş sanırım...
Arkadaşlar merhaba. Razer Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık satın aldım şu an kargoya...
Dün akşam 7759TL'ye Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık aldım. Fiyatına değer diye anladım...