- Reaksiyon skoru
- 74
AynısıBende neden
Toplam: 2.893,50TL
AynısıBende neden
Toplam: 2.893,50TL
ne oldugunu bilmsdiginiz markalardan protein tozu almayin. creatin alinabilir ama cok bi indirim goremedim benForumda 4000 TL ye ''indirim'' adı altında protein tozu paylaşılınca bu konuyu açma gereği duydum.
Piyasadaki whey fiyatlarına bakarsanız bu fiyat bedava diyebilirim.
70 servis, her bir servis 30gr ve 22gr protein içeriyor + olarak her serviste 6 farklı amino asit takviyesi de eklemişler.
![]()
Protein Tozu
Protein Tozu Nedir ? Neden Kullanılır ?Peynir altı suyu olarak da bilinen whey protein tozu, hızlı emilim özelliği gösteren ve esansiyel amino asitler bakımından zengin olan yapısıyla sporcuların protein ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan sporcu gıdalarından biridir.Peynir yapılırken pıhtılarındanwww.ssnsports.com.tr
Bu sayfadaki tüm ürünlerde sepette %25 indirim uyguluyor, indirim kodu: TavukPilav.
2100GR protein 2549 TL, 1770GR olanı 2099 TL, 2100GR Protein + 300GR Creatin 2668 TL
Tonla ürün var tek tek bakın işte, fiyatları piyasaya göre çok iyi.
kanka sen tavuk yerken protein aldigin icin birine gidip spor yapmam gerekyormu diye soruyomusun ? sormuyosun. protein tozuda zaten alman gereken protein miktarini alman icin sana yardim ediyor gerci sen onun icinde kullanmatacaksin belli, sirf tadi icin bile icebilirsin ama bu markadan almani onermiyorum hiq protein ocean grizzone gibi koklu markalar arada indirim yapiyor alabikirsinBunları kullanmak için illa Spor yapmak mı lazım? ? Yoksa alıp kullanabilir miyiz
kesinlikle +11bu markayi bilmemekle beraber konudan bagimsiz bir sekilde, icerigini iyi bilmediginiz protein tozlarini preworkoutlari almayin arkadaslar ciddi sekilde problem yaratabiliyor bazilari. (Protein tozu saglikli bir sey ancak her markanin degil)
gainerlara bakabilirsin kilo almana daha cok yardimci olurlar bu tozlarla kilo alinmaz belki yaptigin tarife gore seni tesvik edebilir ama gainer oneririmKas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlar
4000 liraya protein tozu konusu açan benim. Gerçekten siz ssn ile olimp markalarını karşılaştırıyorsanız acilen protein tozu kullanmayı bırakmalısınız. Olimp şurda sayabileceğiniz içeriği en temiz 3 4 markadan birisi. Weider, ON ve sonrasında olimp gelir. Aminoasit yapılarına girip kaç defa araştırma yaptınız? Piyasası normalde 5800 olan ürünü 3790 gibi komik bir fiyata geldiğini farkedip konu açıyoruz. Siz ise zaten sürekli %25 indirim olan protein oranı ne olduğu belirsiz bir markayı gönderme yapmak için konu açıyorsunuz.Forumda 4000 TL ye ''indirim'' adı altında protein tozu paylaşılınca bu konuyu açma gereği duydum.
Piyasadaki whey fiyatlarına bakarsanız bu fiyat bedava diyebilirim.
70 servis, her bir servis 30gr ve 22gr protein içeriyor + olarak her serviste 6 farklı amino asit takviyesi de eklemişler.
![]()
Protein Tozu
Protein Tozu Nedir ? Neden Kullanılır ?Peynir altı suyu olarak da bilinen whey protein tozu, hızlı emilim özelliği gösteren ve esansiyel amino asitler bakımından zengin olan yapısıyla sporcuların protein ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan sporcu gıdalarından biridir.Peynir yapılırken pıhtılarındanwww.ssnsports.com.tr
Bu sayfadaki tüm ürünlerde sepette %25 indirim uyguluyor, indirim kodu: TavukPilav.
2100GR protein 2549 TL, 1770GR olanı 2099 TL, 2100GR Protein + 300GR Creatin 2668 TL
Tonla ürün var tek tek bakın işte, fiyatları piyasaya göre çok iyi.
Çileklisi nasıldır hocam? Diğer fiyatlara bakınca evet f/p gözüküyor baya güvenemedim ama pek bilmiyorum.%25 indirim çok çok uzun zamandır var sene başı yanlış hatırlamıyorsam 2100 gramı 1400 1500 tl civarına geliyordu . Kreatin ile protein tozunu aktif kullanıyorum memnunum. Çikolatalı, karamelli, çilekli aromasını denedim soğuk sütle içecekseniz en iyisi çikolatalı bence. Çok kaliteli bi firma değil ama fiyat performans olarak gayet iyi bana kalırsa. 1,5 ölçek kullanarak tüketiyorum. Arkadaşımla 2 kilo kreatini 1400 TL'ye almıştık en ucuz kreatin ssnde.
Çileklisini kardeşimle kullanıyorum. swiss, hardline çilekli aramolarından bir farkı yok.Çileklisi nasıldır hocam? Diğer fiyatlara bakınca evet f/p gözüküyor baya güvenemedim ama pek bilmiyorum.
Öneriyor musunuz hocam? Yorumları okudum bir alasım geliyor sonra başka yorumlar gorunce vazgeçiyorum.Çileklisini kardeşimle kullanıyorum. swiss, hardline çilekli aramolarından bir farkı yok.
tldr : içeriği güvenilir f/p toz önerisi pls.4000 liraya protein tozu konusu açan benim. Gerçekten siz ssn ile olimp markalarını karşılaştırıyorsanız acilen protein tozu kullanmayı bırakmalısınız. Olimp şurda sayabileceğiniz içeriği en temiz 3 4 markadan birisi. Weider, ON ve sonrasında olimp gelir. Aminoasit yapılarına girip kaç defa araştırma yaptınız? Piyasası normalde 5800 olan ürünü 3790 gibi komik bir fiyata geldiğini farkedip konu açıyoruz. Siz ise zaten sürekli %25 indirim olan protein oranı ne olduğu belirsiz bir markayı gönderme yapmak için konu açıyorsunuz.
Sitedeki paket halinde satılan versiyonlardan almanız lazım, teker teker alırsanız fiyat yüksek çıkar.Aynısı
Öneriyorum hocam, swissten diğerlerinden farkı yok. ucuz olduğu için çekinmeden kreplerime, karışımlarıma da atıyorum. etrafımdaki insanlarda kullanıyor. f/p ürünÖneriyor musunuz hocam? Yorumları okudum bir alasım geliyor sonra başka yorumlar gorunce vazgeçiyorum.