Ssn nasıl bir marka? Alıcam da protein ocean ve ssn arasında kaldım.ssn sportsta 70 servis 1400 falan geliyor
şuan indirimde var sanırım ama fiyatları cok ucuz geldi kesin bi iş vardırBigjoy markasının ürünü, çoğu ürünün de tad ve içerik olarak bigjoyun aynısı sadece kutusunu değiştirmişler. Toz olarak da 8,9 farklı marka tüm kalitede ki tozları kullandım, şuan ki favorim nutriking. Değerlerine bakmak isteyen olursa da haftalık olarak paylaşılıyor
aa evet hocam ona hiç dikkat etmemişim ürünü iade ettim max 1800 TL'ye kadar protein tozu önerir misiniz? Mümkünse 2 kg olsun
Kanka bende onu diyorum işte yaptıkları dolandırıcılık, yoksa ürün içeriğinde sorun yok.Ölçeği küçülttükleri için öyle.
Gramajı düşürüp kutuya 283782 ölçek yazabilmek için ölçeği küçülttüler. Yoksa protein oranı muhtemelen 30gr'de 23 gr falan, yani standart sayılır.
fp kullanıyorum güzelSsn nasıl bir marka? Alıcam da protein ocean ve ssn arasında kaldım.
Hocam ssn de baya bı indirim var 2.1 kg protein tozu comand quadro 900 TL + Shaker veriyor. Öyle olunca niyetliyim.fp kullanıyorum güzel
Ssn güzel marka BPN markası da Ssn markasının alt markası. Şeker izole değil her ölçekte 11 gram şeker var o yüzden fiyatları çok uygun. Şekere takılmıyorsanız extra kodla yüzde12 indirim de var ona da bakabilirsiniz.https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-tactical-whey-protein-tozu-2000-gr-cikolataliHocam ssn de baya bı indirim var 2.1 kg protein tozu comand quadro 900 TL + Shaker veriyor. Öyle olunca niyetliyim.
Protein ocean kullandım daha önce tatları filan yakın mı?
crotein ocndan daha iyi 900 tl değil 1400 du galibaHocam ssn de baya bı indirim var 2.1 kg protein tozu comand quadro 900 TL + Shaker veriyor. Öyle olunca niyetliyim.
Protein ocean kullandım daha önce tatları filan yakın mı?
Hangi şehirdesiniz? 210 TL oldu yine burda. Hindi göğüs aldınız sanırım.Her servis 23 TL ye geliyor aldığın protein 18gr. Migros da göğüs 160 TL (biraz önce 20kg aldım) 100gr ı 16 TL ye geliyor protein oranı 23gr
23 TL ye 18gr protein mi? 16 TL ye 23gr protein mi? her şeyi dört dörtlük olup bunu acil zamanlar için alanlara eyvallah da onun dışında protein tozları gereksiz ötesi gereksizler ve hiç bir zaman gerçek bir besinin yerini tutamıyorlar. Bunun yerine gidin 100-200gr fazla tavuk yiyin daha iyi gelişirsiniz.
Cbum dan tut vefat eden rich pianaya kadar sektörün en baba adamlarına 3 tane faydalı supplement söyler misin dediklerinde hiçbiri protein tozu demiyor.