Arkadaşlar, merhaba. Konu başlığındaki monitörü almayı düşünüyorum. Bileniniz, tavsiye edeniniz var mı? Fiyatı 7699 TL. Ayrıca ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL5a 0.3 ms 210 Hz QHD IPS Gaming monıtor da 10300 TL civarlarında olması lazım. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bunlar dışında bu bütçelerde...
Bu fiyatlarda önereceğiniz 2k monitör var mı? Bende laptop var. Sistem almak istiyorum. O yüzden 2k monitör istiyorum ama bir süre daha laptop ile devam edeceğim sanıyorum. Bende bir tane monitör var ikinciyi düşünüyorum da. Var mı tavsiyeniz? Bende ki monitör de şu monitör...
Kıyas videolarına baktım. 5070Tİ bazı oyunlarda daha iyi, bazı oyunlarda rx9070xt iyi, bazı oyunlarda hemen hemen kafa kafaya. Ama arada ki fiyat farkına bakılınca rx9070xt daha mantıklı gibi ama daha AMD'nin donanımlarını çok bilmiyorum. Ama sanıyorum ki tavsiye ediyorsunuz.
Arkadaşlar merhaba. Hazır sistem alma veya sistem toplama gibi bir düşüncem var ama bütçe biraz kısıtlı. Niyetim 5070Tİ almak ama biraz bütçeyi zorlayabilir. Yazdığım üç ekran kartı arasında sizce fiyat farkını da göz önünde bulundurduğumuzda 5070Tİ bütçe zorlamaya değer mi? Almışken iyisini...
Aroma olarak neyli tavsiye edersiniz benim önceden aldığım çikolatalıydı.
Aromasız ile aromalı arasında tad hariç başka bir fark var mı?
Birde SSN'in protein tozları nasıl acaba...
Arkadaşlar merhaba. Genel olarak bir bütçe söyleyemeyeceğim çünkü markalar arası çok fazla fiyat oynuyor. Ama biraz daha fiyat performans olursa benim bütçeme daha uygun olur. Protein tozu ve creatin önerilerinizi alabilir miyim rica etsem?
Hocam attıklarınıza baktım da genel olarak çevremde pek tavsiye edilmeyen markalar birçoğu.
A2 ehliyet alacağım nasipse şu an kursa gidiyorum. Keyfi alacağım. Aslında touring sport motorlar hoşuma gidiyor ama fiyat olarak bir tık pahalı olduğu için başlangıçta naked motor almayı düşünüyorum...
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde bir konu açmıştım ama tekrar açma ihtiyacı hissettim. Bütçe olarak 80 bin demiştim ama onu biraz daha artırıp tekrar tavsiye almak istiyorum. TVS Raider 125 sormuştum tavsiye eden bir arkadaşımızda olmuştu ama arkadaşla görüşünce motoru bir denedim. Sürüşü falan...