McCharty isimli üyenin son içerikleri

1. M

Razer Blackshark V2 (2023 Versiyon)

Yok hocam hyperspeed bakmıyorum. Gözlükte kullanıyorum pc başında. Ama Cloud 3 S'e uygun düzgün pad göremedim piyasada. O biraz sıkıntılı bir durum gibi geldi.
  2. M

Beyaz yok gözüküyor. Bugün bir bakmak için medimarkt'a gittim öyle bir şikayet gelmedi ama evet kırılıyor dediler. Hatta Arctis Nova 5 içinde aynısını söylediler. Pelta ile Cloud 3 S'i denedim Cloud daha oturaklı gibi durdu. Tabi 2 dakika takmakla anlaışlmıyor ama Pelta dışarıdan çok ses...
  3. M

Tamamdır teşekkür ederim. Ama alacak olsam stoklar sıfır sanıyorum pembe harici :)
  4. M

Olası problemlerde servis, garanti desteği nasıl oluyor? Gördüğüm kadarıyla Türkiye pazarında çok köklü bir marka değil sanıyorum ki.
  5. M

Kullanma gibi bir niyetim yok. İncehesap'tan gelen tepkiye göre iade edeceğim ya da daha güzel bir kulaklık bulursam. Baktıkça kafa karışıyor zaten. Forumlarda sizin attığınız modeli tavsiye etmeyenlerde gördüm. Tavsiye etmenizdeki neden nedir? Neyini beğeniyorsunuz yani tavsiye ettiğiniz...
  6. M

V3 biraz daha ağır sanırım ben biraz daha ses kalitesiyle birlikte konfora yönelik bir tane kulaklık arıyorum hocam. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Şu teknolojik aletlerin alternatif çokluğu her seferinde beni ikileme sokuyor.
  7. M

İnceleyeceğim. Valla hocam incehesap'tan aldığım için oraya bir ticket açtım dönüş bekliyorum. Sordum bende kırılma durumunda ne oluyor diye. 1777133599 V3'de kırılma sorunu yok mu? Hani şu an HyperX Cloud 3 S Wireless, ROG Pelta arasında kaldım. Hatta SteelSeries Nova 5 tavsiye edenlerde çok...
  8. M

Biraz şansa galiba. Böyle şeylerde genelde olumsuzu beni buluyor maalesef. Müzik, film veya hikayeli oyunlarda çok tatmin etmez deniyor genelde Cloud 3 S Wireless için. ROG Pelta biraz daha dengeli diye gördüm hep.
  9. M

Çok cazip gelmedi hocam :) Bununla ROG Pelta arasında kaldım. ROG Pelta daha rahat diyorlar. Hard FPS'çi değilsen Hyperx'den ziyade ROG Pelta daha iyi diye gördüm. Var mıdır fikriniz? Valla hocam riskine girmek istemedim ya. Az para değil en nihayetinde.
  10. M

Sanırım iptal edeceğim teşekkürler. 1777122886 Çok fazla menteşe sorunu yaşayan var sanırım ya. %25'lik kısımdan falan böyle bir sorun geliyormuş sanırım ve kırıldığı için garanti dışı kalıyormuş.
  11. M

Arkadaşlar merhaba. Razer Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık satın aldım şu an kargoya verildi ama hala bir kararsızlığım var. İndirimden aldım. 7759TL tutarlı. Kulaklık hakkında bazı olumsuz yorumlar var. Malzeme kalitesi kötü...
  12. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Tamamdır hocam eyvallah.
  13. M

Blackshark v2 daha iyi diye biliyorum ben ama çokta emin değilim. Valla internette 9k altına görememiştim Mediamarkt çekmiş 8199TL'ye.
  14. M

Dün akşam 7759TL'ye Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık aldım. Fiyatına değer diye anladım ama yine de bir kararsızlığım var. Eğer ki deümez derseniz veya o fiyata daha iyi kulaklık alımır derseniz iptal verebilirim. Kulaklıktan...
  15. M

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Teşekkürler hocam. 1776760495 Teşekkürler hocam.
Geri